Jump to content

Artamess

Lady
  • Content Count

    696
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    43

Posts posted by Artamess


  1. Ca sa clarificam si sa evitam pe viitor discutiile neplacute, comunitatea trebuie sa se decida in privinta unui aspect. Aceasta decizie nu este luata de o singura persoana, ci de voi toti, ca sa nu mai fie pe viitor afirmatii de genul ca X face ce vrea muschii lui.

    Avem urmatorul scenariu. Designerii, considerati drept oameni cu competente de nivel mediu-inalt in Photoshop sau alte programe de editare, au fost alesi de comunitate sau administratori sa raspunda la cererile membrilor. Repet, designerii s-au oferit la aceasta solocitare si isi asuma raspunderea fata de gradul primit. Nu vreau sa abordez situatia designerilor care au gradul degeaba (au avut) si sper ca e de inteles ca odata ce s-a facut cerere pentru grad, ai o oarecare obligatie si prezinti creatii intr-un interval de timp rezonabil. CA SA FIE CLAR: poti sa te consideri designer sau whatever da F' vrei si fara grad, nu gradul te face pe tine designer ci invers ?

    Bun, acuma apare problema. Unul dintre designeri (Superiori) a deschis o cerere pentru avatar (sau ce era). Vi se pare normal ca odata ce ai primit gradul de designer sa faci cerere pentru aceeasi echipa din care faci parte?

     

    Nu vreau sa aud jigniri la adresa nici uneia dintre parti. Aveti intrebarea, aveti raspunsurile. Toti membrii comunitatii pot vota. Have fun!


  2. Warning, din moment ce tu vi direct cu: "Scoate gradul ca eu nu am timp." in loc de "Mai baieti..eu sunt plecat de acasa si nu am acces la PC..oare nu pot sa trimit dupa ce ajung acasa?"

    Daca tu arunci asa gradul din prima (pe care l-ai primit cu acordul la multi din comunitate) ce naiba de asteptari ai sa te inteleaga cineva? Telepatia nu merge. 

    NU MAI ARUNCATI cu cacat la prima ocazie, gasiti o rezolvare, comunicati, suntem o comunitate sau serviciul clienti de la Orange? Ce naiba.

     

    P.S: Obito are designer scos. 


  3. @Warning  Ghinion. Atunci anunta frumos ca nu ai PC si nu ai cum sa participi. Nu arunca cu gradul si cu intrebari existentiale. Crezi ca nu intelegem? Ai fi postat dupa ce ajungeai acasa si aia e. 

    Dar nu, ca mai bine dramatisme decat sa spui problema direct. 


  4. @Warning Parca erai designer superior, nu? Ce pana ta de planuri ai de nu iti ajung 3 zile sa faci ceva in 30 minute. Nu participi la ceva concurs mondial de design, ia forteaza unpic neuronu' si lasa comoditatea, vezi daca se poate. Daca RELUX a facut, puteti si voi.

    Numai scuze si aere de designeri.


  5. Toti designerii care au refuzat sa prezinte o lucrare pana vineri o sa aiba gradele scoase si fara drept la cerere Designer pe toata perioada August. 

    Dragii de ei...copii fara timp, chef sau inspiratie. Abea astept sa va mai vad cererile de designer.

    Vi se anunta de miercuri, aveti 3 zile la dispozitie si o faceti pe ocupatii sau neinspiratii, foarte bine.

    @Denis  Relux mi-a trimis lucrarea lui aseara pe Facebook, o sa incerc sa o postez eu maine in locul lui, da in cazul in care nu pot, iti trimit tie pe privat. 

     

    P.S.: Nu este nevoie de 10 designeri care sa se traga pe cur cand e vorba de facut ceva sau incep sa se compatimeasca unul pe altul cu inimioare. Ajung 2-3 care fac treaba pentru ca le pasa si nu se simt ofensati.:)


  6. Orice frustrare aveti, indiferent de ce zi, indiferent de motiv, indiferent despre cine, totul se posteaza aici cu CAPSLOCK si neaparat la sfarsit #johnedevina.

     

    Exemplu (start joc):

    MA DISPERA VREMEA ASTA NASOALA DE NU POT SA IES DE LA SERVICI SA MANANC.

    DE CE NAIBA INCA ESTE "UNITED STATES" LA LOGOOO?

    DE CE E PLIN DE OAMENI TOXICI, INDIFERENT DE CE JOC ALEG

    DE CE IMI IA STATUL 45% DIN SALAR?! 

     

    #johnedevina 

     

×
×
  • Create New...