Jump to content

ADRENALINE★

Veteran
  • Content Count

    727
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    30

Status Replies posted by ADRENALINE★

  1. 24993103_1925417234453893_35012160247014

    RO :  Ce IPHONE vrei sa primesti ? :D:D 

    Oare ce treb sa faca pentru X ? :) 

  2. E legal sa conduci o masina ca asta?

    Adica mno, mergi pe drum si vezi cum pica lumea de invidie

    1. ADRENALINE★

      ADRENALINE★

      Nissan Skyline GTR stiu ca e ilegal in unele state din SUA... 

    2. (See 3 other replies to this status update)

  3. Stie cineva cum se numeste melodia asta weeeeeee,ador ritmul ala :D

     

    1. ADRENALINE★

      ADRENALINE★

      Inca nu a iesit piesa, e noua piesa a lui Willy William, dar nu e scoasa inca

    2. (See 1 other reply to this status update)

  4. Am nevoie de un designer bun, cine se crede destul de bazat pe el, sa imi dea un mesaj pe Skype: ganja.man112

     

    1. ADRENALINE★

      ADRENALINE★

      Ai forum daca vrei ceva, nu esti mai presus ca alții ca sa Primești pe Skype 

    2. (See 1 other reply to this status update)

  5. http://m.imgur.com/3rQP0rB

    http://m.imgur.com/THRBomP

    se creade tare pe forum, dar cand se vorbe de joc refuza

    hai cu ashtag =))

    #oamenifalsi

  6. Am avut o discutie pe whats app cu o colega de clasa si am discutat cu ce ne imbracam in excursie(subiect de discutie=0)si am zis tricou si geaca si a intrebat daca nu imi este frig i-am zis ca o sa îmbrățișez un om de zapada si a zis ca il îmbrățișez ca nu am iubita si i-am zis ca am o prietena pe whats app dar a zis ca Si eu care vreoiam sa zic ca nu am iubit si stau singura.....,Deci ce kkt inseamna asta?

  7. Am avut o discutie pe whats app cu o colega de clasa si am discutat cu ce ne imbracam in excursie(subiect de discutie=0)si am zis tricou si geaca si a intrebat daca nu imi este frig i-am zis ca o sa îmbrățișez un om de zapada si a zis ca il îmbrățișez ca nu am iubita si i-am zis ca am o prietena pe whats app dar a zis ca Si eu care vreoiam sa zic ca nu am iubit si stau singura.....,Deci ce kkt inseamna asta?

    1. ADRENALINE★

      ADRENALINE★

      Aia o murit deja ma, tu încă aștepți poza cu ea

    2. (See 14 other replies to this status update)

  8. Am avut o discutie pe whats app cu o colega de clasa si am discutat cu ce ne imbracam in excursie(subiect de discutie=0)si am zis tricou si geaca si a intrebat daca nu imi este frig i-am zis ca o sa îmbrățișez un om de zapada si a zis ca il îmbrățișez ca nu am iubita si i-am zis ca am o prietena pe whats app dar a zis ca Si eu care vreoiam sa zic ca nu am iubit si stau singura.....,Deci ce kkt inseamna asta?

  9. Am avut o discutie pe whats app cu o colega de clasa si am discutat cu ce ne imbracam in excursie(subiect de discutie=0)si am zis tricou si geaca si a intrebat daca nu imi este frig i-am zis ca o sa îmbrățișez un om de zapada si a zis ca il îmbrățișez ca nu am iubita si i-am zis ca am o prietena pe whats app dar a zis ca Si eu care vreoiam sa zic ca nu am iubit si stau singura.....,Deci ce kkt inseamna asta?

    1. ADRENALINE★

      ADRENALINE★

      Ea S-a gândit ca te-ai referit la ea cand ai zis "om de zăpada" probabil si de aia te-a întrebat de prietena, poate vrea mai mult de la tine, spune-i ca poate sa stea cu tine in excursie ...

    2. (See 14 other replies to this status update)

  10. Pur si simplu nu inteleg,pe g2a avem csgo pentru russi,versiunea din russia,dece Iisus Hristos joaca astia pe UE???si ne strica jocul,nu sunt rasist sau ceva dar sincer daca nici nu te pricepi,nu stii engleza decât go rush B don't stop,ai butonul de uninstall si ai butonul de install la moba games,măcar sa se priceapă si ei la ceva:|,spun toti ca sunt praf ca am rank de kkt,logic daca joc solo si apuc numa team de russi,polonezi,ukrainieni,bulgari,Cehi,arabi......,and every fucking time vine acest răspuns tandru de la ei FUCKING GYPSIE ROMANIANS GO STEEL SOME METAL..

    And eat sarmale....

    1. ADRENALINE★

      ADRENALINE★

      Tu dai vina pe ruși ca tu nu stii sa joci? Normal ca daca tu ai mentalitatea asta si ei sunt 4 "ruși" si merg toți "rush B" si tu ca eroul roman mergi A ca ei sunt ruși si nu stiu sa joace o sa pierzi, eu am jucat solo si am căzut cu ruși si am facut rank up. 

    2. (See 6 other replies to this status update)

  11. Vin frumos acasa, obosit si ce puteam sa fac? Hai ca deschid televizorul sa ma uit ce mai ii nou.. Si pe Pro Tv apare asa: Un barbat din Texas a facut 28 de ani de inchisoare pentru ca o femeie a visat ca a violat-o :huh:

    Si mai zici ca oamenii nu sunt tampiti.... Cum sa-l bagi la inchisoare ca o desteapta a visat ca a violat-o...

    Wtf men...

    1. ADRENALINE★

      ADRENALINE★

      Si tu crezi ca e adevarat? Nu au avut ce inventa ratatii de la TV, asa sunt Romanii, nu au ce sa bage la TV si inventeaza, te asteptai la altceva ?

  12. Cezar Hazee nu poate sa il pice pe sacalul =))))))))

     

     

×
×
  • Create New...