Jump to content
Sign in to follow this  
AnTriXLiNe™

[Gaming-News] PUBG scade sub un milion de jucători pentru prima oară în ultimul an

Recommended Posts

PUBG continuă să fie plin de jucători, dar în această săptămână numărul acestora a scazut sub un milion zilnic pentru prima dată în mai puțin de un an, potrivit cifrelor de pe SteamDB.
Scăderea nu a venit pur și simplu din senin. Numărul de jucători în PUBG a scăzut lent, de la vârful său de 3,2 milioane la începutul anului. Pe tot parcursul anului cifra a tot oscilat, deși fiecare vârf este de obicei mai mic decât cel anterior. Chiar și atunci când a scăzut sub un milion de jucători săptămâna aceasta, 960.000 de oameni reprezintă încă un număr considerabil, împreună cu peste 90.000 de oameni care urmăresc jocul pe Twitch.

După cum subliniază Eurogamer, zilele acestea a apărut și propriul mod de battle royale al lui Black Ops 4, Blackout, cel puțin în forma de beta. Această ofertă a fost exclusivă pentru pre-comenzile Playstation 4, așa că, deși ar fi putut contribui la numere, nu suntem convinși că acesta ar fi fost principalul motiv. A fost de peste un milion de jucători de zi cu zi pentru cea mai mare parte a ultimei luni.

Concurența de la Fortnite este un motiv mult mai evident, împreună cu o serie de imitatori și alte jocuri de battle royale, care ar putea să nu contribuie prea mult singuri, dar împreună au încercat să îndepărteze o bucată din audiența lui PUBG. 2018 a fost, de asemenea, un an bun pentru astfel de jocuri. Concurența pentru atenția noastră este rareori atât de feroce.

PUBG Corp încearcă să „repare PUBG” în fața acestei competiții, deși oficial este pentru că dezvoltatorul consideră că nu și-a îndeplinit așteptările. Acest lucru a fost anunțat luna trecută, așadar nu este o reacție la numerele din această săptămână. Ori de câte ori jocurile mari încep să scadă, întotdeauna mă gândesc la World of Warcraft. Acesta a pierdut jumătate din abonații săi în cinci ani, dar continuă să se dezvolte cu mult peste fiecare alt MMO.

 

Sursa: ZonaIT.tv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vreau sa zic ca am am avut sansa sa il joc cateva zile, in format beta dar e chiar frumos si mult mai placut (decat fornite) chiar daca a fost pentru ps4, EXCLUSIV, (xbox cry) chiar merita jucat , pentru cine detine un ps4 si are rabdare cu el.Vedem pe viitor care si cum o sa mearga treaba, daca are grija de el si se ocupa de joc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dezvoltatorii nu s-au gândit că jocul va avea așa mare succes și au ajuns în ipostaza de a nu face față la cerințele comunității. Jocul e ok, dar dacă ar pune într-adevăr accent pe "fix pubg" în loc de lootbox-uri ar fi ceva...


 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...