Jump to content

Soundwave†

Veteran
  • Content Count

    229
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Soundwave†


  1. Nick : Soundwave†

    Tip (avatar/semnatura/logo) : Banner

     Stock (obligatoriu) http://imgur.com/kBATigq sau http://imgur.com/FYhga5n 

    Format (.png / .gif - membru staff) : png

    Text : VooDoo_ExtaZzy

    Informații despre text : Daca se poate din pozele respective dar din prima fara scrisul acela sau ati putea face un banner din imaginatia voastra dar fara jocuri pe ele, cum ar veni sa fie tema voodoo sau ati putea cu mandala. Am nevoie pt un proiect important

    Te-ai asigurat ca ai minim 20 posturi pe forum ? : Da


  2. Mi-a trebui 2 zile sa inteleg ce vroiai sa zici... Daca mergeti la scoala macar fiti atenti nu doar stati acolo pt prezenta ca unii habar n-aveti cum sa explicati!

    Ce vorbesti tu cu rank e magarie (rank e in cs), aici se numesc grade. Ca sa faci grade trebuie sa ai habar aici si sa te descurci. Sa ai veteran trebuie sa stai un an pe server dar si forum si sa fii si activ. 

    Iar cu reputatie incearca sa nu tot faci double post sau chiar triple post (daca nu ai habar ce inseamna, ca sigur nu stii ce e double post, este sa nu scrii de doua ori una dupa cealalta la un topic, ca exista EDIT!!!)  si sa faci +rep poti sa postezi la status poze sau videoclipuri dar si acolo nu ca bagi o gramada!!


  3. Pai @Akim, mie atunci mi se pare interesant, nu dupa masa sau la cinema. Acasa frumos, singur in pat dupa 10-11 cand ii intuneric, cand iti pompeaza sangele in vene bine de tot, creste adrenalina, iti doresti sa fii in filmul ala, ti-ar placea sa faci lucrul acela, auzi sunete in minte, simti ceva apasat pe piept sau in spate ... lucruri banale ect ect


  4. Generatia nu ii disparuta de acum, ci de cativa ani... sa nu crezi ca doar cei de 15 ani se apuca de astea sau au un comportament neadecvat. Totul incepe de la cei "mari" adica adultii! Cunosc si vad o gramada de specimene ca oameni nu le pot zice care la varsta de 19 chiar peste 20 de ani "invata" pe cei mici sau chiar ei dau de pilda cum se comporta in fata omenirii. Nu au o ratiune!! Si nu vreau sa bag chiar pe toti in oala dar nu cred ca ar muri daca nu ar fuma, bea sau droga ca te poti distra si fara aceste "hobby-uri". Unii daca fac asa ca a zis amicul sa fumezi sau bei sau chiar doar sa fii smecher atunci chiar au o problema grava sau cum zice proverbul "Ce face omul face si maimuta"

×
×
  • Create New...