Jump to content

DeFuZe

User
  • Content Count

    59
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Reputation Activity

  1. Upvote (+1)
    DeFuZe reacted to Artamess in Sugestie de la al vostru creatura   
    NU.
    Nici daca ziceai rock, pop, trance, house, taranesti, drum n base, dubstep si alte minuni nu eram de acord.
    Serverul trebuie sa ramana neutru, in mod express counter-strike si strict. 
    Vreti sa fie iar discutii anti-manele si pro-manele? Sunt candidati destui pentru cearta.
     
    " lumea va intra cu o mai mare placere si vor simti cu adevarat bine"
    "sunt convins ca va merge perfect. "
    Ai facut cumva sondaj de opinie? Experiente anterioare? Statistici? 
    Cu toata stima @@CREATURA, hai sa lasam muzica pe o caterina, la o bere ceva, serverul e bine asa.
    Bine a facut Green ca a refuzat din prima stie prea bine ce consecinte poate avea.
  2. Upvote (+1)
    DeFuZe reacted to Daniela Crudu in Sugestie de la al vostru creatura   
    Pe bune...manele,sincer nu cred ca ar fi o idee buna,mie sincer nu-mi plac manelele si nici n-as vrea sa avem muzica pe sv,eu zic ca stam bine fara muzica,dar totusi..manele in niciun caz!
  3. Upvote (+1)
    DeFuZe reacted to Sukaru in [Cadou] iGreen   
    Nick tău:iHappyV
    Nick-ul celui care îi dăruiești cadoul:@@iGreen
    Timp de lucru:25- 30 min
    Stock/Imagine:   
    Ce i-ai adus tu pozei:Frumuste <3
    Alte precizări: Miscare de la poza gif a fost facuta in AE
     
  4. Upvote (+1)
    DeFuZe reacted to Artamess in Revelatia   
    O mica pauza, nu mai juca css 3-4 zile si vezi cum te simti, iesi din monotonie. Momentan si eu am facut o pauza de luni incoace de CS:GO pentru ca tot asa nu imi mai gaseam locul. Am mai facut asa si am revenit  in forma mai  buna ca oricand.
    Nu e nevoie sa lasi totul balta doar pentru ca ai asa un impuls, cateodata ne dam noua insine un semnal de alarma in subconstient. Un fel de "trezeste-te naibii ca esti ca o leguma".
    Ocupa-te cu altceva ca sa iti dai un restart si revin-o in forma buna.
  5. Upvote (+1)
    DeFuZe reacted to Artamess in Avatar ECHO   
    @@Relux Ar trebui sa introduceti in regula intezicerea stocurilor cu Watermark. Cands s-a ales stocul chiar nu va batea in ochi liniile alea si  "stampila" Dreamtime?
    Designerii ar trebui sa aiba dreptul de a refuza stoc-ul primit in cazul in care il considera neadecvat pentru prelucrare.
     
    Scuze de off-topic, suport consecintele warn-ului.
  6. Upvote (+1)
    DeFuZe reacted to Artamess in Prezenta ArtamessArmy   
    @@LOLYOU Eu nu pentru donatie am primit grad, dar ce sa ii faci daca pe tine te doare in cot de contributia altuia, am avut si slot, helper, admin, amin-full si owner. Cand m-a intrebat Green daca mai vreau sa fac experienta ca sa ma descurc mai bine ca owner am batut palma si toate bine, m-a pus admin full. 
    Am fost intrebata daca vreau si administrator la sectiunea Design, am refuzat, vroiam sa ma ocup de CS:GO. NU gradul ma face pe mine, nici donatia, sa iti intre bine in cap asta.
    Eu nu salivez dupa grad, nici nu e motivul pentru care stau aici, am donat pentru ca asa are si Green motivatie sa ne citeasca toate aberatiile si sa tina serverele in picioare. 
    Habar nu ai cu ce se mananca cu adevarat devotamentul fata de o comunitate. Esti de un an aici? Intrii sa faci scandal si te crezi mare veteran?
    JALNIC.
    Pe forumul lui Wiki mi s-a pus gradul de Founder. Uite ca eu tot aici is activa si incerc sa imi dau interesul pentru voi, nu fug dupa grade si prostii. Sa nu te mai aud ca ma acuzi si ma depreciezi cu ignoranta si gandirea ta de insecta.
  7. Upvote (+1)
    DeFuZe reacted to Artamess in Prezenta ArtamessArmy   
    @@LOLYOU Dupa cum ziceam, te ascunzi in spatele lui Green si asa o sa faceti toti care aduceti acuzatii si nu faceti altceva decat sa il citati pe Green. Ai deviat de la subiect, tot nu mi-ai raspuns de ce is eu o influenta negativa si de ce ar trebuii sa imi cer scuze. 
     
