Jump to content

TOP

Veteran
  • Content Count

    1,301
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    12

Posts posted by TOP


  1. Un procesor excelent din punctul meu de vedere. Apple a dat lovitura anul asta cu telefoanele noi acestea fiind: Iphone XR,XS si XS MAX.

    Din pacate pentru cei de la Samsung eu cred ca nu prea mai au sanse impotriva lor in momentul de fata. Apple a reusit sa ii bata la performanta procesorului. Cand note 9 a fost lansat dupa teste de performanta in aplicatii de tip Benchmark pe vremea aceea Iphone X reusea sa depaseasca cel mai nou si performant dispozitiv Samsung asa ca noile modele mai bune decat X vor intra in top 5 cele mai performante telefoane.

    Modelul XR este unul de buget deoarece are o singura camera si ecranul este LCD nu Amoled ca la X XS si XS MAX.

    Este o varianta mai ieftina.

    Toate modele vin in variante de 64 256 si 512 GB pretul variaza intre ele. 

    Iphone imi da impresia ca va castiga piata la domneiile performanta design.

    Totusi pretul este destul de mare iar multa lume refuza noile modele deoarece pot avea dispozitive cu performanta asemanatoare la pret mai mic.

    Totusi eu zic ca este un an bun pentru Apple.


  2. Dupa mine Apple castiga aici in ciuda faptului ca au un pret extrem de mare la orice telefon. Eu am incetat sa mai am asteptari de la Samsung. Eu am Samsung Galaxy S8 de cateva luni (max 5) si deja incepe sa mearga mai greu decat la achizitionare. Doresc sa mentionez faptul ca: Nu ma uit la porn pe el ca sa il virusez,nu ma joc pe el,nu descarc crackuri si moduri dubioase. Folosesc decat aplicatiile gen Instagram,Snapchat,Facebook etc. Mentionez si faptul ca l-am cumparat nou nu Second sau asa. Pot spune si ca de la gama S poti avea asteptari. Da daca era ceva shit de J3 sincer nu ma miram ca mergea greu da nu la S8. Pana acum am avut 3 telefoane din gama S. S5,S7,S8. Dupa 3 ani de folosire S5 mergea ca dracu si imi doream nespus de mult sa il schimb. Am un prieten utilizator iphone. El a avut IPH 3,4,4S,5,6,6PLUS,7 si acum vrea sa schimbe pe X. 6plus l-a folosit 3-4 ani pana sa i-a 7 si cand l-a schimbat nu l-a schimbat pt ca mergea ca dracu (cum era la mine cu S5) si pentru ca are o situatie financiara mai ok si a vrut sa aiba model mai nou. (De fita spus pt unii). Da Samsung fac telefoane ok,s8 e foarte interesant dar nu garantez ca te tine pe cat dai banii. Eventual o jumate din timpu cat te tine un IPH. Cam 2 ani i guess. Costa mai mult e adevarat. S8 a fost 3000ron pe cand Iphone X era si este in continuare 5000-6000ron dar macar esti asigurat ca te tine. De aceea vreau sa trec si eu pe Iphone. Nu mai vreau sa imi schimb telefonu odata la 2 ani. 

    Concluzia mea e ca. Samsung is foarte bune au o gramada de features foarte interesante si folositoare. Au pret mai bun,bat Appleul la foarte multe domenii dar din propria mea experienta Apple tine mai mult. Si asta cred ca e si singurul motiv pentru care cer dublu.


  3. @Gabe !  Administratorul zonei de design are dreptu sa ceara .psd de la oricare creatie. Daca .psd-ul nu este prezentat timp de 24h, portofoliu v-a fi inchis.

    Uite aici regula care zice ca doar Administratorul are dreptul,nu spune prosti fara sa te documentezi. Nu vad de ce crezi ca esti asa superior fata lui cel putin mie asta imi dai de inteles prin comentariile tale si pentru numele lui dumnezeu daca chiar vrei sa fi mai presus decat el,macar scrie si tu calumea ca de cand ai venit aici nu te-am vazut odata sa scri o fraza cap coada gramatical corect. 

    Nu pot sa zic nici despre tine ca ai fi un Designer cu mult peste el asa ca nu inteleg de ce il tratezi asa.

    Nu inchizi acest topic decat daca individul va renunta in a posta creatii. Psd are voie doar Administratorul sa ceara .

     


  4. Contra-varsta

    Nu ai decat 14 ani acum si abia in iunie faci 15.

    Dupa cum vezi avem o regula legata de varsta si pe langa faptul ca aproape de fiecare data cand o persoana de 14 ani a avut admin si a fost jale in ultimul timp nu mai facem exceptii deoarece regula e regula iar daca facem exceptie la tine cand mai vine unu asa si nu il acceptam o sa zica de noi ca nu suntem corecti.


  5. Incearca sa downloadezi css gcf mie ala imi mergea bine daca nu ai alta optiune: Dai click dreapta pe shortcut pe desktop apesi pe properties si apoi pe compatibility. La compatibility mode apesi pe Run this program in compatibility mode for si selectezi pe windowss 7 apoi mai jos apesi pe Run this program as administrator apoi Apply. Ar trebui sa te ajute

×
×
  • Create New...