Jump to content
Sign in to follow this  
Denis

Dinamo exultă! Își ia imediat un jucător, după ce a primit suma nesperată în urma transferului lui Mevlja

Recommended Posts

Oficialii celor de la Dinamo au primit o veste nesperat de bună chiar în ultima zi de mercato în Europa. Pentru că Miha Mevlja (27 de ani) a semnat azi cu Zenit, fosta echipă a lui Mircea Lucescu, tranzacție pentru care FC Rostov a încasat 8 milioane de euro, șefii roș-albilor au motive de fericire. ”Câinii” vor încasa, automat, suma de 800.000 de euro, o infuzie de capital nesperată și neprogramată în acest moment pentru trupa lui Ionuț Negoiță.

Când l-au dat în Rusia, la FC Rostov, pentru 700.000 de euro, roș-albii au stipulat în contract și o clauză cu un procent de 10% care să le revină lor la revânzare.

Acum, cu acești bani în vistierie, Negoiță a decis să-l mai liniștească pe Cosmin Contra și să-i aducă de urgență un jucător mult dorit. Deși perioada de mercato în Europa se va încheia la noapte, în Liga 1 se mai pot face transferuri până luni, 4 septembrie.

Finanțatorul le-a transmis deja subordonaților, susțin sursele Digi Sport, că este dispus să investească suma de 300.000 de euro într-un jucător dorit de ”Guriță”. Această sumă va încadra atât contractul fotbalistului, cât și eventuale costuri legate de prima de instalare, precum și alte cheltuieli conexe.


qZKAhey.png

m16-1.png

#lovesex            

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...