Jump to content

DeFuZe

User
  • Content Count

    59
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by DeFuZe


  1. Apuca-te si joaca alte jocuri intre timp daca ai timp liber , alte genuri asa cum fac eu in pauza de CSGO. Ma mai apuca nostalgia si joc jocuri clasice gen RTWC, Prince of persia, Gta 3 , lista poate continua, mai nou am reinceput sa joc Assassins Creed 2, Fahrenheit , ca sa ies din monotonia FPSurilor.. si mai mereu mai imi vine o pofta de csgo... cam asta te sfatuiesc , ia un joc care iti placea de mult sau eu stiu orice alt gen in afara de FPS, NFS Most Wanted etc si joaca-l din nou. Dupa  o saptamana iti garantez ca o  sa te intorci la css cu alti ochi . Sper ca am fost cat de cat de ajutor.


  2. *Nick-ul tau pe server:DeFuZe

     

    Eu DeFuZe  Supreme-Admin pe serverul de CSGO as vreau sa fac un raport saptamanal in care imi expirm  parerile PRO/CONTRA despre fiecare membru al staffului. Voi vorbi strict de serverul CSGO. Dupa cum stiti de cand am avut probleme pe primul ip cu acele !ws si !knife , a trebuit sa ne schimbam ipul . Ei bine de la o saptamana de la deschiderea noului server daca va uitati la numarul de jucatori in momentul de fata care activeaza pe server , veti constata ca media generala  este  de 4-5/32. Si o sa va zic de ce. Din cauza staffului care lasand la o parte faptul ca unii au scoala , servici , mai avem foarte multi din staff care se pare ca au altceva de facut sau pur si simplu nu le pasa de server si prefera sa se scuze cu : n-am chef, joc altceva, ma joc cu prietenii... Zi de zi am fost pe server  eu si Artamess si mereu reusim sa atragem in medie de  7-8 cat timp jucam, iar asta se intampla  2-3 ore dintr-o data. Dar dupa ce plecam parca toti pleaca, de la helperi pana la admini pentru ca nu le pasa. Trebuie sa intelegeti ca noi jucam pe server de placere si de cele mai multe ori petrecem si  1 ora 1 vs 1 pana vin noi jucatori dar acei noi jucatori nu se mai intorc pentru ca suntem prea putini. Avem admini, helperi etc care stau online sau chiar joaca csgo dar nu intra pe serverul nostru. Din contra am vazut ca asa zisii membrii ai staffului participa la giveaway desi pe noul server nu au mai mult de 2-3 ore din ce am constatat. Mai avem si membrii vechi care s-au inscris dar nu au calcat deloc pe server. Nu o voi mai lungi si voi afisa parerile PRO /CONTRA despre fiecare membru in parte.

     

    Mai intai voi afisa lista cu ceai mai activi membrii ai staffului .  

     

    PRO  

     

    SCORPION (Founder): foarte activ, glumet vine ori de cate ori poate, am inteles ca e activ si pe css, deci  nu am nimic negativ de spus despre el.

    Rex (Owner)  il vad mereu ori de cate ori poate si sta constant 2-3 harti , mai da indicatii la noii jucatori , e civilizat

    Rutu (Helper) Un alt jucator care e activ, isi vede de treaba lui , nu se cearta cu nimeni . Ar fi bine sa vina si cand sunt putini pe server.

    Artamess :Un exemplu de urmat desi nu face parte din staff si nu e obligata sa stea dimineata de dimineata pe server ca sa ajute la repopulare, isi aloca din timpul ei . Am numai cuvinte de lauda, Joaca bine, e prietenoasa.

    iRaduu: (Supreme-Admin): Apare moderat pe server cand sunt multi, e activ, de treaba. Tot aceasi precizare ar fi sa vina si cand suntem putini ori poate.

    FROOGY: (Helper); De obicei nu intra in timpul saptamanii dar este foarte activ in timpul weekendului, de treaba, simpatic, joaca bine, 

    OneWayLove: (Admin) un exemplu de admin care vine des cand suntem foarte putini, e de treaba , joaca bine si nu cauzeaza probleme.

     

    Acum vine si partea cu cei care au fost cel mai rar pe server. Nu o luati in nume de rau eu expun doar ce am vazut pe server si sper ca saptamana asta cei care sunt la rubrica de jos sa fie mai activi , ca la finalul saptamanii sa urce sus.

