Jump to content

Howly

Veteran
  • Content Count

    560
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    50

Posts posted by Howly


    •    Nick-ul pe server: Howly
    •    Sugestia: saysounds la admini cu god+
    •    Beneficii: fun 
    •    Alte comentarii: https://www2.zippyshare.com/v/AFKczKy6/file.html  am adunat niste sunete de pe diferite servere, sa fie alese vreo 10/15 ex: haha, bagamias gura lui, bagamias gura ta, ce faci martalogule, si inca vreo cateva, nu conteaza neaparat ca contin injuraturi, e caterinca.
    •  

  1. Avand in vedere ceea ce s-a inamplat in ultima vreme cu referendumul referitor "Familiei Traditionale" as vrea sa va aud parerea.

    Eu personal sunt pro, prefer sa vad 2 gay sau 2 lesbience pe strada cu un zambet mare pe buze, decat o femeie cu un ochi vanat care sta impreuna cu sotul ei doar de frica, si este practic supusa.
    Avand in vedere faptul cu copii ce ar putea sa aibe sechele crescand cu asemenea parinti, aici depinde foarte mult si de persoana, nu de orientarea sexuala, pentru ca putem vedea mii de cazuri unde copii sunt traumatizati, si culmea ca sunt crescuti in "familia traditionala".

    As vrea sa va aud parerea, cat mai civilizat va rog, si cu argumente.
     


  2. Ca si calitate e misto, unghiul e bun, focus la fel, dar ai cam multa luminozitate pe ea(si am monitorul la 20% luminozitate, nu cred ca i de la mine). Si ti as sugera sa faci poze pe alte subiecte, sau poze landscape(ex. cand se insereaza poti face niste poze exceptionale), cel mai misto ar fi sa experimentezi pe prieteni diferite unghiuri si efecte, pentru ca astea cu flori sunt ok pozele, doar ca parca nu iti arata adevaratul "talent".
    Asta a fost parerea mea Reluxel, dar totusi, good job. ? 

    Ti-as propune sa incerci pe timp de ploaie, sa faci o poza in oras, sau unde stai, si sa folosesti efect alb negru, sau ceva intunecat si fara prea multa saturatie, sa vezi daca iti plac efectele de genul.


  3. Jocurile Battle Royale o sa moara in maxim 2 ani, mai mult sper sa nu tina.
    Eu unul am jucat H1Z1, Fortnite, Ring of Elysium si PUBG. Si de toate am fost dezamagit, mai ales de PUBG, bine ca l-am luat la 13 euro, si nu la pret intreg sa-mi fie ciuda si mai tare.
    In jocurile Battle Royale nu vad nici un fel de competitie reala, nu e cine stie ce skill, poate ca mno, sa ai tactici&shit, dar 95% din jucatori sunt genul de stau la panda si iese la final 1v1 si il omoara pe ala si gata, win. Mai degraba va dati bani pe CS, Overwatch, si jocuri de genu, sau mai degraba apucati-va de LoL sau Dota, sunt jocuri mai ok decat cele battle royale.


  4. Si androidul nu ingreuneaza telefoanele mai vechi? Am un j3 2016 de vreo 2 ani deja, telefonul dupa 4 lune de uz normal, fara jocuri sau chestii de genul, doar facebook, instagram, snapchat.
    Dupa 4 luni am dat upgrade la android 5.1.1, de la 5.1.0, mare diferenta.. Ciudat ca dupa update mergea mult mai nasol, de si la inceput mergea super bine. Astazi a venit unchiul meu la mine, si el are iph 6, modelul basic, si cu toate astea, il are de 2 ani, are copii mici de il freaca toata ziua, cu toate astea, telefonul merge super bine.

    Asa ca nu spuneti ca iph e rau, din contra, iph mi se pare cel mai bun de pe piata, iph 6 care dupa 4 ani de la lansare, el inca merge super bine fara sa se blocheze sau sa sacadeze. Un samsung cumparat nou, dupa 4 luni deja iti sacadeaza, so. Da, pretul e mare, dar e pe masura performantei. Plus ca ai si camera super optimizata daca esti pasionat de poze sau video.
    Un android daca vrei sa nu te obosesti ca incepe sa sacadeze, trebuie sa-l schimbi o data pe an, si asta o zic multe persoane.
    Asa ca da, e bun androidul daca nu ai destui bani sa iti iei un iphone, dar daca ai posibilitatea de a iti lua un iphone, cumpara-l ca nu te dezamageste niciodata.