    Clarificati-va treburile intre voi, sa moara prostii aia de pe forum, prietenia pana la urma nu face dreptate.
     
    Dar stiti ce? O sa stau pe serverul elite cu grupul meu de va place de nu. N-aveti decat sa dati ban la toti care va ghioara la ochi cu tag-ul, nu mai am chef sa ii raspund la prostia lui @@LOLYOU, nici sa ma suprinda relatiile astea corupte care le aveti intre voi.
    Long live EliteRoyal.
  8. Upvote (+1)
    DeFuZe reacted to Artamess in Prezenta ArtamessArmy   
    @@LOLYOU
    Niciodata nu am adus ca importanta faptul ca am donat, nici macar o singura data nu am zis asta, numai tu ai impresia ca pe mine banul ma tine aici.
    N-am creat nimic serios ma? Eu nu mai am de gand se le zic pe toate daca esti asta ignorant in cel mai prost mod posibil.
    Cine naiba te-a intrebat ce ai facut tu in comunitate? Vi cu argumente ca esti de peste 1 an, asa si? CU ce te face asta mai bun decat oricine care e aici, sa nu mai zic de banurile care le-ai luat.
    Sa facem server de go, cate naiba de ore ai pe serverul de go de iti asumi asa merite marete? Niciodata nu am auzit pe nimeni nici macar sa te salute cand intrii pe server.
    Daca ai impresia ca esti tu ala care vine si tipa adevarul, te-ai gandit prost, nu tipi nici un adevar ci nu iti convin tie unele chestii si vrei sa faci dreptate proasta.
    Ai deviat total de la subiect, noi te intrebam cu ce afecteaza EliteRoyal prezenta mea si a grupului si tu incepi sa comentezi cat de nesemnificativa is eu.
    Degeaba faci atac la persoana, numai copii prosti o sa isi prinda urechile in asa ceva.
    Ai impresia ca daca te intelegi bine cu @@iGreen o sa imi fie frica sa vorbesc? N-am nevoie sa il implic prietenia cu Green in discutie ca sa imi tin spatele drept, pe tine in schimb doar asta te mai tine aici, exact cum ziceai si tu, in rest esti privit nasol de multi. 
    Daca tu marele veteran nu esti capabil sa apreciezi persoanele nou venite si contributia lor ci bati pumnul in masa cu motivul asta banal inseamna ca esti veteran degeaba. Daca tu nu vrei sa recunosti contributia mea, refuzi sa ma respecti atunci te calc si eu in picioare cu tot cu veteranismul tau.
    Inca tot nu ai raspuns, mai stoarce odata creierul si poate o si scrii corect de data asta.
  9. Upvote (+1)
    DeFuZe got a reaction from iGreen in Prezenta ArtamessArmy   
    Leave Artamess alone bitches. Everyone has freedom to use  what tag they want.  ArtamessArmy must survive to maintain the stable aliance with eliteroyal. Haters gonna hate !
  10. Upvote (+1)
    DeFuZe reacted to iRaduu in Prezenta ArtamessArmy   
    Avand in vedere ca am iesit din elite din motivele aduse in cererea de retragere , si am intrat in ArtamessArmy pentru ca aici am gasit cele cautate , nu vad cu ce influenteaza serverul si comunitatea. @@Artamess cu tot cu clanul ei , nu cred ca a vorbit de rau comunitatea , ba din potriva i sa facut publicitate in toate formele posibile .  Poftim @@LOLYOU ti sa facut topic special sa nu iti stricam " reclamatia " cu off-topicul , asteptam sa-ti aduci argumentele fata de influenta negativa adusa asupra ELITEROYAL , comunitatea in care ti-ai bagat picioarele vorbind urat de playeri si prin faptul ca ai luat de 2 ori vacban ( sa nu omitem cumva ca te-au prins si cu wall pe css ) , avand un grad pe care desigur , se pare din ce in ce mai tare ca nu l-ai meritat de la bun inceput . Nu ti se pare ciudat ca toata lumea are ceva cu tine ? Si ca nimeni nu iti da dreptate , avand in vedere ca stim cu totii cat de " incredere " esti . 
     
