Jump to content

iGreen

Fondator
 • Content Count

  12,367
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  328

iGreen last won the day on April 6

iGreen had the most liked content!

Social Info

About iGreen

 • Rank
  Son Of The Morning
 • Birthday 09/22/1994

Contact Methods

 • Website URL
  eliteroyal.ro
 • Steam ID
  STEAM_0:1:192566778

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Vida marginal.

Converted

 • Despre tine
  Sunt un om simplu, calm si pozitiv.

Recent Profile Visitors

26,835 profile views

Mood

 • happy
 • Currently Feeling happy
 1. @xXcRiStIXx inca nu mi-ai acceptat cererea pe steam...
 2. @ CSS Staff cine inca nu a votat va rog sa voteze, sa avem macar 20-21 voturi.. Nu neaparat sa votati 3 persoane, puteti sa votati doar 1.
 3. FELICITARI PENTRU: @ L3ntBobo - locul 1 @ #Stefan - locul 2 @ xD - locul 3 Va rog sa ma contactati ca sa primiti premiile! TC.
 4. Salut, revenim cu un nou concurs pe ARENA.ELITEROYAL.RO, pe data de 30 aprilie o sa ne uitam in !top ca sa-i aflam pe cei de pe primele 3 locuri. Premii: Locul 1 - VIP ROYAL ( 1 luna ) + 1.000.000 credite + GOD ( permanent ) Locul 2 - VIP ELITE ( 1 luna ) + 1.000.000 credite + SEMI-GOD ( permanent ) Locul 3 - VIP PLATINUM ( 1 luna ) + 500.000 credite De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server, orice jignire sau cuvinte vulgare = uita de VIP. TOP'ul a fost resetat pentru a oferi la toti o sansa sa castige. @ ARENA Staff anuntati prietenii despre concurs. SUCCES la toti !
 5. 1 @ ARENA Staff @ CSS Staff @ GO Staff daca vreti si voi cont origin cu battle-field 5 (e scump)
 6. Salut, revenim cu un nou concurs pe GO.ELITEROYAL.RO, pe data de 30 aprilie o sa ne uitam in !topkills ca sa-i aflam pe cei de pe primele 3 locuri. Premii: Locul 1 - AK-47 | Emerald Pinstripe [mw] + VIP ROYAL ( 1 luna ) + 1.000.000 credite + Premium pe forum + SEMI-GOD ( permanent ) Locul 2 - VIP ELITE ( 1 luna ) + 1.000.000 credite Locul 3 - VIP PLATINUM ( 1 luna ) + 500.000 credite De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server, orice jignire sau cuvinte vulgare = uita de AK. TOP'ul a fost resetat pentru a oferi la toti o sansa sa castige. SEMI-GOD permanent este doar in caz ca castiga cineva din afara staffului. @ GO Staff anuntati prietenii despre concurs. SUCCES la toti !
 7. @ GO Staff castigatorii sunt: Locul 1 - @ I'm Ted Locul 2 - @ MegaFlashBang Locul 3 - @ Miutza._ Contactati-ma pentru a primi premiile. FELICITARI !
 8. Salut, revenim cu un nou concurs pe CSS.ELITEROYAL.RO pentru cei care vor da cele mai multe HEADSHOTURI timp de 1 luna, pe data de 30 aprilie o sa ne uitam in !tophs ca-i aflam pe cei de pe primele 3 locuri. Locul 1 - Licenta CSS Steam + VIP ROYAL ( 1 luna ) + 1.000.000 credite + Premium pe forum. Locul 2 - VIP ELITE ( 1 luna ) + 500.000 credite Locul 3 - VIP PLATINUM ( 1 luna ) + 300.000 credite De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server. TOP'ul si RANK'ul au fost resetat pentru a oferi la toti o sansa sa castige. @CSS Staff anuntati prietenii despre concurs. SUCCES la toti !
 9. Salut, acest concurs este doar pentru stafful serverului arena.eliteroyal.ro, in care pot participa doar cei din staff. Concursul este simplu, fiecare poate vota 3 colegi din @ARENA Staff care dupa parerea lui a fost exemplar pentru ca si-a facut treaba in calitate de staff, de exemplu pune mape la vot, este foarte activ, este prietenos si ajuta jucatorii de pe server, nu vorbeste urat si este amabil, a contribuit la popularea serverului, a ajutat colegii din staff etc etc.. si prin urmare merita sa fie votat. Acest concurs este un fel de experiment si NU puteti vota co-ownerii si ownerii pentru ca e clar ca majoritatea o sa ii voteze pe ei, dar co-ownerii si ownerii trebuie sa voteze pe cineva.. La sfarsit dupa ce toti vor vota o sa numaram voturile si 3 care vor avea cele mai multe voturi vor primi si cateva premii mici din partea comunitatii. --------------------------------------------------------------------------------------------- Locul 1 - VIP ROYAL 1 luna + 1.000.000 credite pe server. Locul 2 - VIP ELITE 1 luna + 500.000 credite pe server. Locul 3 - VIP PLATINUM 1 luna. --------------------------------------------------------------------------------------------- Lista staffului - CLICK MODEL de vot Prenumele tau - Alex Pe cine votezi - @claudeluXXL , @L0N3 , @FBS Fabi Motiv (optional) - prietenosi si foarte activi. Alte mentiuni - nu am Votam in acest topic printr-un reply, nu facem topic nou.
