iGreen 4,795 Report post Posted December 23, 2016 In tutorialele precedente v-am aratat cum sa cumparati bitcoin si cum sa faceti bitcoin gratuit (pentru cei care n-au bani de loc), dar in acest topic o sa va arat cum sa inmultiti de zeci sau chiar sute de ori cryptovaluta voastra. Metoda se numeste crash, si mai jos o sa ma las 3 situri de crash de care ma folosesc. WEBSITE 1 - [click] - asta e situl unde v-a intrat crypto de pe siturile din tutorialu precedent, pe el este CRASH, intrati la Multiply. WEBSITE 2 - [click] - asta e inca un site favorit de crash pe care joc eu. WEBSITE 3 - [click] - asta e inca un site favorit de crash pe care joc eu. Cand joc crash eu nu pun mai mult de 1.10x si pun o data pe ora o suma mai mare ca profitul tot sa fie bun. Daca aveti intrebari, scrieti-le aici in topic. Quote Peace ! Nici intr-un caz nu da click pe acest spoiler si nici nu citi ce este scris acolo: Spoiler In memoria lui EL'Dgs ! Sa te odihnesti in pace! Fuck The System. Share this post Link to post Share on other sites Awards