    Eu unul is satul de criticile lui @@LOLYOU , @@iGreen ne dai o rezolvare ?
  11. Upvote (+1)
    DeFuZe got a reaction from Artamess in [Stickers] Dreamhack Cluj-Napoca 2015   
    V vine de la VAC ? cat de precis e
  12. Upvote (+1)
    DeFuZe reacted to Artamess in [Stickers] Dreamhack Cluj-Napoca 2015   
    Aveti puse ca si avatar stickere cu echipa preferata? De ce sa nu aveti cu echipa voastra sau chiar comunitatea:
    Artamess presents, pe baza stickerelor oficiale DH 2015 Cluj-Napoca:
     

     
    Daca doriti un sticker cu numele vostru ca cele de sus, imi scrieti aici si va raspund.
    Daca doriti un sticker cu Logo-ul comunitatii/clanului vostru, imi scrieti pe steam, le fac contra cost. 
    Imi rezerv drepturile pentru aceasta idee de prelucrare a stickerelor.
  13. Dislike (-1)
    DeFuZe reacted to Ràgñàr™ in [Cerere] Moderator - BuLLeT   
    ● Nume : Drãgãnescu
    ● Prenume : DeNis
    ● Vârstã : 29
    ● Experientã moderator : 1 an , am m-ai avut si admin pe forum propriu + moderator pe altele .
    ● Motiv : pentru a ajuta comunitatea , am vãzut cã se cere staff competent , si de data asta chiar sunt !
    ● La ce categorie vrei moderator : general as dori , s-au oricare categorie este disponibila si necesitã
    ● Ce face un moderator pe forum ? : moderatorul are grija de categoria s-a pentru a prevenii off topic-ul , mai ales sã aibe grija la limbaj-ul vulgar / neadecvat al membriilor .
    ● Alte mentiuni : sper sa fiu acceptat de data asta , m-am schimbat total , si îndeplinesc cerintele pentru moderator !
    ♥ Cu respect butelie a-l vostru :*
  14. Upvote (+1)
    DeFuZe got a reaction from iGreen in Raport Saptamana I   
    *Nick-ul tau pe server:DeFuZe
     
    Eu DeFuZe  Supreme-Admin pe serverul de CSGO as vreau sa fac un raport saptamanal in care imi expirm  parerile PRO/CONTRA despre fiecare membru al staffului. Voi vorbi strict de serverul CSGO. Dupa cum stiti de cand am avut probleme pe primul ip cu acele !ws si !knife , a trebuit sa ne schimbam ipul . Ei bine de la o saptamana de la deschiderea noului server daca va uitati la numarul de jucatori in momentul de fata care activeaza pe server , veti constata ca media generala  este  de 4-5/32. Si o sa va zic de ce. Din cauza staffului care lasand la o parte faptul ca unii au scoala , servici , mai avem foarte multi din staff care se pare ca au altceva de facut sau pur si simplu nu le pasa de server si prefera sa se scuze cu : n-am chef, joc altceva, ma joc cu prietenii... Zi de zi am fost pe server  eu si Artamess si mereu reusim sa atragem in medie de  7-8 cat timp jucam, iar asta se intampla  2-3 ore dintr-o data. Dar dupa ce plecam parca toti pleaca, de la helperi pana la admini pentru ca nu le pasa. Trebuie sa intelegeti ca noi jucam pe server de placere si de cele mai multe ori petrecem si  1 ora 1 vs 1 pana vin noi jucatori dar acei noi jucatori nu se mai intorc pentru ca suntem prea putini. Avem admini, helperi etc care stau online sau chiar joaca csgo dar nu intra pe serverul nostru. Din contra am vazut ca asa zisii membrii ai staffului participa la giveaway desi pe noul server nu au mai mult de 2-3 ore din ce am constatat. Mai avem si membrii vechi care s-au inscris dar nu au calcat deloc pe server. Nu o voi mai lungi si voi afisa parerile PRO /CONTRA despre fiecare membru in parte.
     