     

    CONTRA

     

    LUTA (admin): De treaba dar l-am vazut decat o singura data pe server si asta cand am fost  7 vs 7 . Niciodata nu l-am vazut cand am fost putini. Sper mai multa implicare din partea lui.

    Frontez(Helper): Nu stiu cum a ajuns Helper dar sunt dezamagit de el. L-am vazut de 3 ori saptamana asta si asta cand am fost putini. Tot ceea ce face e sa trolleze si sa te calce pe nervi. Nu are atitudine potrivita pentru a fi Helper. SI in plus de asta nu e roman dar nici macar engleza nu o vorbeste decent.

    TheFreeStyle/BlackZone: I-am vazut de vreo 3-4 ori pe server dar au jucat foarte putin. TheFreeStyle e un admin foarte bun, de treaba, dar saptamana asta a fost absent ca sa zic asa. La fel si despre BlackZone, l-am vazut rar dar sper ca va fi mai activ pe viitor.

    Impossible (Supreme-Admin) Pot sa zic ca nu l-am vazut niciodata (poate nu am fost atent) pe server. Sper mai multa implicare si de la el pe server.

    [RO]Andrei: Foarte rar pe server, vine de obicei cand sunt persoane mai multe. A venit si cand am fost putini dar nu are rabdare  , iasa foarte repede de pe server (gen 5-6 minute etc) Sper mai multa implicare si din partea ta saptamana asta.

    Creatura(Owner): Nici pe el nu l-am vazut vreodata pe server .Deci nu am nimic de spus.

    ReTeX: de vreo 2-3 ori pe server , foarte rar.

     

    Cam asta ar fi raportul pe saptamana asta . Sper ca cei din staff sa isi dea interesul mai mult si sa ii vad mai des pe server cand vor fi 0/32 jucatori ,pentru ca e pacat de server . Vedeti la celelate servere o medie constanta de  17-20 de jucatori iar la noi mai mereu sunt   4-5 jucatori , iar cand intri pe el nici macar un membru al staffului. Dovediti ca meritati aceste rankuri . 

     

    Daca ar fi sa aleg Jucatorul saptamanii 1 as spune ca e Artamess ( desi este jucatoare). Cea mai activa de pe server. Luati exemplu. 


  3. Nick Forum: DeFuZe
    Avatar/Semnătură:ambele

    Tema pozei / Stock-ul dorit : Pentru avatar : http://postimg.org/image/is3487cgp/  Pentru semnatura: http://www.zastavki.com/pictures/2560x1600/2012/Games_Serious_Sam_3_033295_.jpg

    Dimensiuni:150x350 pentru avatar și 500x150 pentru semnatura

    Format ( .png / .gif membru staff): ambele daca se poate

    Text:DeFuZe

    Text secundar ( www.eliteroyal.ro /  EliteRoyal ): EliteRoyal

    Ai citit regulamentul?: De 2 ori

    Alte informații?: Semnatura sa fie : DEAL WITH IT


  4. Nume Real:Gabriel-Alberto Bracacescu
    Vârsta:20
    Locația:Craiova
    Ocupație:Student Anul II Mecanica AR
    De unde ai aflat de EliteRoyal?: Intamplator a fost primul server de Community accesat.
    De ce ai ales EliteRoyal?: Pentru ca am avut o prima impresie buna si pentru comunitatea din Romania
    Ce parare ai despre comunitate?: O parere pozitiva pentru 90% din cei prezenti pe server.
    Pe ce server al comunitatii joci? eliteroyal.ro

    Cu ce nume joci? DeFuZe
    Interese: Sa rezist la facultate sa o duc pana la capat , mai departe nu stiu. Planurile le fac pe parcurs

    Ai vreo propunere? Momentan nici una
    O descriere a ta: Sunt o persoana care isi petrece 30% din timp dormind, 30% afara pe la filme, o bauta cu prietenii, ori alte activitati in grup : club, baruri, 10% la agentiile Superbet, Publicbet si toate care mai exista , 20% jucand tot ce mai e nou , dar nimic nu se compara cu CSGO, si restul de 10% daca vine facultatea  invatatul

    O poza cu tine (optional):
    Alte precizări?: Sa o tineti tot asa, si sa pastram o comunitate cat mai numeroasa si mai activa .

×
×
  • Create New...