Jump to content

XprOback

User
  • Content Count

    94
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by XprOback


  1. On 5/20/2019 at 11:35 AM, ໓h໐๓ said:

    Stiu ca mai era cineva care a primit ban fara sa faca ceva,(contul a fost furat si hackerul a jucat cu hack) le-a trimis email cu cele întâmplate si ce dorise, si dupa 5 zile a primit unban pe cs
    Încearcă si tu, n-ai ce pierde ?

    M am uitat la ultimele meciuri jucate, au fost 7 meciuri pe diferite mape, jucate cu cod..

    Cei de la steam au zis ca nu e posibil sa fie scos, codul a fost folosit de acel cineva, deci contul e banat permanent.


  2. Toti cei care ma aveti la prieteni, daca primiti un mesaj din partea mea sau ceva, sa nu dati click pe absolut nimic,mi a fost spart contul de steam, inclusiv steam guard,mail,tot.

    Vorbesc cu cei de la steam si il voi recupera cat de curand, dar pana atunci nu apasati pe nimic, riscati sa ramaneti si voi fara conturi.

    O sa revin cu un edit cand il voi recupera.

    Multumesc si scuzati deranjul.

    xpro.png


  3. Din pacate, dupa cum spune si titlul acestui topic, activitatea mea pe server, cat si pe forumul aceste comunitati nu mai este una atat de frecventa.

    Am zis sa va anunt, de renuntat nu voi renunta, doar ca de forum chiar nu ma pot ocupa, prefer sa fie pus cineva in locul meu care isi doreste mai mult si care poate fi zilnic pe forum.

    Spun asta pentru ca am inceput sa ma preocupe alte lucruri, decat joaca pe calculator zilnica ( o sa fie, dar din ce in ce mai scazut acest nivel). Am o facultate de drept de terminat, o familie, prietena, urmaresc mai multe job uri, in diferite domenii de activitate, vreau sa mi cumpar o masina,  conferinte prin alte orase, cu senatori si tot felul de persoane, iar acest lucru imi face imposibila activitatea zilnica pe server sau pe forum.

    Multumesc pentru sprijinul acordat pana acum, @iGreen ai respectul meu pentru tot ceea ce faci aici, pentru oamenii pe care ii indrumi, pentru intreg staff ul pe care l ai organizat si pentru felul in care iti spui off urile, toti avem de invatat si sper sa nu se piarda nimic din tot ceea ce ai facut tu aici.

    Daca se poate, pe server vreau sa raman in continuare co owner ( doar ca nu stiu daca se va justifica activitatea mea pentru acest grad), daca nu merit un downgrade la admin sau la ce vreti voi.

    De fiecare data cand voi intra pe server imi voi face treaba ca si pana acum, doar ca repet, nu voi mai fi la fel de activ si se vede lucrul asta in ultimele saptamani, chiar nu am ce face.

    O sa puteti conta pe mine oricand, cu mare placere, voi fi pe steam mereu si in grupul de facebook, nu dispar.

    Stiu ce inseamna ELITE, stiu de cand jucam css, o familie frumoasa, pe care si acum tot @iGreen  o controleaza. Altii au ales sa se desparta de aceasta comunitate, eu nu o voi face, pentru ca stiu, ca orice probleme as avea, aici mereu gasesti raspunsuri, datorita oamenilor minunati si amuzanti care se afla aici. Respect tuturor si mii de multumiri pentru tot ce faceti !

    Ps: lasam toate supararile si tinem minte prieteniile, nu am avut pica pe nimeni niciodata, sper ca nici voi nu ati avut pe mine ?

    O zi buna tuturor si sa auzim doar de bine !