    Mai intai voi afisa lista cu ceai mai activi membrii ai staffului .  
     
    PRO  
     
    SCORPION (Founder): foarte activ, glumet vine ori de cate ori poate, am inteles ca e activ si pe css, deci  nu am nimic negativ de spus despre el.
    Rex (Owner)  il vad mereu ori de cate ori poate si sta constant 2-3 harti , mai da indicatii la noii jucatori , e civilizat
    Rutu (Helper) Un alt jucator care e activ, isi vede de treaba lui , nu se cearta cu nimeni . Ar fi bine sa vina si cand sunt putini pe server.
    Artamess :Un exemplu de urmat desi nu face parte din staff si nu e obligata sa stea dimineata de dimineata pe server ca sa ajute la repopulare, isi aloca din timpul ei . Am numai cuvinte de lauda, Joaca bine, e prietenoasa.
    iRaduu: (Supreme-Admin): Apare moderat pe server cand sunt multi, e activ, de treaba. Tot aceasi precizare ar fi sa vina si cand suntem putini ori poate.
    FROOGY: (Helper); De obicei nu intra in timpul saptamanii dar este foarte activ in timpul weekendului, de treaba, simpatic, joaca bine, 
    OneWayLove: (Admin) un exemplu de admin care vine des cand suntem foarte putini, e de treaba , joaca bine si nu cauzeaza probleme.
     
    Acum vine si partea cu cei care au fost cel mai rar pe server. Nu o luati in nume de rau eu expun doar ce am vazut pe server si sper ca saptamana asta cei care sunt la rubrica de jos sa fie mai activi , ca la finalul saptamanii sa urce sus.
     
    CONTRA
     
    LUTA (admin): De treaba dar l-am vazut decat o singura data pe server si asta cand am fost  7 vs 7 . Niciodata nu l-am vazut cand am fost putini. Sper mai multa implicare din partea lui.
    Frontez(Helper): Nu stiu cum a ajuns Helper dar sunt dezamagit de el. L-am vazut de 3 ori saptamana asta si asta cand am fost putini. Tot ceea ce face e sa trolleze si sa te calce pe nervi. Nu are atitudine potrivita pentru a fi Helper. SI in plus de asta nu e roman dar nici macar engleza nu o vorbeste decent.
    TheFreeStyle/BlackZone: I-am vazut de vreo 3-4 ori pe server dar au jucat foarte putin. TheFreeStyle e un admin foarte bun, de treaba, dar saptamana asta a fost absent ca sa zic asa. La fel si despre BlackZone, l-am vazut rar dar sper ca va fi mai activ pe viitor.
    Impossible (Supreme-Admin) Pot sa zic ca nu l-am vazut niciodata (poate nu am fost atent) pe server. Sper mai multa implicare si de la el pe server.
    [RO]Andrei: Foarte rar pe server, vine de obicei cand sunt persoane mai multe. A venit si cand am fost putini dar nu are rabdare  , iasa foarte repede de pe server (gen 5-6 minute etc) Sper mai multa implicare si din partea ta saptamana asta.
    Creatura(Owner): Nici pe el nu l-am vazut vreodata pe server .Deci nu am nimic de spus.
    ReTeX: de vreo 2-3 ori pe server , foarte rar.
     
