Jump to content
Sergiuu

Cupa Prieteniei – Primul turneu românesc de PUBG a avut loc ieri

Recommended Posts

Comunitate românească de PlayerUnknown’s Battlegrounds, PUBG România, organizează, astăzi, primul turneu autohon pentru popularul Battle Royale. Turneul este deschis tuturor participanților și va avea loc astăzi, la 20:00.

Intitulat „ Cupa Prieteniei ”,  evenimentul organizat de PUBG România dorește să atragă cât mai mulți români de pretutindeni pentru a concura, singuri sau împreună cu un prieten, la primul turneu de PlayerUnknown’s Battlegrounds din țară.

Turneul va avea loc sub forma unui Custom Game, care va începe astăzi, 29 iulie, la ora 20:00 și va fi difuzat pe Twitch. Comentariul, atât în limba engleză, cât și în limba română, va fi oferit de câtre Orzanel și SunriseTV, respectiv.

PlayerUnknown’s Battlegrounds[oficial] este unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului, raportând peste 5 milioane de unități în doar patru luni. Și în România jocul a prins amploare, dând naștere unei comunități de peste 500 de membri.

PlayerUnkonwn’s Battlegrounds urmează să fie lansat cândva la finele anului acesta, momentan, fiind accesibil prin programul Steam Early Access. O versiune a jocului pentru console este și ea în lucru.

Un Mic video:

 


Văi Mamă

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...