Howly 42 Report post Posted December 18, 2016 21 minutes ago, ty. said: Am zis ca-mi pare rau 3 hours ago, MaSTeR said: Sarbatori fericite ! <3 4 hours ago, Ivanovici said: Toti sunteti cei mai tari. Astfel nu as mai sta in aceasta comunitate. Va pup :* Si aveti grija de voi. Sarbatori fericite <3 Respectati jocul, pentru a discuta, aveti chatul. Next warn. Quote Share this post Link to post Share on other sites Awards
Jack# 425 Report post Posted December 19, 2016 Founder iGreen-Un om model.@iGreen Administratori Akim-De treaba si cu capul pe umeri. @Akim DARK ONE.-De treaba. @DARK ONE. Denis-Mare but :)) @Denis HeT.h-Baiat foarte OK @HeT.h iAngryPain-baiat de treaba si dai de el peste tot :)) @iAngryPain Marian-Foarte de treaba. @Marian Relux-VBut mare si imi plac creatiile lui. @Relux ZAXXYAX-Mafeot :)) Este foarte de treaba acest om. @ZAXXYAX Yassir-But. De treaba si prietenuos. @Yassir Co-Administratori JhOn-de treaba. @JhOn ChicoTheMachine-Mare but:)) @ChicoTheMachine *SpIkE*-de treaba @*SpIkE* Super Moderatori BronX-Nu il cunosc dar pare de treaba. @BronX Danielos Tudozeus-De treaba si but. @Danielos Tudozeus Dragos-Nu te cunosc.@Dragos Jackass-Da :)) @Jackass KingAngel-De treaba @KingAngel LUXOR-De treaba si face creatii faine. @LUXOR MaSTeR-Om de treaba. @MaSTeR Global Moderatori Rutu-Nu-l cunosc @Rutu Sacalul- MrBean, razi nonstop =)) @Sacalul TheGuardian-Nu-l cunosc @TheGuardiaN Moderatori Afganistanu-De treaba si mafeot :)) haX -M--E de treaba @haX -M- Designeri Adrena[#L]ine-Prieten bun @Adrena[#L]inE★ CezarGFX-Nu-l cunosc @CezarGFX Iulik-Nu-l cunosc Ivanovici-Nu-l cunosc dar imi place cum gandeste, creatiile lui si caracterul lui imi plac. @Ivanovici ty.-Nu-l cunosc. 7 1 PA!N, ConstantinBoss, iGreen and 5 others reacted to this Quote JOIN: go.eliteroyal.ro | arena.eliteroyal.ro | css.eliteroyal.ro Share this post Link to post Share on other sites
Traficant de Patrunjell 95 Report post Posted June 6, 2017 Best staff Quote Share this post Link to post Share on other sites Awards
silver 130 Report post Posted June 8, 2017 Majoritatea nu mai sunt in staff restu sunt buni Quote Share this post Link to post Share on other sites
M16/A/ 9 Report post Posted June 29, 2017 ce vremuri 1 stockout reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stockout 182 Report post Posted January 7, 2019 Aștept update @Howly :)) Quote | | #tellmystory Share this post Link to post Share on other sites Awards
stockout 182 Report post Posted January 10, 2019 Încă aștept :)) Quote | | #tellmystory Share this post Link to post Share on other sites Awards
lil woah. # 46 Report post Posted January 10, 2019 Founder iGreen - de treaba , respectuos , si matur Co-Fondator Bronx - nu prea il cunosc dar e de treaba ! ConstantinBoss - la fel ca si la bronx Administratori Dolixec - doli vtm te iub (de treaba , respectuos) Jack# - nu cunosc Ayman Vlogs - de treaba dar imatur Co-Administratori I'm Pain - nu prea cunosc Supervizori Sn[a]Ke - de treaba Global Moderatori WoaH TalenT - boss de boss jmeker si frumos smr fam mea Moderatori Devil King - De treaba , coleg de clan cu mine))) MikaelsoNNN - nu cunosc ObIto .# - nu cunosc Original - imatur Sacalul - nu cunosc Xpr0back - nu cunosc Designeri Iulik - nu cunosc ty. - ty vtm - de treaba Relux - nu cunosc 1 iGreen reacted to this Quote "Life isn't about finding yourself , life is about creating yours" Respectă și vei fii respectat. Instagram : yung_mihai Twitter : woah Share this post Link to post Share on other sites Awards
stockout 182 Report post Posted January 10, 2019 Founder iGreen - Co-Fondator Bronx - ConstantinBoss - Administratori Dolixec - Jack# - Ayman Vlogs - Co-Administratori I'm Pain - Supervizori Sn[a]Ke - Global Moderatori WoaH TalenT - Moderatori Devil King - MikaelsoNNN - ObIto .# - Original - Sacalul - Xpr0back - Designeri Iulik - ty. - Relux - Noul model, thx @WoaH TalenT @Howly, ducem tradiția mai departe :)) Quote | | #tellmystory Share this post Link to post Share on other sites Awards
