Jump to content
Sign in to follow this  
PA!N

Jocul Evolve devine free-to-play pentru PC

Recommended Posts

 

6bNaZtJ.jpg

 

Evolve, binecunoscutul shooter online 4-vs-1 lansat anul trecut de care Turtle Rock, devine gratuit pentru posesorii de PC-uri. Nu la fel de norocoși sunt deținătorii de console, care sunt obligați în contiunare să îl achizițoneze dacă vor să-l joace.

 

În afară de a deveni gratuit, jocul primește și o serie de update-uri majore ce vor îmbunătăți foarte multe gameplay-ul adăugand un nou sistem de progresie pentru caractere. Turtle Rock a anunțat toate acestea în urmă cu mai puțin de o zi, printr-o “scrisoare” publicată pe forum.

 

În această scrisoare, Chris Ashton și Phil Robb, fondatorii Turtle Rock, au vorbit comunității despre greșelile pe care le-au făcut în legătură cu jocul Evolve (spre exemplu așa zisul “DLC shitstorm” care a afectat enorm numărul de jucători) dar și despre modificările pe care le-au făcut în cursul anului.

 

Toți cei care au cumpărat Evolve pentru PC vor primi statutul onorific de Fondator. Deținătorii de console vor trebui să mai aștepte puțin. Dacă trecerea jocul de la paid la free-to-play echilibrează balanța, este posibil că titlul să devină total gratuit și pentru ei.

 

Reacțiile nu întârzie să apară. Peste 500 de comentarii noi au apărut pe pagina de Steam a jocului în numai câteva ore.

 


 



Eliteroyal Gaming Republic @ Since 2013

My Steam Profile (from SteamDB)

QZTOxtv.jpg

CSS.ELITEROYAL.ORG | CSGO.ELITEROYAL.ORG | CS.ELITEROYAL.ORG

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...