Jump to content
Sign in to follow this  
Denis

S-a făcut! Mbappe va fi prezentat la PSG în această săptămână

Recommended Posts

"Telenovela" Mbappe este aproape de final! Vedeta lui Monaco va juca pentru PSG, atacantul urmând să fie prezentat la noua sa echipă în această săptămână. "Mbappe va semna pentru PSG în următoarele zile", anunță Le Parisien, care nu mai are niciun dubiu în privința acestui super transfer. Astfel, PSG va da o nouă lovitură importantă, după ce l-a luat și pe Neymar, de la Barcelona.

Mbappe e în conflict deschis cu cei de la Monaco și a fost scos din lot de tehnicianul Leonardo Jardim, după ce s-a certat cu coechipierul său, Andrea Raggi. Monaco ar urma să primească 180 de milioane de euro (sumă care poate ajunge la 200 de milioane, în urma bonusurilor) pentru Mbappe, iar atacantul de 18 ani va avea un salariu anual de 18 milioane de euro.

Contractul pe care îl va semna va fi valabil până în 2022. Dacă mutarea se va realiza, iar cifrele vor fi confirmate, Mbappe va deveni al doilea cel mai scump jucător din istorie, după noul său coechipier, brazilianul Neymar, pe care PSG l-a adus de la FC Barcelona în schimbul a 222 de milioane de euro.


qZKAhey.png

m16-1.png

#lovesex            

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...