    Referitor la faza cu fast charge, e acelasi cacat si pentru samsung, are un prieten s8 plus, si trebuie mereu sa umble cu incarcatorul dupa el ca nu gaseste incarcator la fel la nimeni care are un telefon putin mai ieftin.


  5. 20 hours ago, AnTriXLiNe™ said:

    Poate sa fie varianta, in care platesti un anumit abonament si ai acces la toate jocurile disponibile + alte lucruri.

    Gen, cum e netflix. Acolo ai diferite variante de abonament dar fiecare in parte are avantaje si dezavantaje.

    Cam asa vad situatia sa fie si aici.

    Platesti un abonament, ai o colectie de jocuri si nu mai este nevoie sa le cumperi....banuiesc ca include si subscription to play online.

    La PS4, ai nevoie de subscriptie, ca sa poti juca jocurile online dar trebuie sa cumperi jocurile din store de la ei sau din alta parte.

    E un cacat oricum, singurul avantaj in a iti cumpara consola e sa poti juca jocurile exclusive ex: la ps4 God of war


  6. L-am vazut cand abia il postasera, si ce sa zic.
    Am trait si eu in strainatate aproximativ vreo 10 ani pana sa ma intorc aici in Romania, si video-ul asta imi da acelasi feeling pe care il aveam atunci cand ma simteam nevoit sa plec in fiecare an de aici sa ma intorc acolo, desi acolo, in strainatate, aveam toti prietenii mei, si scoala si tot, practic viata mea era acolo, dar de fiecare data aveam un nod in gat cand plecam de aici, pentru ca aici mi-s radacinile.
    Vorbind de subiect totusi, asta este, tara noastra se duce la fund cu gurvernarea actuala, si se va duce la fund in continuare si in caz de se va schimba guvernul, pentru ca la noi parlamentarii s-au invatat cu furatul si toti isi bat joc de populatie, indiferend de vorbele dulci pe care le spun in fiecare interviu.

    Daca aici in tara nu scoti cel putin 3500 de lei pe luna sa ai si de cheltuiala(sa poti traii decent), sa ai pentru taxe, si sa ai pentru lucruri neasteptate(ex: ti se strica masina), daca nu ai suma aia, nu ai ce face.
    Indiferent de patriotism sau nu, si indiferent de dorinta de a schimba ceva in tara asta, cea mai buna decizie va ramane sa emigrezi intr-o tara mult mai dezvoltata, nu se merita sa ramai aici unde te chinui sa traiesti, si nu mai spun de societate, in care vezi tot felul de specimene.


  7. Nu inteleg de ce se face poll pe asa ceva, daca esti designer si vrei avatar poti evident sa ti faci unul singur, care sa stii ca ti place, si nu ceri prin cereri cu nush ce detalii si eventual mai refuzi vreo 2 avatare ca nu ti convin tie, iti faci singur ce iti place, daca vrei ceva facut de cineva misto, ii ceri in privat cadou.
    O fi ei membrii ai comunitatii, dar cand au designer superior si se bat in piept ca o sa si respecte gradul si o sa faca ceea ce li se cere, iar apoi ei nu fac nimic pentru altii, dar tot ei sunt primii care cer.
    Plus ca fim sinceri, un avatar il faci in 5 minute :))

    P.S: Cerere faci doar daca nu stii sa ti faci o chestie gen bannere sau logo-uri, doar in caz ca nu stii sa le faci, dar de la avatare am pornit toti


  8. Scuzati ca intervin

    1 hour ago, Fuck The System said:

    "dar designerii sunt persoane voluntare, nu sunt persoane platite, ei fac creatii de buna voie si cred ca ar trebui sa fim multumiti si cu asta. "
    -iGreen..

    Da, ai dreptate, dar daca te oferi voluntar la ceva, trebuie sa ai bunul simt de a te implica daca ai spus ca faci si ca dregi, asa ca, shut up, plus ca nu e greu sa faci un avatar sau o semnatura.


  9. 9 hours ago, RaZvAnNN said:

    Esti bun, dar pozele alea sunt prea petarda :)) te inteleg ca nu ai mai facut ph de un an, dar mna avem si noi pretentii.. *fitze*

    Adica? Ce-i gresit la ele? :))
    Daca sunt stock urile de vina, sunt niste simpli rapperi/trapperi pe care ii ascult ?

×
×
  • Create New...