Jump to content
Sign in to follow this  
Denis

"Ţeapa" uriaşă dată de Neymar, după ce Barça şi Man. United au bătut palma pentru transfer

Recommended Posts

Manchester United nu i-ar fi permis vicecampioanei din Ligue 1 să-l ia pur și simplu pe Neymar de la Barcelona fără ca ea să-și ”arate” primii colții. Conform L'Equipe, internaționalul brazilian a negociat intens vara trecută cu trupa de pe Old Trafford, a convenit asupra termenilor și le-a ”trântit” ușa în nas englezilor în ultimul moment.

În ediția de miercuri, L'Equipe susține că un lucru mai puțin știut de publicul larg este transferul de anul trecut pus cap la cap de Jose Mourinho. Managerul portughez a vrut să-l aducă pe Neymar pe Old Trafford, dar în final s-a lovit de decizia fotbalistului care s-a răzgândit în ultimul moment.

Cert este, spun francezii, că agentul fotbalistului și restul personalului său au căzut de acord cu termenii propuși de clubul din Premier League, care urma să plătească clauza de reziliere în valoare de 190 de milioane de euro, cât era la ora respectivă la Barcelona.

Totul s-a ”prăbușit” atunci când Neymar s-a sucit în ultimul moment și în loc să se transfere la Manchester United a preferat să rămână pe ”Camp Nou”. Toată această poveste o face pe Paris Saint Germain să-şi pună nişte semne de întrebare. Cu toate acestea, L'Equipe crede că PSG este echipa care va reuși să facă transferul în detrimentul lui Jose Mourinho și Manchester United.


qZKAhey.png

m16-1.png

#lovesex            

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai ,intradevar ,Neymar face o mare greșeașă că pleacă de la barcelona... daca ajunge la PSG  ,Neymar v-a cădea destuld e mult pentru ca acolo nu are cu cine sa lege o pasă ,o centrare o chestie , in schimb din auzitele mele , in locul lui neymar Ernesto Valverde ar vrea sa-l aduca pe Dybala la barsa! lui Neymar ii trebuie langa el jucatori buni ,care stiu sa manevreze mingea ,nu ale pulifrici de la psg care a luat-o cu 6-1 in retur ! pariez ca neymar nu v-a sta tot sezonul la PSG! 


giphy.gifsig.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...