Jump to content
Alătură-te și tu grupului nostru de steam și grupului de facebook și nu uita să ne dai un like la pagina de facebook :) Read more... ×
Înainte de a începe navigarea pe forum te rugam să citești regulamentul general al comunității pentru a evita situații neplacute! Read more... ×

Salut vizitatorule!

Guest Image

Salutare prietene, bine ai venit în casa familiei roiale, noi suntem o elită unită și ne ajutăm reciproc.
Noi stăm mereu cu brațele deschise si acceptăm membri noi in familia noastră.
Te asigurăm că daca ești un om care știe ce inseamnă stima și bunul simț atunci o sa te incadrezi perfect in ELITEROYAL.
Alatură-te acum de noi și nu uita ca dupa crearea contului vei primi o confirmare pe mail in Inbox sau Spam.


iGreen

Fondator
 • Content Count

  11,669
 • Posts on chatbox

  155
 • Points

  14,500 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  291

iGreen last won the day on October 16

iGreen had the most liked content!

Social Info

About iGreen

 • Rank
  Son Of The Morning
 • Birthday 09/22/1994

Contact Methods

 • Website URL
  eliteroyal.ro
 • Steam ID
  STEAM_0:1:192566778

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Vida marginal.

Converted

 • Despre tine
  Sunt un om simplu, calm si pozitiv.

Recent Profile Visitors

24,677 profile views

Mood

 • obosit
 • Currently Feeling obosit
 1. care !ore? 😄 comanda este !active
 2. trebuie sa pui poza altfel nu se valideaza inscrierea 🙂
 3. Salut, este un concurs simplu prin care se va extrage castigatorul. Poate participa oricine are cel putin 15 ore jucate pe server. Orele le puteti vedea folosind comanda !active in chat. Tot ce trebuie sa faceti este: sa va inscrieti aici completand modelul de mai jos si pe data de 25 octombrie se va alege castigaroul prin intermediul site'lui random.org Model de inscriere: Prenume: Varsta: Profil steam: De cand joci pe server: Cum ai aflat de server: Esti prietenos pe server: Poza cu ore: Intrebari: Propuneri: Premiul - licenta CS:Source STEAM si ADMIN+ / UP. UP nu se da de la GOD la GOD+, up se da de la helper la admin, de la admin la admin+ si de la admin+ la god. Atentie! Cel mai norocos sa castige! Ii rog pe cei din staff sa incurajeze jucatorii sa se inscrie la concurs, inscrierile au loc pana pe 25 octombrie! @CSS Staff
 4. iGreen

  Veteranii EliteRoyal

  @iAngryPain pune-i te rog gradul ca eu sunt de pe tel, thx 🙂
 5. God+ e pentru locu 2 deci ConstantinBoss va primi god+ :))
 6. @ARENA Staff si aici s-a terminat concursul si tot nu ziceti nimic 😄😄 lasati-mi va rog o poza cu !top
 7. @CSS Staff de ce nu-mi aduceti aminte ca concursul s-a terminat? 😄 faceti va rog o poza la tophs si lasati aici ms
 8. iGreen

  [Vand] - csgo prime (supreme 23wins)

  nu se accepta asa ceva, tc.
 9. iGreen

  Membrul Lunii

  Membrul lunii august este @B R Ø N X ★ cu cele mai multe puncte de reputatie pentru luna august, deja este de 2 ori membrul lunii, a 3a oara va primi VIP pe forum.
 10. iGreen

  finisat Concurs FORUM TOP Poster august

  Felicitari @BluEEEEE !
 11. Salut, revenim cu un nou concurs pe GO.ELITEROYAL.RO pentru cei mai activi jucatori din luna septembrie. Orele s-au resetat si pe 30 septembrie cei care vor fi pe locurile de mai jos in !active vor primi premiile mentionate. Locul 1 - 150000 de credite !shop + GOD permanent sau UP + CSGO PRIME. Locul 2 - 100000 de credite !shop + ADMIN+ permanent sau UP. Locul 3 - 90000 de credite !shop + Premium permanent pe forum. Locul 4 - 80000 de credite !shop. Locul 5 - 70000 de credite !shop. De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server. UP se da la locul 1 in caz ca deja detine gradul GOD, se da UP la GOD+ iar la locul 2 se da up de la ADMIN+ la GOD in caz ca deja detine ADMIN+ Folositi comanda !active pentru a afla orele.
 12. @BluEEEEE da, in caz ca castigi poti da premiul altcuiva dar altceva sa ce sa primesti in schimb de 200000 de credite si god? up la co-administrator nu pot sa-ti dau pentru ca e devreme inca, maxim ce pot sa-ti ofer este VIP pe forum.
 13. Salut, pe 15 septembrie primii 3 din TOP de pe arena.eliteroyal.ro vor primi: TOP 1 - 100000 credite + GOD. TOP 2 - 80000 credite + Premium pe forum. TOP 3 - 50000 credite. De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server. TOP'ul si RANK'ul au fost resetate pentru a oferi la toti o sansa sa castige. Creditele se pot folosi prin comanda !shop.
 14. Salut, revenim cu un nou concurs pe CSS.ELITEROYAL.RO pentru cei care vor da cele mai multe HEADSHOTURI timp de 1 luna, pe data de 11 septembrie o sa ne uitam in !tophs ca-i aflam pe cei de pe primele 3 locuri. Premiile le afisam mai jos. Locul 1 - Licenta CSS Steam + Premium Locul 2 - GOD+ Locul 3 - Premium. De stiut: Pentru a primi premiul trebuie sa aveti un comportament frumos si prietenos pe server. TOP'ul si RANK'ul au fost resetat pentru a oferi la toti o sansa sa castige.
×