Jump to content

PuNcT.

User
  • Content Count

    615
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by PuNcT.


  1. Si de la mine  ai un mare PRO!!!! :)

    @@Iulik blur blur blur... si iara blur... tu doar acest efect stii? mai da-l pe nu stiu ce ca nu-mi vine in minte nimic si nu vreau sa injur sau sa zic ceva vulgar . In design DIN CATE STIU EU!!! sunt multe efecte nu doar BLUR.... si la ce te ajuta BLUR??? daca nu ai avea alte efecte... la tine blur e ziu sau ceva?


  2. Pro e o idee buna.

     

    O idee pentru avansare ar fi sa se faca un clasament pe saptamana (ceva gen top 5 designeri of the week) si cel care va fi pe primul va avansa direct intr-un grad mai mare si la ceilalti sa se adune  cate-un punct  si daca nu vor fi pe 1 si daca vor strange 5 puncte sa avanseze cu un grad mai amre si cand unul va avea cel mai mare grad posibil sa iasa din acest top. Pentru top vom vota membri (fara designeri ) .


  3. Nick Forum: PuNcT.
    Avatar/Semnătură: Semnatura

    Tema pozei / Stock-ul dorit :  https://www.google.com/search?hl=ia&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=667&q=demon+pe+2+roti&oq=demon+pe+2+roti&gs_l=img.3...32815.35835.0.36497.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1ac.1.64.img..0.0.0.oI7QM4LIXSo#imgrc=iW2W0eF1NxrI0M%3A

    Dimensiuni: De semnatura

    Format ( .png / .gif membru staff):.png

    Text: PuNcT. si Nip is Love,Nip is Life

    Text secundar ( www.eliteroyal.ro /  EliteRoyal ):Eliteroyal

    Alte informații:Doresc ca textul sa fie scris asa cum l-am scris eu (fara si)


  4. Mersi de avatar chiar daca nu cred ca am sa-l schimb !!! asta e de la veteranul wikki :)) sau sa-i zic Nip is Love,Nip is Life!! (tot wiki :)) )

     

    Am si eu nistre critici !!! Efectele sunt bune dar scrisu nu se potriveste, nu arata bine si incearca sa-l faci mai mare si mai uita-te prin niste tutoriale pe net.


  5. @El Sharawy ai grija cum vorbesti cu un superior al tau in primu rand... el de de mult timp in comunitate si tu nu ai nici macar o saptamana in ea si te dai mare? Eu zic  sa-ti reviziuesti comportamentul.

     

    In schimb pozele sunt faine atat timp cat nu ma pricep in PS nu am cum sa zic ca poza aia e naspa sau chestii de astea.

    Avatarul care i lai facut lui Ivanovici sincer nu-mi prea place....

×
×
  • Create New...