Jump to content
Sign in to follow this  
AnTriXLiNe™

[Tech-News] Windows 10: De la minciună la epavă ?

Recommended Posts

Windows 10 a devenit în mod oficial cel mai popular sistem de operare desktop din lume. În România poate că Windows 7 încă mai are un avantaj de câteva procente, dar la nivel mondial noua variantă a sistemului creat de Microsoft este la putere, și o parte considerabilă din populație are numai bătăi de cap din cauza asta. Și ce face Microsoft pentru a le rezolva problemele? Se preface că aceste probleme nu există.

Luna trecută s-a ivit pe internet  o scrisoare deschisă către Microsoft prin care erau scoase în evidență problemele pe care le are sistemul de operare Windows 10. Scrisoarea era scrisă de Susan Bradley, o persoană cu experiență de aproape două decenii în administrarea update-urilor de OS pe segmentul de Enterprise, recunoscută ca MVP chiar de către Microsoft. Nu era scrisă de o persoană aleatoare, de vreun utilizator frustrat. Ci de o persoană care a stat și a luat la mână răspunsul câtorva mii de utilizatori de talie Enterprise pentru a vedea dacă modul în care Microsoft tratează update-urile pentru Windows 10 este sau nu benefic pentru aceștia. Răspunsul a fost un răsunător nu. Microsoft a decis apoi să răspundă la această scrisoare deschisă… fără a răspunde.  Compania n-a adresat faptul că update-urile sunt groaznice, ci a emis doar comunicatul standard că Windows 10 este un sistem de operare total diferit de generația veche, că nu mai există update-uri opționale pe care le pot alege utilizatorii, că totul este făcut să fie un singur sistem unitar care progresează în mod constant. Problema esențială, cea că update-urile sunt defecte, n-a fost adresată.

Voi ce parere aveti ? 

 

Sursa: ZonaIT

Share this post


Link to post
Share on other sites

La început nici eu nu suportam Windows 10, dar ca să fiu sincer, ultimul update l-a făcut să fie super. Update-urile automate se pot amâna pentru 35 de zile, iar cu puțin tweaking pe la rubrica de privacy și prin servicii, merge ca uns. Ce-i drept, nu are așa mare compatibilitate cu softurile mai vechi, dar e ok. Nu credeam că o să spun asta, dar Windows 10 e în sfârșit cel mai ok Windows, însă abia după 3 ani de la lansare.


 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Marian La inceput cred ca toata lumea spune ca este foarte "prost", urat, etc.

Dar cu timpul, incepe sa fie "util" si microsoft, te impinge sa treci la windows 10, vrei nu vrei.

Pe asta vechi de acasa, inca am windows 7 si merge perfect si nu i-am facut nici un update la sistem. Doar la drivere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...