Jump to content
Sign in to follow this  
Kamerunezeu

Verdictul accidentarii ...

Recommended Posts

Philippe Coutinho, mijlocașul lui Liverpool care a suferit o accidentare gravă în timpul partidei cu Sunderland, a primit verdictul medicilor. El va lipsi în jur de cinci-șase săptămâni, dar nu va avea nevoie de o intervenție chirurgicală.

Controlul medical efectuat de fotbalist la Spitalul Spire a determinat doctorii să-i pună în ghips piciorul drept, dar playmaker-ul ”cormoranilor” a scăpat de o operație. El s-ar putea întoarce pe gazon, înainte de întâlnirea dintre echipa lui Jurgen Klopp și Manchester United, din ianuarie.

Perioada Sărbătorilor și a Anului Nou ar putea însemna o provocare pentru antrenorul lui Liverpool, cu meciuri dificile împotriva vecinilor de la Everton și a formației lui Pep Guardiola.

În cazul în care, Philippe Coutinho va fi apt de joc înainte de 15 ianuarie, el ar putea evolua pe ”Old Trafford”, contra echipei lui Jose Mourinho. Mijlocașul s-a accidentat la gleznă în partida cu Sunderland, din 26 noiembrie, disputată pe ”Anfield Road, după un fault al lui Didier N’dong.

Fotbalistul lui Liverpool, în vîrstă de 24 de ani, a fost unul dintre cei mai buni jucători din echipa lui Klopp, în acest sezon, el evoluând în 13 partide și înscriind 5 goluri. Brazilianul s-a transferat la ”cormorani” din anul 2013, iar de atunci el a jucat 120 de meciuri în Premier League, având 26 de reușite.778212-2016-11-26t154126z-123176486-mt1a

sursa:gsp.ro


Elite_Royal_v4.pngEmblema.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...