Jump to content

Gizmo

User
  • Content Count

    79
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Upvote (+1)
    Gizmo got a reaction from JhOn in CFG FPS CSGO ARE CINEVA?   
    Nu prea exista cfg fps pentru csgo, singura solutie este sa dai totul pe low, rezolutie mai mica si cam atat. Nu este ca in css sau cs 1.6 unde din cfg mai castigai cateva fps-uri.
    O eventuala investitie intr-un procesor mai puternic, placa video, ssd, ram si nu vei mai avea probleme cu fps-urile.
  2. Upvote (+1)
    Gizmo got a reaction from DjarumBlack in CFG FPS CSGO ARE CINEVA?   
    Nu prea exista cfg fps pentru csgo, singura solutie este sa dai totul pe low, rezolutie mai mica si cam atat. Nu este ca in css sau cs 1.6 unde din cfg mai castigai cateva fps-uri.
    O eventuala investitie intr-un procesor mai puternic, placa video, ssd, ram si nu vei mai avea probleme cu fps-urile.
  3. Upvote (+1)
    Gizmo reacted to iGreen in [Cerere] Moderator - Pamaj   
    Sorry Pamaj, you don't need moderator.
  4. Upvote (+1)
    Gizmo reacted to Artamess in [CS:GO] Map spots/Pozitii mapa   
    Vrei sa iti coordonezi mai bine echipa? Nu intelegi de multe ori unde anume se afla inamicul? Aveti aici pozitiile de pe mai multe mape CS:GO:
    Unele denumiri pot varia in functie de preferinta, cum ar fi: Kitchen (bucatarie) =  Market; Short = Catwalk ( mapa Mirage).
    Daca mai aveti si alte mape de adaugat dati un reply, puteti de asemenea sa mentionati si numele lor in romana sau alte denumiri pentru aceeasi pozitie.
     
     
    Mirage:
     

     
     
    Dust 2:
     
     

     
    Inferno:
     

     
    Nuke:
     

     
    Cache:
     

  5. Dislike (-1)
    Gizmo reacted to Sukaru in Voteaza serverul preferat   
    CSS dal drq de GO =)
  6. Upvote (+1)
    Gizmo reacted to Artamess in In atentia STAFFului de pe serverul CS:GO   
    Dragi membrii ai staffului, comunitatii de pe serverul de CS:GO,
     
    As vrea sa va atrag atentia asupra unor lucruri concluzionate dupa o mica controversa intamplata.  Va rog sa va ganditi asupra acestui lucru si sa imi dati si voi un feedback sa vedem cum sta treaba.
     
    Distrandu-ne pe server de GO, adminul ( ex-adminul) @@XprOback^a avut un moment prost si a inceput sa injure, sa se adreseze intr-un limbaj neadecvat. A fost atentionat de catre mai multi admini sa inceteze si a facut-o dupa o discuta mai lunga cu mine pe microfon. I-am explicat ca nu e bine deloc sa injure indiferent pe cine si de ce si spre bucuria mea aceasta discuta s-a terminat frumos, apele s-au calmat. Aveti drept martori toata echipa T inclusiv adminul @Defuse.
    La schimbarea mapei se observa faptul ca gradul i-a fost scos, @@XprOback^ nu si-a pierdut firea, chiar daca prima data m-a acuzat pe mine ca m-am dus sa ma plang la @@iGreen, am discutat cu el calm faptul ca odata ce am incheiat un subiect ajungand la sens comun nu am nici un avantaj/interes sa ma duc sa il "parasc".
     
    Asadar, ma adresez in mod special persoanei care a reactionat prea strict si i-a zis la Green de incident. Suntem o mica familie si trebuie sa ne sustinem unii pe altii chiar si in momente de genul, incercati sa nu mai sariti la gatul altuia cand acesta face o greseala, mai ales sub influenta furiei/nervilor etc.
    Daca @@XprOback^ nu se calma dupa discutia avuta cu mine eram total de acord cu scoaterea gradului, dar avand in vedere ca a realizat greseala sa chiar si fata de toti jucatorii de pe server concluzionez ca avem cateva lectii de invatat. 
    Oricine joaca pe un server public o sa aprecieze de o mie de ori mai mult o impacare sincera, calmarea situatiei in mod diplomatic DECAT sa dai BAN/ SLAY/ SCOATEREA GRADULUI. 
     
    Acest topic a fost scris pentru tot stafful, nu doar persoanelor in cauza. Treceti peste prima reactie pe care o puteti avea in asa situatii si incercati sa rezolvati altfel problema.
    Urasc limbajul vulgar pe server, injuriile etc. dar iubesc oamenii care isi dau seama de o greseala si trec peste calmandu-se.
     
  7. Upvote (+1)
    Gizmo reacted to iGreen in Sugestie   
    Mapele vor fi adaugate.
     
    TC.
  8. Upvote (+1)
    Gizmo reacted to iGreen in Sugestie costume   
    Iar au facut update, rezolv cand vin acasa
  9. Upvote (+1)
    Gizmo reacted to iGreen in 2 sugestii   
    Nu au dreptul sa se bage in proprietati private, asa e regulamentu in orice tara, serverul are modificatii care nu influienteaza de loc stabilitatea la corporatia lor, ei vor ca lumea sa cumpere arme, dar lumea n-are bani sa bage pe niste k(* de skinuri, de asta vor sa joace pe serverele unde macar o sa vada ce fel de skinuri is astea, companiile de unde rentezi un server au regulamentu lor, si in regulament se zice ca poti sa faci ce vrei cu serverul, macar sa ti-l bagi in *** )) , pentru ca o data ce ai platit pe el, este complet al tau si nimeni nu poate face nimic cu asta, valve prin postul lor s-au rugat ca niste caini, dar degeaba,  pentru ca nu au nici un drept.
  10. Upvote (+1)
    Gizmo reacted to iGreen in 2 sugestii   
    LOLYOU, mi se pare ca tu ai S.Mod pe forum, daca mai vad vreun post cu asa ortografie si gramatica iti scot accesu de pe forum, iti las doar csgo staff si gata.
  11. Dislike (-1)
    Gizmo reacted to LOLYOU in Sugestie LOLYOU   
    Nick-ul pe server: LOLYOU aka iSkilLeR dar nu pe cs go ci pe css pt ca inca nam cs go
    Sugestia: sa fie comanda e a adauga boti pe server
    Beneficile: Daca vreun admin intra pe server si vede ca nui nimeni pe srv ; sa poata baga boti ca sa se joace pe srv ca singur nu poti sta pe sev ca vrei sa joci si tu
    Alte comentari: daca este deja aceasta comanda imi cer scuze nam intrat pe server pt ca nam inca cs go si nu stiu cei cu el dac ziua intra lume sau nu.., mam gandit la server din cauZa lui wiki poate ca el nu a vrut sa steie singur pe srv ... Nu mai deschidem alt subiect ...
    Keep up elite
×
×
  • Create New...