    Cam asta ar fi raportul pe saptamana asta . Sper ca cei din staff sa isi dea interesul mai mult si sa ii vad mai des pe server cand vor fi 0/32 jucatori ,pentru ca e pacat de server . Vedeti la celelate servere o medie constanta de  17-20 de jucatori iar la noi mai mereu sunt   4-5 jucatori , iar cand intri pe el nici macar un membru al staffului. Dovediti ca meritati aceste rankuri . 
     
    Daca ar fi sa aleg Jucatorul saptamanii 1 as spune ca e Artamess ( desi este jucatoare). Cea mai activa de pe server. Luati exemplu. 
  15. Upvote (+1)
    DeFuZe reacted to AnTriXLiNe™ in Raport Saptamana I   
    Da , da.
     
    Mulți care au fost sau care sunt , au/avut degeaba niște funcți pe server.
    Nu se face un Staff capabil și cu capu pe umeri deloc.
    Mor când văd că alte servere au 20-30-40 seara pe server și aici cu greu se mai strâng 10-20 de oamenii.
    De asta nici nu joc așa de des pe elite, sunt oamenii în staff care nu îți mai dau interesul deloc și nici că mai intră pe server...de ce mai au funcție ? pentru ce mai sunt în staff? să fie doar cu numele ? nice.
     
    Nu vreau să mă laud. Dar când am avut funcție , am vrut să adun oamenii pe server prin evenimente, aveam m.ai multe lucruri în cap, pe care am zis să le fac cu timpu, să nu se plictisească lumea de aceleași lucruri și din bani mei , nu am cerut nimic la nimeni. dar dacă nu am avut cu cine..am decis să mă retrag..nu are rost să mă lupt singur cu morile de vânt.
     
     
    Când e vorba de ceva moca , toată lumea se bagă.
    Când e vorba să îndeplinească cerințele ..bate vântul.
  16. Upvote (+1)
    DeFuZe got a reaction from Rex in Raport Saptamana I   
    *Nick-ul tau pe server:DeFuZe
     
    Eu DeFuZe  Supreme-Admin pe serverul de CSGO as vreau sa fac un raport saptamanal in care imi expirm  parerile PRO/CONTRA despre fiecare membru al staffului. Voi vorbi strict de serverul CSGO. Dupa cum stiti de cand am avut probleme pe primul ip cu acele !ws si !knife , a trebuit sa ne schimbam ipul . Ei bine de la o saptamana de la deschiderea noului server daca va uitati la numarul de jucatori in momentul de fata care activeaza pe server , veti constata ca media generala  este  de 4-5/32. Si o sa va zic de ce. Din cauza staffului care lasand la o parte faptul ca unii au scoala , servici , mai avem foarte multi din staff care se pare ca au altceva de facut sau pur si simplu nu le pasa de server si prefera sa se scuze cu : n-am chef, joc altceva, ma joc cu prietenii... Zi de zi am fost pe server  eu si Artamess si mereu reusim sa atragem in medie de  7-8 cat timp jucam, iar asta se intampla  2-3 ore dintr-o data. Dar dupa ce plecam parca toti pleaca, de la helperi pana la admini pentru ca nu le pasa. Trebuie sa intelegeti ca noi jucam pe server de placere si de cele mai multe ori petrecem si  1 ora 1 vs 1 pana vin noi jucatori dar acei noi jucatori nu se mai intorc pentru ca suntem prea putini. Avem admini, helperi etc care stau online sau chiar joaca csgo dar nu intra pe serverul nostru. Din contra am vazut ca asa zisii membrii ai staffului participa la giveaway desi pe noul server nu au mai mult de 2-3 ore din ce am constatat. Mai avem si membrii vechi care s-au inscris dar nu au calcat deloc pe server. Nu o voi mai lungi si voi afisa parerile PRO /CONTRA despre fiecare membru in parte.
     
    Mai intai voi afisa lista cu ceai mai activi membrii ai staffului .  
     