stockout 182 Report post Posted January 10, 2019 Founder iGreen - Prieten, harnic, respectuos, Co-Fondator Bronx - "hide by bronx: no reason given" ConstantinBoss - Unchiu'-Bunic amabil, respectuos, matur Administratori Dolixec - Dholee, precien bhun Jack# -Sparrow Ayman Vlogs - Coleg bun, pe forum si server Co-Administratori I'm Pain - Matur, Nu prea il cunosc, harnic Supervizori Sn[a]Ke - Sssupervizor, un fel de prieten, nu-l prea cunosc dar stiu ca e in bun Global Moderatori WoaH TalenT - Coleg, prieten, amuzant Moderatori Devil King - Mare smek esti nebun, daca era după mine avea fondator pe forum :)) MikaelsoNNN - Nu-l prea cunosc ObIto .# - Ajutator Original - ... Sacalul - Prietenos, eu nu-l cunosc prea mult Xpr0back - WHO THE FCK ARE U :))) Designeri Iulik - Dizainăr jmek ty. - Scripter de nota 10, amabil, prieten cu mine Relux - *redux graphics 1 1 1 ty.urtos, iGreen and B R Ø N X ★ reacted to this Quote | | #tellmystory Share this post Link to post Share on other sites Awards
Alx 39 Report post Posted January 10, 2019 Founder iGreen - De treaba si matur Co-Fondator Bronx - De treaba si intelegator ConstantinBoss - Un baiat de nota 10 Administratori Dolixec - Prieten Jack# - nu il cunosc Ayman Vlogs - Nu il cunosc Co-Administratori I'm Pain - De treaba si activ Supervizori Sn[a]Ke - Baiat de streaba si prietenu meu Global Moderatori WoaH TalenT - De treaba.... Moderatori Devil King - Nu il cunosc MikaelsoNNN - Nu il cunosc deloc ObIto .# - Prieten bun si de treaba Original - Nu il cunosc Sacalul - Un sarpe Xpr0back - Nu il stiu Designeri Iulik - nu il stiu ty. - Desinger foarte bun Relux - Desinger bun 1 1 iGreen and ty.urtos reacted to this Quote CSS.ELITEROYAL.ORG - GO.ELITEROYAL.ORG - MIX.ELITEROYAL.ORG - ARENA.ELITEROYAL.ORG Counter-Strike Source - Counter Strike Global Offensive Share this post Link to post Share on other sites Awards
Dolixec. 1,045 Report post Posted January 10, 2019 Founder iGreen - Uneori cu capul pe umeri, uneori in lumea lui. Co-Fondator Bronx - Teeto wants you dead. ConstantinBoss - Cel mai bun om si cel care m-a acceptat de la inceput pe aici! Ca un frate mai mare mi-a fost si este! Administratori Dolixec - Uneori imatur. Jack# - Cur de magar, nu prea am mai conversat ca inainte Ayman Vlogs - Prefer sa ezit. Co-Administratori I'm Pain - iAP is love Supervizori Sn[a]Ke - Client tehnic, bun amic. Global Moderatori WoaH TalenT - La inceput era weird, acum e un om ok. Salut frate. Moderatori Devil King - Colegul meu de grad pe Mix. Om super ok, salut frate. MikaelsoNNN - Jk pe vremea clan-ului lui Sacalu ObIto .# - Am avut beef-uri in trecut, ne-am mai reglat, salut. Original - Pentru tine pic de respect nu va avea nimeni! Sacalul - Lider-ul NAVI care a reprezentat comunitatea-n ligi. Xpr0back - Nu am avut pana acum interactiuni, dar baietii spun ca e ok. Designeri Iulik - Nu prea cunosc. ty. - E ok, are tot viitorul inainte. Relux - Cel mai bun designer de pe aici. Si cateva mentiuni ce nu se afla pe aici Antrixline - Super tare omul, toate respectele. Bianca - Super caterinca, intelegatoare, mai are de invatat pe Source ca e cam jale. Rutu - Fratele meu pe viata Sergiu - Manelistu' care m-a filmat. Pufulete - Cel mai bun om. Tot respectul pentru el! Wicked - Te salut frate, te respect. Wannted - Femeia comunitatii. 1 1 iGreen and B R Ø N X ★ reacted to this Quote By lil woah. #, January 19, 2019 re *Steam Level Collector* Share this post Link to post Share on other sites Awards