 10. Salut, acest concurs este doar pentru stafful serverului go.eliteroyal.ro, in care pot participa doar cei din staff. Concursul este simplu, fiecare poate vota 3 colegi din @GO Staff care dupa parerea lui a fost exemplar pentru ca si-a facut treaba in calitate de staff, de exemplu pune mape la vot, este foarte activ, este prietenos si ajuta jucatorii de pe server, nu vorbeste urat si este amabil, a contribuit la popularea serverului, a ajutat colegii din staff etc etc.. si prin urmare merita sa fie votat. Acest concurs este un fel de experiment si NU puteti vota co-ownerii si ownerii pentru ca e clar ca majoritatea o sa ii voteze pe ei, dar co-ownerii si ownerii trebuie sa voteze pe cineva.. La sfarsit dupa ce toti vor vota o sa numaram voturile si 3 care vor avea cele mai multe voturi vor primi si cateva premii mici din partea comunitatii. --------------------------------------------------------------------------------------------- Locul 1 - AWP Phobos Field Tested + VIP ROYAL 1 luna + 500.000 credite pe server. Locul 2 - VIP ELITE 1 luna + 500.000 credite pe server. Locul 3 - VIP PLATINUM 1 luna. --------------------------------------------------------------------------------------------- Lista staffului - CLICK MODEL de vot Prenumele tau - Alex Pe cine votezi - @I'm Ted, @SebyCAMATARU , @MegaFlashBang Motiv (optional) - prietenosi si foarte activi. Alte mentiuni - nu am Votam in acest topic printr-un reply, nu facem topic nou.
 11. Salut, acest concurs este doar pentru stafful serverului css.eliteroyal.ro, in care pot participa doar cei din staff. Concursul este simplu, fiecare poate vota 3 colegi din @CSS Staff care dupa parerea lui a fost exemplar pentru ca si-a facut treaba in calitate de staff, de exemplu pune mape la vot, este foarte activ, este prietenos si ajuta jucatorii de pe server, nu vorbeste urat si este amabil, a contribuit la popularea serverului, a ajutat colegii din staff etc etc.. si prin urmare merita sa fie votat. Acest concurs este un fel de experiment si NU puteti vota co-ownerii si ownerii pentru ca e clar ca majoritatea o sa ii voteze pe ei, dar co-ownerii si ownerii trebuie sa voteze pe cineva.. La sfarsit dupa ce toti vor vota o sa numaram voturile si 3 care vor avea cele mai multe voturi vor primi si cateva premii mici din partea comunitatii. --------------------------------------------------------------------------------------------- Locul 1 - VIP ROYAL 1 luna + admin pe mix + VIP Premium pe forum + 1.000.000 credite pe server. Locul 2 - VIP ELITE 1 luna + VIP Premium pe forum + 500.000 credite pe server. Locul 3 - VIP PLATINUM 1 luna. --------------------------------------------------------------------------------------------- Lista staffului - CLICK MODEL de vot Prenumele tau - Alex Pe cine votezi - @victor , @SpEeDy123 , @Mike Motiv (optional) - prietenosi, niciodata nu s-au certat cu nimeni, foarte activi. Alte mentiuni - nu am Votam in acest topic printr-un reply, nu facem topic nou.
 12. Salut, fiecare admin, inclusiv si helperii vor avea sunetu lor personal atunci cand isi vor scrie numele pe chat, de exemplu atunci cand scrii salut se aude ceva. Aici poate fi si o melodie dar si o inregistrare la microfon, la alegerea voastra, durata trebuie sa fie de maxim 10 secunde. Pentru asta lasati aici link cu o melodie de pe youtube si intervalul pe care il doriti sa se auda, nu lasati sunete deja taiate, o sa le tai eu in formatul care trebuie. Pentru inregistrari la microfon le adaugati pe files.fm si tot eu o sa le convertesc in formatul care trebuie cu bitrate si hz care trebuie, nu va chinuiti sa convertati voi. Informatii utile: Folositi comanda !soundlist pentru a accesa menu de sunete. Co-Ownerii si GOD+ au 3 sunete personale - GOD si Admin+ au 2 sunete personale - Adminii si Helperii au cate 1 sunet personal. Sunetele pot fi schimbate 1 data pe luna doar de cei care detin GOD+ sau Co-Owner. Topicul va ramane deschis permanent.
×
×
 • Create New...