Jump to content

PacPac

User
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PacPac


  1. "Rafael Nadal, 30 de ani, este din nou în formă maximă și de nebătut pe zgură;

    Spaniolul l-a învins categoric pe sârbul Novak Djokovici, scor 6-2, 6-4, și s-a calificat în finala turneului de la Madrid.

    Nadal, locul 5 ATP, a început perfect, iar în primul set a dominat total jocul, conducând cu 4-0 și reușind execuții de excepție.

     

    Folosindu-se de loviturile de dreapta și variind jocul, spaniolul a reușit să-l surprindă pe un Djokovici care a părut complet neîncrezător și ezitant pe linia de fund.

    În setul doi, sârbul, locul 2 ATP, a echilibrat jocul. Nole a reușit un break, dar tot Rafa a fost mai bun și a jucat mai bine, după două break-uri, decisive pentru câștigarea meciului.

    În finală, Nadal se va duela cu învingătorul meciului Dominic Thiem - Pablo Cuevas.

    Djokovici n-a disputat nicio finală de turneu ATP în acest an, aceasta fiind prima semifinală pentru sârbul care caută forma de altădată."

    http://www.gsp.ro/sporturi/tenis/lectie-de-tenis-rafael-nadal-l-a-demolat-pe-novak-djokovici-in-semifinala-de-la-madrid-cu-cine-joaca-pentru-trofeu-510610.html (sursa) 


  2. "Simona Halep a triumfat pentru a doua oară consecutiv la competiția de la Madrid, după un turneu excelent.

     

    Grație acestei victorii, Simona a primit 1.000 de puncte în clasamentul WTA. Astfel, românca, care a început săptămâna trecută pe locul 8 WTA, va fi de luni pe locul 4 cu 5.205 de puncte, fiind la 900 de puncte de locul 2, ocupat de Serena.

    LA UN PAS DE TURNEUL CAMPIOANELOR

    Grație victoriei în turneul Premium, Halep a urcat 20 de locuri în clasamentul Race to Singapore, care stabilește jucătoarele care participă la finalul anului la Turneul Campioanelor.

    Halep este acum pe 9 și are acum 1.606 puncte. Pe locul 8 este Svetlana Kuzențova, cu 1.711 de puncte. Astfel, Simona se apropie de locurile care duc la WTA Finals, acolo unde vrea să ajungă."

    Sursa : http://www.gsp.ro/sporturi/tenis/urcare-uriasa-pentru-halep-in-clasament-dupa-ce-a-triumfat-la-madrid-tot-mai-aproape-de-obiectiv-510681.html

×
×
  • Create New...