Jump to content

QueenTeodora

User
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by QueenTeodora


  1. 2 hours ago, iGreen said:

    ce revedere we?

    a zis ca bine atunci, insseamna ca nu se retrage, daca nu ma gresesc, corect teodora?

    Nu ma retrag . 

    Just now, Ŧคгค๏ภ™ said:

    Buna Teo, nu inteleg dc renunti asa usor in fata unor porci?!.. ramai si iti promit eu ca de acum incolo care te mai jigneste sau face ceva are de aface cu mine, iti promit.

    O sa joc si eu pe v34 de acum, pana acum jucam doar pe steam dar imi place si v34, si o sa fiu on aproape toata ziua, si o sa am grija de fiecare-n parte.

    Deci te rog frumos nu renunta si ai incredere in mine,te astept cu drag pe server.

    Buna ! Ok , o sa mai intru :)


  2. Da,ok am inteles. Dar nu este corect fata de mine , daca intelegeti ce vreau sa spun . Cred ca daca v-ati pune macar putin in locul meu , eu ca fata , sa mi se zica lucrurile alea urate . Da nu trebuie sa pun la suflet , dar stii ca e totul pana intr-un anumit punct . Si nu inteleg o chestie , i s-a schimbat steam id-ul o mapa , si dupa s-a schimbat la loc cu cel pe care il avea ? Cum vine asta o.o ???? http://prntscr.com/buf9kv ia spune tu Spike , i-ai dat tu unsilence? 


  3. Cu parere de rau , eu ma retrag din clan . Motivul ? Cei 2 playeri , IceAngel si Traficant . 

    Ice a cerut unsilence , si a fost respins . Dar uite ca astazi , deja nu mai are silence ,si nici macar o saptamana nu a trecut , ci abia 2 zile amarate . :)  Intrebarea este .... cine i-a dat unsilence? 

     La fel si despre traficant , nici 2 zile nu au trecut si acum are GOD . Pe langa faptul ca m-a injurat in ultimul hal , multi ati spus sa fie banat o saptamana sau cel putin o perioada de timp  . Ei bine , se pare ca in locul unui ban are GOD . 

    Daca trecea o saptamana , mai ziceam , dar asa , nici 2 zile nu au trecut . Chiar nu ma asteptam . Cu asta anunt si retragerea mea din clan si din comunitate :) Tc . 

     


  4. Daca inveti sa lucrezi in photoshop foarte bine si sa faci de alea esti master.

    Dar fai si ceva avatare, lucreaza la un blur, fai semnaturi ceva cu smudge(e mai greu), la text zic eu ca mai e de lucrat, pune drop shadow 1 0 1 nu distanta la umbra mare.

    Si incearca sa faci niste avatare acolo, cum o fi ele, asa te inveti cat de cat sa faci de toate.

    Oricum, destul de bine, tu ai trecut la editat in sensul adevarat, nu in a creea avatare sau semnaturi

     

    Crede-ma ca nu e chiar asa usor sa faci un blur, un blur al tau, mai complicat, nu cum fac unii ca pun bluru si textu si au terminat

    Nu stiu de ce tot insistati cu photoshop . Da lucrez si cu photoshop , dar cu paint tool sai lucrez mai bine , datorita acelui blur . Daca n-ati observat ,pe la sfarsit am bagat poza in photoshop . Da am inteles , la text poti face sute de chestii . Multumesc pentru apreciere !  :lol:


  5. hai pa =)))

     

     

    Din ce am zis eu acolo ai inteles tot ce e mai rau.

    De photoshop nu vrei sa te apuci?

    Lucrez si in photoshop . Dar paint tool sai are un blur foarte bun si pot edita foarte usor . :) Daca intelegi , e o chestie diferita fata de ceea ce fac designerii de pe forum . Si ei au niste creatii super , dar asta e un alt mod de edit , ca sa zic asa. 

×
×
  • Create New...