Jump to content

Asimox#

User
  • Content Count

    149
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Asimox#


  1. Nu trebuie sa te retragi joaca in continuare si fii si tu tare retragandu-te ii faci pe plac el asta vrea sa te termine da arata-i ca esti tare asa zicea odata un om de stiinta eu :)) Da ma nu te retrage tu esti mai serios pe sv . Esti bun mai bun decat mine :)) cu mult meriti sa devi un jucator bun ca doar cu experienta ramai ca nu iei banii . Nu pleca ..


  2. Yassir eu ia-m cerut iertare lui Teo daca ma iertat bine daca nu rau :) ca m-am schimbat imi pare rau vreau sa ramana sa ma pot revansa vezi cum vb la toate CERERILE mele bufon si toate alea cum te adresezi cu mine poti sa te adresezi si cu vitooarea ta prietena cum ar fi TEO daca ma injuri pe mine o injuri pe ia si deci tot tu esti taran. Okk incearca si tu sa fii civilizat .


  3. Cum am Rank 1 trebuie sa acult de cei care au grad mai mare Spike Yassir, Traficant , nu se permite folosirea comenzilor de genu gravity sunt experimentat ca am folosit dara acum stiu  trebuie sa vb frumos cu playsrii si sa ii sanctionez la injuraturi retry dupa !mute, gag dar totodata sa ii fac sa le placa sv. ,admini nu folosesc alt nume decat cel cu , care iau gradul, nu am voie sa dau kick la spec, clanurile care nu sunt gazduite de www.eliteroyal.org nu au voie sa recruteze de pe sv. Trebuie sa mentin un limbaj decent , nu am voie sa ma bag peste votul unui admin adica dac Spike sau oricare baga la vot nu am voie sa dau !cancelvote. Admini nu au voie sa se certe :)) si sa facem playerii sa revina si sa stim ca tu faci totul pt noi .           P.S = ultima am bagat-o de la mine si azi nu prea am stat ca am avut trb dar de maine in colo :))

     
×
×
  • Create New...