Jump to content

Salut vizitatorule!

Guest Image

Salutare prietene, bine ai venit în casa familiei roiale, noi suntem o elită unită și ne ajutăm reciproc.
Noi stăm mereu cu brațele deschise si acceptăm membri noi in familia noastră.
Te asigurăm că daca ești un om care știe ce inseamnă stima și bunul simț atunci o sa te incadrezi perfect in ELITEROYAL.
Alatură-te acum de noi și nu uita ca dupa crearea contului vei primi o confirmare pe mail in Inbox sau Spam.


iGreen

Fondator
 • Content Count

  10,802
 • Points

  8,140 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  243

iGreen last won the day on May 19

iGreen had the most liked content!

Social Info

About iGreen

 • Rank
  Son Of The Morning
 • Birthday 09/22/1994

Contact Methods

 • Website URL
  eliteroyal.ro
 • Steam ID
  STEAM_0:1:192566778

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Vida marginal.

Converted

 • Despre tine
  Sunt un om simplu, calm si pozitiv.

Recent Profile Visitors

22,892 profile views
 1. Ok, nici o problema dar nu abuzati.
 2. iGreen

  La multi ani !

  Adrenaline nu a intrat pe aici din aprilie 2018 si voi vreti sa-l felicitati cu ziua lui? wtf 😄
 3. iGreen

  Veteranii EliteRoyal

  @DUMBASS_RO rezolvat
 4. iGreen

  Despre gradul "User"

  @Ray/NE acum au 5.
 5. In cazul in care doriti sa faceti o propunere acestei comunitati, tot ce trebuie sa faceti este sa respectati modelulDE mai jos. Orice idee/sugestie/propunere este bine venita daca aceasta poate ajuta la dezvoltarea comunitatii. Model postare propunere: Descrierea propunerii - Imagini, demo sau link (optional) - Beneficiile - Alte precizari - Inainte de a posta o sugestie/idee/proiect, verificati daca: Propunerea a mai fost postata.
 6. iGreen

  Veteranii EliteRoyal

  @Ray :3 deja aveai veteran 🙂
 7. Cand zic user ma refer la cei din poza de mai jos: Am adaugat acum mai multe permisiuni la acest grad, de exemplu acum au dreptul la cover photo pe profil, au dreptul la 50 de mesaje private, au dreptul la semnatura si inca cateva chestii noi. Acesta este un topic informativ dar daca aveti ceva intrebari sau nelamuriri nu va rusinati sa le postati aici.
 8. iGreen

  Veteranii EliteRoyal

  @PaTyTofeo™#Wicked nu e mult 🍺
 9. Salutare dragi prieteni, o sa facem un concurs simplu pentru jucatorii de pe serverul de csgo al comunitatii. Concursul se bazeaza pe activitate, folositi comanda !active pentru a afla orele. !topkills 1 - CD-KEY cu Counter-Strike: Source si GOD+ permanent pe server. !topkills 2 - grad GOD+ permanent pe server. !topkills 3 - grad GOD simplu permanent pe server. De stiut! Orele au fost resetate acum. Anuntati prietenii si chemati-i la joc pe server! Concursul dureaza pana pe 25 mai.. Concurul are loc pe go.eliteroyal.org - 188.212.100.214:27015 Castigatorii trebuie sa ma contacteze pe 25 mai. Succes!
 10. iGreen

  Veteranii EliteRoyal

  @Cipry ti-l pun dar fii mai activ, eu am scris pe 2 mai dar tu ai raspuns pe 11 mai, so..
 11. @SupremeAnto nici eu nu ii inteleg pe astia care isi tot schimba des numele si in mare parte ei folosesc nume copiate dar nu o sa punem limita la asa ceva pentru ca prostia omului este nelimitata si n-ai ce sa faci 😄
 12. iGreen

  activ Concurs activitate pe css.eliteroyal.ro

  @Nellu #7k are vreun rost sa punem si ore de la spec? de exemplu sa presupunem ca lasam 5 ore de la spec sa se ia in calcul, eu cred ca toti vor face acele 5 ore de la spec si nu va avea nici un sens, dar daca mai este cineva de acord atunci punem si 5 ore de la spec, nu e problema.
 13. Salut baieti, facem un concurs pentru jucatorii activi de pe server, dupa ce se va incheia acest concurs o sa facem altul cu !topkills, pentru ca in topic s-au votat ambele variante, dar acum facem cu !active Concursul e simplu, primii 3 ce vor avea cele mai multe ore "jucate" la data de 25 mai vor primi urmatoarele premii. Locul 1 - STEAM cu CS:Source si CS:1.6 + Grad GOD+ permanent + Admin pe mix. Locul 2 - Grad GOD+ permanent + Admin pe mix. Locul 3 - Grad GOD permanent. Informatii: Pentru a afla orele folositi comanda !active Orele au fost resetate pentru a oferi o sansa la toti. Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament adecvat pe server, fara a folosi cuvinte cenzurate. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu concursul postati-le aici.
 14. iGreen

  Veteranii EliteRoyal

  @Cipry ca sa primesti veteranul trebuie sa stiu ca vei fi activ pe server, vei fi activ?
 15. iGreen

  Veteranii EliteRoyal

  @ᖫ✧SɅMSUNG✧ᖭ esti deja veteran, ai acces la toate avantajele si beneficiile scrise in sub-forumul anunturi si informatii de pe pagina principala si stima colegilor.
×