Jump to content

CristI.

User
  • Content Count

    99
  • Joined

  • Last visited

Status Replies posted by CristI.

  1. Salut,ma gandeam sa dau nastere unei idei inovative,mai pe scurt sa dau nastere unui nou clan Si aici venind partea PLINA a acestei idei:Dupa fiecare war castigat cel care a fost primul va primii un skin cartonase steam etc...ce mai gasesc eu.Dar nu gasesc deloc sustinere din partea nimanui...Asa ca daca doriti sa ma ajutati,sau sa faceti parte din clan va astept! EliteRoyalforce!

    ØnƒlRё★

  2. Ma intorc maine seara, sper sa nu ma dezamagiti si sa mai gasesc 2-3 reclamatii, eventual sa ii faci si lu Green poate sa reusim sa ii dam remove!

    1. CristI.

      CristI.

      :)))))))))))) Iei tu fondatoru ?

  3. Alții fac un amarat de live sau un video.. Codrin la 1M scoate album ❤️

  4. Salut,ma gandeam sa dau nastere unei idei inovative,mai pe scurt sa dau nastere unui nou clan Si aici venind partea PLINA a acestei idei:Dupa fiecare war castigat cel care a fost primul va primii un skin cartonase steam etc...ce mai gasesc eu.Dar nu gasesc deloc sustinere din partea nimanui...Asa ca daca doriti sa ma ajutati,sau sa faceti parte din clan va astept! EliteRoyalforce!

    ØnƒlRё★

    1. CristI.

      CristI.

      Orice ajutor mi-e bine venit,mai ales daca ai intentii bune!<3

    2. (See 5 other replies to this status update)

  5. Vand Gift Steam Roket League : Tara Rusiia,Moldova...Etc.Contact steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198298602161/

    -De tinut minte : Nu in Romania

    - Dau pe un skin sau 2 de Ak 47 AWP M4A1-S

    Cer seriozitate

×
×
  • Create New...