Luca 192 Report post Posted February 28, 2019 Founder iGreen-The best Co-Fondator Bronx-Foarte bun la suflet ConstantinBoss-nu il prea cunosc dar din cate am auzit este foarte bun Treka-Foarte bun Mr.dolixian , sa traiti Administratori Ray/Ne-Fostul meu coleg de svr MTa , tpp VladAndrew-Un small bos Co-Administratori Mr.Ted Pufulete-cel mai jmecher Supervizori Beje-e bun , se implica in ceea ce face cezzeu- e bun se implica in ceea ce face xproback-Bunicel Global Moderatori WoaH TalenT-Sampist de-al meu Devil King-Se implica foarte mult in svr de cs 1.6 ty-Se implica foarte mult in svr de cs 1.6 IoNuTz- fostul meu coleg de svr samp tpp dRAGOSS - Nu te prea cunosc Moderatori MikaelsoNNN-boss , kf Insane #Hard-Life-Nu il prea cunosc Luca-Eu Alx-se implica in ceea ce face kenzor-Se implica foarte mult in svr de cs 1.6 magic-E de treaba dar nu stiu ce cauta Moderator xDD Designeri xZed-The best 2.0 Relux-Cel mai bun designer. 2 Relux and ty.urtos reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites Awards
stockout 182 Report post Posted February 28, 2019 Founder iGreen - iViata Co-Fondator Bronx- again "hiden by bronx, no reason given" ConstantinBoss- Unchiu-bunic, n-am uitat Treka- TRR TZAKAA coleg 1.6 Administratori RAY/NE- "font copiat de pe google" VladAndrew- Doar la pirati ma gandesc cand aud numele asta Co-Administratori Mr.Ted Pufulete- dă biest pleier Supervizori Beje- Nice car cezzeu- Raspunde pe chat... xproback- nu te cunosc, pari de treabă Global Moderatori WoaH TalenT- BLACKSQUAD Devil King- Mare boss, #1 ty- Thanks you IoNuTz- 2.0 dRAGOSS - nu... Moderatori MikaelsoNNN- Miky Insane #Hard-Life -OBITO, IS THAT YOU? Luca- Nu mai vinde skinurile... Alx- ALEXANDRU kenzor- Foarte mult ai lucrat la consola magic- gustul MAGIC haribooo Designeri xZed- Nice Relux- very nice 1 Relux reacted to this Quote | | #tellmystory Share this post Link to post Share on other sites Awards
PA!N 863 Report post Posted February 28, 2019 37 minutes ago, Devil King said: Founder iGreen - iViata Co-Fondator Bronx- again "hiden by bronx, no reason given" ConstantinBoss- Unchiu-bunic, n-am uitat Treka- TRR TZAKAA coleg 1.6 Administratori RAY/NE- "font copiat de pe google" VladAndrew- Doar la pirati ma gandesc cand aud numele asta Co-Administratori Mr.Ted Pufulete- dă biest pleier Supervizori Beje- Nice car cezzeu- Raspunde pe chat... xproback- nu te cunosc, pari de treabă Global Moderatori WoaH TalenT- BLACKSQUAD Devil King- Mare boss, #1 ty- Thanks you IoNuTz- 2.0 dRAGOSS - nu... Moderatori MikaelsoNNN- Miky Insane #Hard-Life -OBITO, IS THAT YOU? Luca- Nu mai vinde skinurile... Alx- ALEXANDRU kenzor- Foarte mult ai lucrat la consola magic- gustul MAGIC haribooo Designeri xZed- Nice Relux- very nice Ca sa nu zici ca-s eu paranoic. 1 2 ty.urtos, iGreen and lil woah. # reacted to this Quote By stockout, February 28, 2019 Prea tarziu Eliteroyal Gaming Republic @ Since 2013 My Steam Profile (from SteamDB) CSS.ELITEROYAL.ORG | CSGO.ELITEROYAL.ORG | CS.ELITEROYAL.ORG Share this post Link to post Share on other sites Awards
ConstantinBoss 488 Report post Posted February 28, 2019 bla bla niste prepute 2 2 xZED, iGreen, Tibi and 1 other reacted to this Quote daca doresti sa incepi sa farmezi bitcoin - situri platesc 100% Win Free Bitcoins every hour! - www.freebitco.in Win Free Bitcoins every hour! - www.freebitco.in cloud miner in test... Share this post Link to post Share on other sites Awards
xZED 45 Report post Posted February 28, 2019 Acum 3 minute, ConstantinBoss a spus: bla bla niste prepute In frunte cu tine butule :)))) Quote By ConstantinBoss, February 28, 2019 pai daca sunt taticu vostru :D By lil woah. #, March 1, 2019 ti-a intors-o chico pe asta=))))))) Respecta pentru a fi respectat la randul tau ! Share this post Link to post Share on other sites
