Jump to content
Alătură-te și tu grupului nostru de steam și grupului de facebook și nu uita să ne dai un like la pagina de facebook :) Read more... ×
Înainte de a începe navigarea pe forum te rugam să citești regulamentul general al comunității pentru a evita situații neplacute! Read more... ×

Salut vizitatorule!

Guest Image

Salutare prietene, bine ai venit în casa familiei roiale, noi suntem o elită unită și ne ajutăm reciproc.
Noi stăm mereu cu brațele deschise si acceptăm membri noi in familia noastră.
Te asigurăm că daca ești un om care știe ce inseamnă stima și bunul simț atunci o sa te incadrezi perfect in ELITEROYAL.
Alatură-te acum de noi și nu uita ca dupa crearea contului vei primi o confirmare pe mail in Inbox sau Spam.


iGreen

Fondator
 • Content Count

  11,525
 • Posts on chatbox

  119
 • Points

  13,610 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  281

iGreen last won the day on August 15

iGreen had the most liked content!

Social Info

About iGreen

 • Rank
  Son Of The Morning
 • Birthday 09/22/1994

Contact Methods

 • Website URL
  eliteroyal.ro
 • Steam ID
  STEAM_0:1:192566778

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Vida marginal.

Converted

 • Despre tine
  Sunt un om simplu, calm si pozitiv.

Recent Profile Visitors

23,808 profile views

Mood

 • obosit
 • Currently Feeling obosit
 1. Salut, revenim cu un nou concurs pe GO.ELITEROYAL.RO pentru cei care vor da cele mai multe cutite timp de 1 luna, pe data de 10 septembrie o sa ne uitam in !topweapon la categoria knife ca sa-i aflam pe cei de pe primele 3 locuri. Premiile le afisam mai jos. Locul 1 - 300000 de credite !shop + GOD+ Locul 2 - 200000 de credite !shop + ADMIN+ Locul 3 - 100000 de credite !shop + Premium pe forum. De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server. TOP'ul si RANK'ul au fost resetat pentru a oferi la toti o sansa sa castige.
 2. @BluEEEEE da, in caz ca castigi poti da premiul altcuiva dar altceva sa ce sa primesti in schimb de 200000 de credite si god? up la co-administrator nu pot sa-ti dau pentru ca e devreme inca, maxim ce pot sa-ti ofer este VIP pe forum.
 3. Salut, pe 15 septembrie primii 3 din TOP de pe arena.eliteroyal.ro vor primi: TOP 1 - 100000 credite + GOD. TOP 2 - 80000 credite + Premium pe forum. TOP 3 - 50000 credite. De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server. TOP'ul si RANK'ul au fost resetate pentru a oferi la toti o sansa sa castige. Creditele se pot folosi prin comanda !shop.
 4. Salut, revenim cu un nou concurs pe CSS.ELITEROYAL.RO pentru cei care vor da cele mai multe HEADSHOTURI timp de 1 luna, pe data de 11 septembrie o sa ne uitam in !tophs ca-i aflam pe cei de pe primele 3 locuri. Premiile le afisam mai jos. Locul 1 - Licenta CSS Steam + Premium Locul 2 - GOD+ Locul 3 - Premium. De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server. TOP'ul si RANK'ul au fost resetat pentru a oferi la toti o sansa sa castige.
 5. Salut, cel care va acumula cele mai multe postari pe forum timp de 30 zile va primi VIP pe forum si o licenta CS:Source pe steam. Se iau in calcul doar postarile facute timp de 30 de zile, mai jos aveti un exemplu Timp de 30 de zile, adica de pe 3 iulie pana azi (3 august), eu am facut 282 de postari si nu prea particip la jocuri forumiste de asta pot sa zic ca sunt postari "calitative", dar se iau in calcul si postarile de la jocuri forumiste pentru ca acolo tot exista regulament, de exemplu la fiecare topic de la categoria jocuri forumiste poti lasa mesaj in acelasi topic doar dupa ce au lasat mesaj alti 7 oameni. De exemplu jocul se cheama numaratoare, tu ai numarat 10, atunci nu poti numara din nou pana nu se ajunge la 17, pentru a avita post hunt. Daca pana pe 3 septembrie tot eu o sa fiu pe primul loc la postari atunci licenta de css o sa mi-o dau mie ? si o sa ofer doar VIP celui de pe al 2lea loc. GOOD LUCK. ?
 6. iGreen

  Membrul Lunii

  Membrul lunii Iulie 2019 @BluEEEEE
 7. iGreen

  finisat [Giveaway] Cont ORIGIN

  4
 8. iGreen

  finisat [Giveaway] CD-KEY Premium

  Am primit jocul asta: https://store.steampowered.com/app/1930/Two_Worlds_Epic_Edition/ Thanks ?
 9. Prelungit inca pe 1 luna [25 august] din cauza ca nu si-a facut efectul. ANULAT.
 10. Castigicatorii TOPKILLS 3 sunt:
 11. Castatorii TOPHS 3 sunt:
 12. iGreen

  Donatii comunitate ELITEROYAL

  @DybloX :))
 13. Salut, o sa facem un mic concurs pentru toti cei care detin grade pe servere si pe forum, concursul este simplu, cine va avea cele mai multe puncte de reputatie acumulate pe forum la data de 31 iulie va primi @Premium si @G.Moderator , asta va fi premiul pentru luna iulie, iar pentru luna august o sa facem alt concurs exact la fel doar ca premiul va fi diferit. Punctele le verific eu din ACP, punctele la data de azi le puteti vedea in poza de mai jos: Daca castig eu atunci premiul va merge la urmatorul, de exemplu Kirito.
×