  4. Founder

    iGreen- the best of the best, mai putin la cs

     

    Co-Fondator

    Bronx- baiat de treaba

    ConstantinBoss- e de ceva timp pe aici, face treaba buna

    Treka- nu cunosc

     

    Administratori

    Ray/Ne- doarme

    VladAndrew- activ

     

    Co-Administratori

    Mr.Ted Pufulete- bunicel si el asa

     

    Supervizori

    Beje - cel mai supervizor dintre supervizori

    cezzeu- ignore

    xproback- eu

     

    Global Moderatori

    WoaH TalenT- nu cunosc

    Devil King- baiat de treaba

    ty- nu cunosc

    IoNuTz- nu cunosc

    dRAGOSS- nu cunosc

     

    Moderatori

    MikaelsoNNN - mare om, mare caracter

    Insane #Hard-Life

    Obito Uchiha -

    Alx -

    kenzor - cat de cat activ

    magic - mare moldovean, caracter ++ si implicare

     

    Designeri

    xZed - 

    Relux -pare de treaba


    • Prenume / Varsta - Andrei / 21
    • Nume actual din joc - ✪ XprOback ツ
    • Cu ce nume ai mai jucat - doar cel actual
    • Ce nume aveai cand ai primit gradul - numele actual
    • Gradul detinut la moment - Co-Owner
    • Grade detinute anterior pe server - Admin
    • Profil steam - https://steamcommunity.com/id/xproback/
    • Intrebari - precizari: Nu sunt chiar atat de activ pe cat ar trebui,dar am intrat in sesiune si trebuie sa mi iau examenele,incerc sa intru zilnic pe server ?

  5. Pro in toate situatiile,pana la urma popularea unui server se bazeaza pe toate update-urile la zi,sau poate gresesc eu,dar asa e. Cum vechiul dust2 a fost scos din schema,e normal sa se adauge noul dust2,nu v-am vazut sa va plangeti atunci cand a fost modificat vechiul inferno cu noul inferno,chiar nu are logica,ma rog. Eu sunt de parere ca trebuie adaugat in loc de d2 2x2 ala vechi cel nou pentru simplul fapt ca,da,mapa a fost scoasa din joc,punct. Cum ziceti voi ca,va merge greu pe mapa noua,eu observ ca merge exact la fel,ar trebui sa va mearga,am incercat si pe pc slab si pe pc de gaming. Daca faci mapele doar pentru anumiti playeri ca au probleme cu mapa,nu faci nimic,o zic spre binele serverului,fara suparare si fara hate,fiecare dupa posibilitati,dar serverul trebuie sa fie la standardul normal si cel mai actualizat.


  6. 36 minutes ago, iGreen said:

    melodia canta cat timp se schimba mapa si se incarca la tine, trebuie melodii cu intro scurt, de asta  v-am rugat sa faceti o lista

    stiu,am inteles asta,dar sunt melodii care au si parti faine dar si parti nasoale,asta zic..sa prinzi exact ce e mai bun si mai fain din melodie,eu stiu ce zic,nu stiu daca ma intelegi :))


  7. https://www.emag.ro/mouse-laser-redragon-lavawolf-3500-dpi-negru-m701-bk/pd/DSTCRBBBM/?X-Search-Id=e1c147efb96aba1134e0&X-Product-Id=462886&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Search-Action=view

    Eu zic ca asta se potriveste cel mai bine,nu stiu de restul,eu il am de 2 ani,isi merita banii,e usor,comod la atingere,sta perfect in palma,arata si bine,ti-l recomand.

    Apropo,am vazut ca a mai pus cineva Centrophorus,stai cuminte,ca e tiganie curata,material dur,pare de proasta calitate,nu te sfatuiesc,il am si pe asta si nu se compara,mergi pe ce ti-am spus mai sus,nu o sa regreti .


  8. Chiar nu ma intereseaza frate,ai acces,raspunzi de ce se intampla pe server,esti atent,crezi ca ma intereseaza pe mine ca vezi tu sau nu? E fix problema ta,daca ti se pare normal,atunci ai ceva probleme,nu incerc sa provoc nimic,stai tu linistit,stiu ce am de facut,problema e ca voi nu prea stiti ce aveti de facut,din cate ai scris tu mai sus,se pare ca ai acces degeaba..esti patetic,sincer,fara suparare .

×
×
  • Create New...