    PRO  
     
    SCORPION (Founder): foarte activ, glumet vine ori de cate ori poate, am inteles ca e activ si pe css, deci  nu am nimic negativ de spus despre el.
    Rex (Owner)  il vad mereu ori de cate ori poate si sta constant 2-3 harti , mai da indicatii la noii jucatori , e civilizat
    Rutu (Helper) Un alt jucator care e activ, isi vede de treaba lui , nu se cearta cu nimeni . Ar fi bine sa vina si cand sunt putini pe server.
    Artamess :Un exemplu de urmat desi nu face parte din staff si nu e obligata sa stea dimineata de dimineata pe server ca sa ajute la repopulare, isi aloca din timpul ei . Am numai cuvinte de lauda, Joaca bine, e prietenoasa.
    iRaduu: (Supreme-Admin): Apare moderat pe server cand sunt multi, e activ, de treaba. Tot aceasi precizare ar fi sa vina si cand suntem putini ori poate.
    FROOGY: (Helper); De obicei nu intra in timpul saptamanii dar este foarte activ in timpul weekendului, de treaba, simpatic, joaca bine, 
    OneWayLove: (Admin) un exemplu de admin care vine des cand suntem foarte putini, e de treaba , joaca bine si nu cauzeaza probleme.
     
    Acum vine si partea cu cei care au fost cel mai rar pe server. Nu o luati in nume de rau eu expun doar ce am vazut pe server si sper ca saptamana asta cei care sunt la rubrica de jos sa fie mai activi , ca la finalul saptamanii sa urce sus.
     
    CONTRA
     
    LUTA (admin): De treaba dar l-am vazut decat o singura data pe server si asta cand am fost  7 vs 7 . Niciodata nu l-am vazut cand am fost putini. Sper mai multa implicare din partea lui.
    Frontez(Helper): Nu stiu cum a ajuns Helper dar sunt dezamagit de el. L-am vazut de 3 ori saptamana asta si asta cand am fost putini. Tot ceea ce face e sa trolleze si sa te calce pe nervi. Nu are atitudine potrivita pentru a fi Helper. SI in plus de asta nu e roman dar nici macar engleza nu o vorbeste decent.
    TheFreeStyle/BlackZone: I-am vazut de vreo 3-4 ori pe server dar au jucat foarte putin. TheFreeStyle e un admin foarte bun, de treaba, dar saptamana asta a fost absent ca sa zic asa. La fel si despre BlackZone, l-am vazut rar dar sper ca va fi mai activ pe viitor.
    Impossible (Supreme-Admin) Pot sa zic ca nu l-am vazut niciodata (poate nu am fost atent) pe server. Sper mai multa implicare si de la el pe server.
    [RO]Andrei: Foarte rar pe server, vine de obicei cand sunt persoane mai multe. A venit si cand am fost putini dar nu are rabdare  , iasa foarte repede de pe server (gen 5-6 minute etc) Sper mai multa implicare si din partea ta saptamana asta.
    Creatura(Owner): Nici pe el nu l-am vazut vreodata pe server .Deci nu am nimic de spus.
    ReTeX: de vreo 2-3 ori pe server , foarte rar.
     
    Cam asta ar fi raportul pe saptamana asta . Sper ca cei din staff sa isi dea interesul mai mult si sa ii vad mai des pe server cand vor fi 0/32 jucatori ,pentru ca e pacat de server . Vedeti la celelate servere o medie constanta de  17-20 de jucatori iar la noi mai mereu sunt   4-5 jucatori , iar cand intri pe el nici macar un membru al staffului. Dovediti ca meritati aceste rankuri . 
     
