Jump to content
Ràgñàr™

Poate exista viata dupa moarte??

Recommended Posts

Profesorul Universității din Carolina de Nord a declarat că, potrivit teoriei biocentrismului, moartea este o iluzie, creată de subconștientul nostru. Robert Lanza afirmă că după moarte, omul trece într-o lume paralelă.

Savantul afirmă că viața omului seamănă cu o plantă perenă, care se întoarce mereu pentru a înflori într-un multi-unvers. Tot ce vedem există datorită subconștientului nostru, consideră Robert Lanza. El a menționat că oamenii cred în moarte, pentru că așa au fost învățați, sau pentru că subconștientul asociază viața cu funcționarea organelor interne. Lanza spune că moartea nu este un sfîrșit absolut al vieții, ci este o trecere într-o lume paralelă.

În fizică există teoria privind numărul infinit al Universurilor cu diferite variante de situații și oameni. totul ce se poate întîmpla, deja undeva are loc, înseamnă că moartea nu poate exista în principiu.

Sursa: misstits.ru


 


         

 138.png

                                 

76561198010309360.png

 

 

 

                                      

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma sincer sa fiu si eu cred pt ca eu in tot deauna am luat totul științific de ex eu cred in D-zeu dar nu cred ca el a creat lumea etc....e la fel cum unii cred in Allah etc....

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 minutes ago, MaSTeR said:

Dumnezeu exista,crede-ma si el a creat lumea si pamantul.

Man in cărți multe scrie dar daca stai sa o iei logic l.ai vzt vreo data oe D-zeu???Ai vzt un video ceva când el făcea lumea? Când creează oamenii etc?Îți spun eu nu.....dar totuși e bine sa crezi cat de cat...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...