Jump to content
Alătură-te și tu grupului nostru de steam și de facebook ! Read more... ×

Salut vizitatorule!

Guest Image

Salutare prietene, bine ai venit în casa familiei roiale, noi suntem o elită unită și ne ajutăm reciproc.
Noi stăm mereu cu brațele deschise si acceptăm membri noi in familia noastră.
Te asigurăm că daca ești un om care știe ce inseamnă stima și bunul simț atunci o sa te incadrezi perfect in ELITEROYAL.
Alatură-te acum de noi și nu uita ca dupa crearea contului vei primi o confirmare pe mail in Inbox sau Spam.


Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/24/2019 in all areas

 1. 2 points
  stiu ca e tarziu dar dau Contra DAca dai 1 leu imi schimb parerea in PRo 🙂
 2. 2 points
  Mr.Ted❤✘Pufulet

  Propuneri

  Propunere eu am sa platesc srv si am sa aduc playeri 🙂 SRv e pt comunitate daca nu vad ca jucati pe el va dau ban 🙂
 3. 2 points
  Owner Dolixec Mr. Ted # Pufulete Co-Owner God SupremoAnto Semi-God ty ❤️ geacsi Moderator Admin Helper Domnisoare Slot
 4. 1 point
  Mr.Ted❤✘Pufulet

  Cerere Grad - Ty

  La multi ani si Pro
 5. 1 point
  Tibi

  Donatii comunitate ELITEROYAL

  Prenume: Tiberiu Varsta:25 Cand ai aflat de noi: 2017 Cum ai aflat de noi: Game Traker Suma donata: 10 E De ce ai donat: Pentru ca imi place comunitatea si nimic nu se cladeste si intretine gratis! Alte mentiuni: Respect!
 6. 1 point
  *rage* :))) T/C la cerere
 7. 1 point
  iGreen

  Propunere

  Nu gasesc asa plugin pe webflake, este doar pe situl oficial de la ips dar acolo costa bani si nu prea am chef sa dau bani pentru un simplu plugin. Imi place propunerea si a mai fost facuta dar din pacate nu putem face rost de acest plugin ca sa putem mentiona grupurile. TC.
 8. 1 point
  iGreen

 9. 1 point
  @Addicted mane pe mine nu ma implicati, cine cumpara isi asuma riscul, daca va da teapa va fi trecut in lista de scammeri
 10. 1 point
  Daca ne oferi o dovada topicul va fi inchis pana atunci vanzare placuta!
 11. 1 point
  Nu recomand , țepar de meserie , si app de unde ai tu 19 ani 😂😂 . Să nu uitam ca miai dat si mie țeapa
 12. 1 point
  iGreen

  Model Promovare GO.ELITEROYAL.RO

  Salut baieti, doritorii de a ajuta la promovarea serverului de csgo au mai jos cateva informatii care pot fi postate pe retelele de socializare. Noi apreciem foarte mult acest lucru pentru ca, dupa cum stiti este o vorba, unde-s multi puterea creste, si daca fiecare din noi ar face un mic efort, cat de mic nu ar fi, deja se va schimba ceva. Aceasta informatie de mai jos o puteti posta unde doriti, apasati mai jos ca sa se deschida continutul ascuns:
 13. 1 point
  O sa mai facem un concurs exact ca cel trecut, o sa'i dau doar copy paste. Concursul e simplu, primii 3 ce vor avea cele mai multe ore "jucate" la data de 25 iunie vor primi urmatoarele premii. Locul 1 - STEAM cu CS:Source si CS:1.6 + Grad GOD+ permanent + Admin pe mix. Locul 2 - Grad GOD+ permanent + Admin pe mix. Locul 3 - Grad GOD permanent. Informatii: Pentru a afla orele folositi comanda !active Orele au fost resetate pentru a oferi o sansa la toti. Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament adecvat pe server, fara a folosi cuvinte cenzurate. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu concursul postati-le aici.
 14. 1 point
  Primu loc este al meu!!!
 15. 1 point
  Ray/NE

 16. 1 point
  iGreen

  Membrul Lunii

  Aici voi posta in fiecare luna cum se alege membrul lunii. De obicei se alege dupa punctele de reputatie sau dupa numarul de postari. Membrul lunii apare jos pe pagina principala, ca in poza de mai jos: Membrul lunii octombrie 2017 @Ingerutz De ce a fost ales ingerutz? Mai jos va prezint o poza cu statistici: Dupa cum vedeti Ingerutz a primit cele mai multe puncte de reputatie in luna octombrie si de asta va fi ales membrul lunii noiembrie. De ce nu a fost ales Skyzo avand cele mai multe postari pe luna octombrie? Pentru ca se ia in vedere si activitatea pe servere. In fiecare luna o sa postez poza cu statistici ca sa nu apara intrebari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii decembrie 2017 @ZAXXYAX ZAXXYAX a primit cele mai multe puncte de reputatie in luna noiembrie si de asta va fi ales membrul lunii decembrie. De ce nu a fost ales Gabriel avand cele mai multe postari pe luna octombrie? Pentru ca ZAXXYAX a fost mai activ pe serverele comunitatii. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii ianuariue 2018 @ZAXXYAX ZAXXYAX a primit cele mai multe puncte de reputatie in luna noiembrie si de asta va fi ales membrul lunii ianuarie. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii martie 2018 @Denis Denis a primit cele mai multe puncte de reputatie si a fost cel mai activ membru al comunitatii in ultimile 30 de zile. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii iunie 2018 @Yassir Yassir a fost cel mai activ membru al comunitatii in ultimele 30 de zile. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii iulie 2018 @Warning Warning a primit cele mai multe puncte de reputatie si a fost cel mai activ membru al comunitatii in ultimele 30 de zile. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii august 2018 @Denis Denis a primit cele mai multe puncte de reputatie si a fost al doilea cel mai activ membru al comunitatii in ultimele 30 de zile. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii septembrie 2018 @Ayman Vlogs Ayman a fost cel mai activ membru al comunitatii in ultimele 30 de zile. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii octombrie 2018 @Howly Howly a primit cele mai multe puncte de reputatie la egalitate cu alt membru al comunitatii, dar mai activ in ultimele 30 de zile. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii noiembrie 2018 @Yukister | ♥ Yukister (iAngryPain) a primit cele mai multe puncte de reputatie in luna noiembrie. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii ianuarie 2019 @B R Ø N X bronx a primit cele mai multe puncte de reputatie in luna ianuarie 2019. Felicitari. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ Membrul lunii martie 2019 este @SupremeAnto cu cele mai multe puncte de reputatie si raspunsuri la topicuri in luna martie. Membrul lunii mai 2019 este @SupremeAnto cu cele mai multe puncte de reputatie si raspunsuri la topicuri in luna mai.
 17. -1 points
  Mie si mila de ala care cumpara contu ca o sa il prinda vacu:)
×