    Daca ar fi sa aleg Jucatorul saptamanii 1 as spune ca e Artamess ( desi este jucatoare). Cea mai activa de pe server. Luati exemplu. 
  17. Upvote (+1)
    DeFuZe got a reaction from TheFreeStyle in Raport Saptamana I   
    *Nick-ul tau pe server:DeFuZe
     
    Eu DeFuZe  Supreme-Admin pe serverul de CSGO as vreau sa fac un raport saptamanal in care imi expirm  parerile PRO/CONTRA despre fiecare membru al staffului. Voi vorbi strict de serverul CSGO. Dupa cum stiti de cand am avut probleme pe primul ip cu acele !ws si !knife , a trebuit sa ne schimbam ipul . Ei bine de la o saptamana de la deschiderea noului server daca va uitati la numarul de jucatori in momentul de fata care activeaza pe server , veti constata ca media generala  este  de 4-5/32. Si o sa va zic de ce. Din cauza staffului care lasand la o parte faptul ca unii au scoala , servici , mai avem foarte multi din staff care se pare ca au altceva de facut sau pur si simplu nu le pasa de server si prefera sa se scuze cu : n-am chef, joc altceva, ma joc cu prietenii... Zi de zi am fost pe server  eu si Artamess si mereu reusim sa atragem in medie de  7-8 cat timp jucam, iar asta se intampla  2-3 ore dintr-o data. Dar dupa ce plecam parca toti pleaca, de la helperi pana la admini pentru ca nu le pasa. Trebuie sa intelegeti ca noi jucam pe server de placere si de cele mai multe ori petrecem si  1 ora 1 vs 1 pana vin noi jucatori dar acei noi jucatori nu se mai intorc pentru ca suntem prea putini. Avem admini, helperi etc care stau online sau chiar joaca csgo dar nu intra pe serverul nostru. Din contra am vazut ca asa zisii membrii ai staffului participa la giveaway desi pe noul server nu au mai mult de 2-3 ore din ce am constatat. Mai avem si membrii vechi care s-au inscris dar nu au calcat deloc pe server. Nu o voi mai lungi si voi afisa parerile PRO /CONTRA despre fiecare membru in parte.
     
    Mai intai voi afisa lista cu ceai mai activi membrii ai staffului .  
     
    PRO  
     
    SCORPION (Founder): foarte activ, glumet vine ori de cate ori poate, am inteles ca e activ si pe css, deci  nu am nimic negativ de spus despre el.
    Rex (Owner)  il vad mereu ori de cate ori poate si sta constant 2-3 harti , mai da indicatii la noii jucatori , e civilizat
    Rutu (Helper) Un alt jucator care e activ, isi vede de treaba lui , nu se cearta cu nimeni . Ar fi bine sa vina si cand sunt putini pe server.
    Artamess :Un exemplu de urmat desi nu face parte din staff si nu e obligata sa stea dimineata de dimineata pe server ca sa ajute la repopulare, isi aloca din timpul ei . Am numai cuvinte de lauda, Joaca bine, e prietenoasa.
    iRaduu: (Supreme-Admin): Apare moderat pe server cand sunt multi, e activ, de treaba. Tot aceasi precizare ar fi sa vina si cand suntem putini ori poate.
    FROOGY: (Helper); De obicei nu intra in timpul saptamanii dar este foarte activ in timpul weekendului, de treaba, simpatic, joaca bine, 
    OneWayLove: (Admin) un exemplu de admin care vine des cand suntem foarte putini, e de treaba , joaca bine si nu cauzeaza probleme.
     
    Acum vine si partea cu cei care au fost cel mai rar pe server. Nu o luati in nume de rau eu expun doar ce am vazut pe server si sper ca saptamana asta cei care sunt la rubrica de jos sa fie mai activi , ca la finalul saptamanii sa urce sus.
     
