Jump to content
Alătură-te și tu grupului nostru de steam și grupului de facebook și nu uita să ne dai un like la pagina de facebook :) Read more... ×
Înainte de a începe navigarea pe forum te rugam să citești regulamentul general al comunității pentru a evita situații neplacute! Read more... ×

Salut vizitatorule!

Guest Image

Salutare prietene, bine ai venit în casa familiei roiale, noi suntem o elită unită și ne ajutăm reciproc.
Noi stăm mereu cu brațele deschise si acceptăm membri noi in familia noastră.
Te asigurăm că daca ești un om care știe ce inseamnă stima și bunul simț atunci o sa te incadrezi perfect in ELITEROYAL.
Alatură-te acum de noi și nu uita ca dupa crearea contului vei primi o confirmare pe mail in Inbox sau Spam.


iGreen

Fondator
 • Content Count

  11,816
 • Posts on chatbox

  24
 • Points

  15,030 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  304

iGreen last won the day on January 13

iGreen had the most liked content!

Social Info

About iGreen

 • Rank
  Son Of The Morning
 • Birthday 09/22/1994

Contact Methods

 • Website URL
  eliteroyal.ro
 • Steam ID
  STEAM_0:1:192566778

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Vida marginal.

Converted

 • Despre tine
  Sunt un om simplu, calm si pozitiv.

Recent Profile Visitors

25,812 profile views

Mood

 • happy
 • Currently Feeling happy
 1. Salut, revenim cu un nou concurs pe GO.ELITEROYAL.RO pentru cei care vor face cele mai multe killuri timp de 1 luna, pe data de 12 februarie o sa ne uitam in !topkills ca-i aflam pe cei de pe primele 3 locuri. Premiile le afisam mai jos. TOP 1 - VIP Gold 3 luni. TOP 2 - VIP Gold 2 luni. TOP 3 - VIP Gold 1 luni. De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server. TOP'ul si RANK'ul au fost resetat pentru a oferi la toti o sansa sa castige. Ce are VIP Gold ? "HP" "107" "Armor" "107" "PaintBall" "Regenerare armura" "JoinMessage" "1" "Efect la explozia grenazilor" "NoFallDamage" "1" "Parachute" "1" "Shield" "ca in cs1.6 la ct"
 2. Salut, revenim cu un nou concurs pe GO.ELITEROYAL.RO pentru cei care vor face cele mai multe killuri timp de 1 luna, pe data de 12 februarie o sa ne uitam in !topkills ca-i aflam pe cei de pe primele 3 locuri. Premiile le afisam mai jos. TOP 1 - VIP Gold 3 luni. TOP 2 - VIP Gold 2 luni. TOP 3 - VIP Gold 1 luni. De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server. TOP'ul si RANK'ul au fost resetat pentru a oferi la toti o sansa sa castige. Ce are VIP Gold ? "HP" "107" "Armor" "107" "PaintBall" "Regenerare armura" "JoinMessage" "1" "Efect la explozia grenazilor" "NoFallDamage" "1" "Parachute" "1" "Shield" "ca in cs1.6 la ct"
 3. Salut, luna asta o sa vedem cine tine bine cutitu in mana si pe data 1 februarie primii 3 din !topknife vor primi cateva dulciuri: Locul 1 - GOD 1 luna + tag personalizat in chat + chat sound (in caz ca nu e din staff) + licenta CSS STEAM. Locul 2 - tag personalizat in chat + Origin BattleField3. Locul 3 - VIP pe forum. Premiile nu sunt asa scumpe dar servesc ca o mica motivare pentru altii, cei care mereu vor sa fie primii. 😄 Cel care nu se poarta frumos pe server sau care in trecut a jignit pe cineva din staff NU VA PRIMI NICI UN PREMIU NICIODATA. -------------- Have fun!
 4. daca te rog poti sa ma ajuti cu IP UL DE LA SERVERUL DE GO ca as vrea sa il vizitez....

   

  1. iGreen

   iGreen

   188.212.100.214:27015 - go.eliteroyal.ro - mod competitiv

   193.84.64.173:27015 - arena.eliteroyal.ro - mod arena 

 5. Cryptovaluta nu e controlata de banci sau guverne, Sau nu? @ConstantinBoss
 6. Imi poti scoate banul si de pe steam, ca mi-am luat ban pe ip cred, si cand am dat sa intru de pe cs din steam, mi-am luat iar ban :)))

   

  1. iGreen

   iGreen

   scrie-mi pe steam

 7. Salut, revenim cu un nou concurs pe CSS.ELITEROYAL.RO pentru cei care vor da cele mai multe HEADSHOTURI timp de 1 luna, pe data de 28 noiembrie o sa ne uitam in !tophs ca-i aflam pe cei de pe primele 3 locuri. Premiile le afisam mai jos. Locul 1 - Licenta CSS Steam + Premium Locul 2 - GOD+ Locul 3 - Premium. De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server. TOP'ul si RANK'ul au fost resetat pentru a oferi la toti o sansa sa castige.
 8. Salut, am marit la 2 saptamani, daca o sa mai ai propuneri scrie. EDIT: S-a resetat tot rankul si acest concurs a fost anulat pentru putine inscrieri, am inceput alt concurs cu !tophs.
 9. Salut igreen, ma poti ajuta cu cererea aia de unban ?

 10. care !ore? 😄 comanda este !active
 11. trebuie sa pui poza altfel nu se valideaza inscrierea 🙂
 12. Salut, este un concurs simplu prin care se va extrage castigatorul. Poate participa oricine are cel putin 15 ore jucate pe server. Orele le puteti vedea folosind comanda !active in chat. Tot ce trebuie sa faceti este: sa va inscrieti aici completand modelul de mai jos si pe data de 25 octombrie se va alege castigaroul prin intermediul site'lui random.org Model de inscriere: Prenume: Varsta: Profil steam: De cand joci pe server: Cum ai aflat de server: Esti prietenos pe server: Poza cu ore: Intrebari: Propuneri: Premiul - licenta CS:Source STEAM si ADMIN+ / UP. UP nu se da de la GOD la GOD+, up se da de la helper la admin, de la admin la admin+ si de la admin+ la god. Atentie! Cel mai norocos sa castige! Ii rog pe cei din staff sa incurajeze jucatorii sa se inscrie la concurs, inscrierile au loc pana pe 25 octombrie! @CSS Staff
 13. iGreen

  Veteranii EliteRoyal

  @iAngryPain pune-i te rog gradul ca eu sunt de pe tel, thx 🙂
 14. God+ e pentru locu 2 deci ConstantinBoss va primi god+ :))
 15. @ARENA Staff si aici s-a terminat concursul si tot nu ziceti nimic 😄😄 lasati-mi va rog o poza cu !top
×