PaTyTofeo™#Wicked 13 Report post Posted January 10, 2019 Founder iGreen În ciuda ,,disputelor" noastre,cred că ești un fondator care știe să se ocupe de serverul lui,și de treabă. Co-Fondator Bronx Pe tine nu te cunosc așa de bine dar am observat de-a lungul timpului că-ți iei munca în serios. ConstantinBoss Un om de treabă,ține la glumă,cu bun simț și își ia și el la rândul lui treaba în serios. Administratori Dolixec Ohoo Ștefănele,un băiat jmek,ajută pe oricine are nevoie, ține la glumă și e foarte activ din punctul meu de vedere. Te salut frateee Jack# Nu te cunosc,îmi pare rău,dar am auzit de la oameni că joci bine. Ayman Vlogs Un owner priceput de felul lui așa. :)) Co-Administratori I'm Pain Nu te cunosc așa de bine,îmi pare rău,dacă aș mai fi avut puțin timp pe server poate te cunoșteam și puteam să-mi fac o opinie. Supervizori Sn[a]Ke Snake...Un om foarte serios,da' când zic serios,serios di tăt :)) Opinia mea. (Btw,te-am făcut codat doar o dată,când m-am apucat de server,nu și atunci,sper că nu ai nimic cu mine. ) Global Moderatori WoaH TalenT Daa bă daa :)) Un băiat jmek,cu toate că mă enervezi cu Dizo-ul ăsta al tău. :)) Moderatori Devil King Woa,am ajuns și la tine,din punctul meu de vedere ești super tare, nu prea îți lipsește nimic,ai umor,ai di toate (poate puțin skill acolo dar nu e obligatoriu. :)) ) MikaelsoNNN Nu te cunosc,îmi pare rău. ObIto .# Nu te cunosc nici pe tine,scuze. Original Pot să spun pas? Sacalul Nu te cunosc,sorry. Xpr0back Nu te cunosc. Designeri Iulik - Nu te cunosc,dar din câte am văzut prin imaginile create de tine ești foarte priceput în ceea ce faci,și îți urez mult succes. ty. - Un om super ok,le are cu scripturile,le are cu umoru și e foarte bun pe deagle Relux La fel,niște design-uri super tari,succes! 2 Dolixec. and PA!N reacted to this Quote "We all make choices in life, but in the end our choices make us." Share this post Link to post Share on other sites
PA!N 863 Report post Posted January 11, 2019 8 hours ago, Dolixec said: Founder iGreen - Uneori cu capul pe umeri, uneori in lumea lui. Co-Fondator Bronx - Teeto wants you dead. ConstantinBoss - Cel mai bun om si cel care m-a acceptat de la inceput pe aici! Ca un frate mai mare mi-a fost si este! Administratori Dolixec - Uneori imatur. Jack# - Cur de magar, nu prea am mai conversat ca inainte Ayman Vlogs - Prefer sa ezit. Co-Administratori I'm Pain - iAP is love Supervizori Sn[a]Ke - Client tehnic, bun amic. Global Moderatori WoaH TalenT - La inceput era weird, acum e un om ok. Salut frate. Moderatori Devil King - Colegul meu de grad pe Mix. Om super ok, salut frate. MikaelsoNNN - Jk pe vremea clan-ului lui Sacalu ObIto .# - Am avut beef-uri in trecut, ne-am mai reglat, salut. Original - Pentru tine pic de respect nu va avea nimeni! Sacalul - Lider-ul NAVI care a reprezentat comunitatea-n ligi. Xpr0back - Nu am avut pana acum interactiuni, dar baietii spun ca e ok. Designeri Iulik - Nu prea cunosc. ty. - E ok, are tot viitorul inainte. Relux - Cel mai bun designer de pe aici. Si cateva mentiuni ce nu se afla pe aici Antrixline - Super tare omul, toate respectele. Bianca - Super caterinca, intelegatoare, mai are de invatat pe Source ca e cam jale. Rutu - Fratele meu pe viata Sergiu - Manelistu' care m-a filmat. Pufulete - Cel mai bun om. Tot respectul pentru el! Wicked - Te salut frate, te respect. Wannted - Femeia comunitatii. Era sa pis o lacrima, omg 1 Dolixec. reacted to this Quote Eliteroyal Gaming Republic @ Since 2013 My Steam Profile (from SteamDB) CSS.ELITEROYAL.ORG | CSGO.ELITEROYAL.ORG | CS.ELITEROYAL.ORG Share this post Link to post Share on other sites Awards
Dolixec. 1,045 Report post Posted February 28, 2019 Listă actualizată. 1 iGreen reacted to this Quote *Steam Level Collector* Share this post Link to post Share on other sites Awards