    CONTRA
     
    LUTA (admin): De treaba dar l-am vazut decat o singura data pe server si asta cand am fost  7 vs 7 . Niciodata nu l-am vazut cand am fost putini. Sper mai multa implicare din partea lui.
    Frontez(Helper): Nu stiu cum a ajuns Helper dar sunt dezamagit de el. L-am vazut de 3 ori saptamana asta si asta cand am fost putini. Tot ceea ce face e sa trolleze si sa te calce pe nervi. Nu are atitudine potrivita pentru a fi Helper. SI in plus de asta nu e roman dar nici macar engleza nu o vorbeste decent.
    TheFreeStyle/BlackZone: I-am vazut de vreo 3-4 ori pe server dar au jucat foarte putin. TheFreeStyle e un admin foarte bun, de treaba, dar saptamana asta a fost absent ca sa zic asa. La fel si despre BlackZone, l-am vazut rar dar sper ca va fi mai activ pe viitor.
    Impossible (Supreme-Admin) Pot sa zic ca nu l-am vazut niciodata (poate nu am fost atent) pe server. Sper mai multa implicare si de la el pe server.
    [RO]Andrei: Foarte rar pe server, vine de obicei cand sunt persoane mai multe. A venit si cand am fost putini dar nu are rabdare  , iasa foarte repede de pe server (gen 5-6 minute etc) Sper mai multa implicare si din partea ta saptamana asta.
    Creatura(Owner): Nici pe el nu l-am vazut vreodata pe server .Deci nu am nimic de spus.
    ReTeX: de vreo 2-3 ori pe server , foarte rar.
     
    Cam asta ar fi raportul pe saptamana asta . Sper ca cei din staff sa isi dea interesul mai mult si sa ii vad mai des pe server cand vor fi 0/32 jucatori ,pentru ca e pacat de server . Vedeti la celelate servere o medie constanta de  17-20 de jucatori iar la noi mai mereu sunt   4-5 jucatori , iar cand intri pe el nici macar un membru al staffului. Dovediti ca meritati aceste rankuri . 
     
    Daca ar fi sa aleg Jucatorul saptamanii 1 as spune ca e Artamess ( desi este jucatoare). Cea mai activa de pe server. Luati exemplu. 
  18. Upvote (+1)
    DeFuZe got a reaction from Relux in EliteRoyal!   
    Cat de bine arata! Se vede ca ai simt artistic! Keep going this way!
  19. Upvote (+1)
    DeFuZe reacted to Relux in EliteRoyal!   
  20. Upvote (+1)
    DeFuZe reacted to ScorpioN in [Scor] DeFuZe   
    Primul scor is the best, apoi cred ca te-ai impiedicat de mandrie si ai cazut )))
  21. Upvote (+1)
    DeFuZe got a reaction from ScorpioN in [Scor] DeFuZe   
    Cand pierd meciuri la CSGO pe compettive  ma uit mereu la poza de mai jos. Nici o infrangere nu poate fi mai rea decat asta )
     
    http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/439451146442542470/C1CC0099D28D4B20BAE6D06B5160DE20CE5BEE61/
  22. Upvote (+1)
    DeFuZe got a reaction from ScorpioN in [Scor] DeFuZe   
    *Nick-ul tau: DeFuZe

    *Css pe steam?(da/nu): Nu

    Steam profil:http://steamcommunity.com/id/DeFuZeRO/

    *Dovezi:http://i.imgur.com/AhVJHuq.jpg

    Alte comentarii: Unul din primele meciuri de pe EliteRoyal de acum o saptamana.

  23. Upvote (+1)
    DeFuZe got a reaction from Artamess in [Scor] DeFuZe   
    Cand pierd meciuri la CSGO pe compettive  ma uit mereu la poza de mai jos. Nici o infrangere nu poate fi mai rea decat asta )
     
    http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/439451146442542470/C1CC0099D28D4B20BAE6D06B5160DE20CE5BEE61/
  24. Upvote (+1)
    DeFuZe reacted to AnTriXLiNe™ in [Scor] DeFuZe   
    Bravo , se poate și mai bine de atât.
  25. Upvote (+1)
    DeFuZe got a reaction from AnTriXLiNe™ in [Scor] DeFuZe   
    *Nick-ul tau: DeFuZe

    *Css pe steam?(da/nu): Nu

    Steam profil:http://steamcommunity.com/id/DeFuZeRO/

    *Dovezi:http://i.imgur.com/AhVJHuq.jpg

    Alte comentarii: Unul din primele meciuri de pe EliteRoyal de acum o saptamana.

×
×
  • Create New...