ty.urtos 121 Report post Posted March 1, 2019 Founder iGreen - Ce sa zic despre iGreen, fara el nimic de aici nu ar fi existat, respect maxim Co-Fondator Bronx - Foarte smecher omul, de treaba, din cate am vazut sincer, nu prea am vorbit cu el, sau daca am vorbit, nu imi mai reamintesc, memorie scurta ConstantinBoss - La fel ca si la bronx, nu prea am vorbit cu Chico, dar am vazut ca este de treaba Treka - foarte smecher omu, tot respectu meu Administratori Ray/Ne - nu cunosc VladAndrew - nu cunosc Co-Administratori Mr.Ted Pufulete - Om de nota 10, tot respectul meu Pufu, dar vezi cu aia de 13 ani din anime ca poate vine FBI :)) Supervizori Beje - nu cunosc cezzeu - nu cunosc xproback - nu prea am vorbit cu el, dar stiu ca este printre noi de ceva timp Global Moderatori WoaH TalenT - Vai woah... :)) Smecher omu, dar cand isi activeaza Resanence Discord Soundboard e belea ( am si eu Resanence ) Devil King - Un prieten bun de al meu, il cunosc de ceva timp, mai prost uneori, dar ma rog, asa e devil :)) ty - ba sincer cel mai smcher din comunitate, glumesc, eu, cel mai mic din comunitate*, dar totusi, singur, sta in fiecare zi pe calculator si se joaca osu! IoNuTz - nu cunosc dRAGOSS - nu cunosc Moderatori MikaelsoNNN - l-am intalnit pe go si cam atat Insane #Hard-Life - Obito baiat smecher =] Luca - joaca pe 1.6 ca spartu omu, apreciez asta Alx - nu cunosc kenzor - ce sa mai zic de el, cam ciudat, poate chiar foarte ciudat, cand zbiara in microfon sau sufla, aolo magic - nu cunosc Designeri xZed - L-am mai cunoscut in trecut, este un designer bun, dar mai poti lucra sa devi mai bun Relux - Un designer cu un talent deosebit, foarte bun la photoshop omu, respect total. 1 2 1 Luca, Relux, iGreen and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites Awards
PA!N 863 Report post Posted March 1, 2019 Founder @iGreen - bajet de treaba Co-Fondator @B R Ø N X - Mare om mare caracter @ConstantinBoss - Calm, pe treaba lui @Treka - pwp jos Administratori @Ray/NE - Eu @VladAndrew - Nu cunosc Co-Administratori @Pufulete - Zdreanta de om ce sa mai, glumesc, de treaba Supervizori @Beje' - Nu cunosc @cezzeu - La prima vedere baiat de treaba @XprOback - Inactiv, doarme Global Moderatori @WoaH TalenT - Talent @Devil King - *ignore* @ty.urtos - Nu cunosc @dRAGOSS - De treaba, implicat Moderatori @MikaelsoNNN - Nu cunosc @Insane #Hard-Life - Inactiv @Luca - Baiat de treaba, implicat, copil XD @Alx - Nu cunosc @kenzor. - Nu cunosc @magic - Nu cunosc Designeri @xZED - Baiat de treaba, membru vechi @Relux - Nu cred ca trebuie sa spun prea multe despre tine, adica, toti te stim intr-un fel, adica, de treaba, bun cu cei din jur etc. 4 1 1 stockout, xZED, iGreen and 3 others reacted to this Quote By Guest, March 2, 2019 Lasa ca te prind eu pidar :)) By lil woah. #, March 3, 2019 eu sunt thalenthat de thalenthat sunt bo$$ de bo$$ jmeker si frumo$$ By Luca, March 3, 2019 Ray , grija vine pufu dupa tine xDd By PA!N, March 3, 2019 Mi frica deja XD Eliteroyal Gaming Republic @ Since 2013 My Steam Profile (from SteamDB) CSS.ELITEROYAL.ORG | CSGO.ELITEROYAL.ORG | CS.ELITEROYAL.ORG Share this post Link to post Share on other sites Awards
XprOback 154 Report post Posted March 10, 2019 Founder iGreen- the best of the best, mai putin la cs Co-Fondator Bronx- baiat de treaba ConstantinBoss- e de ceva timp pe aici, face treaba buna Treka- nu cunosc Administratori Ray/Ne- doarme VladAndrew- activ Co-Administratori Mr.Ted Pufulete- bunicel si el asa Supervizori Beje - cel mai supervizor dintre supervizori cezzeu- ignore xproback- eu Global Moderatori WoaH TalenT- nu cunosc Devil King- baiat de treaba ty- nu cunosc IoNuTz- nu cunosc dRAGOSS- nu cunosc Moderatori MikaelsoNNN - mare om, mare caracter Insane #Hard-Life Obito Uchiha - Alx - kenzor - cat de cat activ magic - mare moldovean, caracter ++ si implicare Designeri xZed - Relux -pare de treaba 1 1 Dolixec. and stockout reacted to this Quote By Guest, March 10, 2019 Magic nu e moldovean e un preput By B R Ø N X ★, March 10, 2019 Ms <3 insa nu ma mai treceti si pe mine pe aici :) By Luca, March 11, 2019 xpro , eo-s luka xE xpro Share this post Link to post Share on other sites