Jump to content
Obi

Recomandari Anime - ObIto

Recommended Posts

 Numele anime-ului : Sousei No Onmyouji

Data lansarii :Nu o stiu exact dar undeva pe la sfarsitul lui 2016

Genul : Acțiune, Fantastic, Shounen, Supranatural

Descriere : Rokuro is from a family of exorcists, but he'd rather be a singer, a soccer player or anything but an exorcist! He's forced to own up to his own incredible potential when new arrival Benio stirs his competitive spirit. But their rivalry gets a twist when they earn the prestigious title of ""Twin Star Exorcists""—two supreme fighters fated to marry and birth the ultimate spiritual warrior!

Edited by ObIto

giphy.gif

giphy.gif

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Numele anime-ului : MM!

Data lansarii :-

Genul : Comedie, Ecchi, Școală, Harem

Descriere : There are twisted tales and twisted tales, but few are as twisted as poor Sado\'s, who\'s just realized that he actually likes being made miserable. Of course, knowing that only makes him more miserable, which in turn... well, you get the idea. Desperate to break the circle, Sado volunteers for a special club where he hopes he can work through his issues only to discover that the other members have equally... complex... issues to deal with. For example, the hyper-aggressive club president Isurugi not only has a violent fear of cats, but also believes herself to be a god! Then there\'s Yuno, who\'s terrified of men; the Nurse, who forces other people to perform cosplay; and Hayama, Sado\'s best friend and a compulsive cross-dresser, who\'s also the girl that Sado is infatuated with. (Source: Sentai Filmworks)


giphy.gif

giphy.gif

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Numele anime-ului : Absolute Duo

Data lansarii :-

Genul : Acțiune, Ecchi, Romantic, Școală, Harem, Supranatural

Descriere : Dupa ce a pierdut o persoana iubita, Tooru Kokonoe, intra la Academia Kouryou, pentru a primi o arma numita ""Blaze"", o arma ce reprezinta manifestarea sufletului sau, doar pentru a se putea razbuna.El se astepta la o arma, da a primit un scut.Cum dracu sa mai poata sa se razbune cu un amarat de scut?!


giphy.gif

giphy.gif

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Numele anime-ului : Bloodivores

Data lansarii :-

Genul : Acțiune, Vampiri, Supranatural

Descriere : Acum 60 de ani, un caz neobișnuit de insomnie a lovit populația, forțându-i pe oameni să stea treji timp de o săptămână. Victimele, deprivate complet de somn, toți au luat-o razna. Pentru a vindeca această boală, un nou medicament a fost inventat, dar efectele secundare i-au transformat pe pacienți în vampiri. Umanitatea a început să se lupte cu această nouă specie și a triumfat, dar unii vampiri au supraviețuit. Născut dintr-un Om și un Vampir, protagonistul Mi Liu, "Copilul Speranței," reprezintă speranța de a conecta cele două specii. Conducătorul unui jaf armat la bancă, Mi Liu este arestat și transferat la o pușcărie specială a Agenției Naționale de Defensivă care monitorizează Vampirii. Încercând să scape, având-o pe Anji aproape, Mi Liu este atacat de monștrii ciudați și află că locul în care se află corespunde cu locul de naștere al Vampirilor, vechea capitală "Orașul Albastru." De ce sunt Vampirii ținuți captivi in Aori? Ce sunt acei monștrii ce îi atacă? Eroii noștri trebuie să se lupte pentru a afla răspunsul.


giphy.gif

giphy.gif

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Numele anime-ului : BTOOOM

Data lansarii :-

Genul : Actiune, Psihologic, Sci-Fi, Seinen

Descriere : Povestea este despre un tânăr numit Sakamoto, care nu are serviciu şi stă acasă toată ziua jucând un joc online, numit BTOOOM! El se afla în top 10 cei mai buni jucători din lume, împreună cu echipa lui. Într-o zi, el se trezeşte pe o insulă tropicală fără a-şi aminti cum a ajuns acolo. Mai pe seară el vede un bărbat şi îi cere ajutorul, dar acesta începe să arunce cu grenade asupra lui. După ce a fost atacat îşi da seama de 2 lucruri: 1, viaţa lui e în pericol, iar 2, se afla în BTOOOM!


giphy.gif

giphy.gif

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Numele anime-ului : Working !!

Data lansarii :Primavara 2010

Genul : Comedie , Slice of Life

Descriere : Datorită iubirii sale pentru lucruri mici și drăguțe, Takanashi Souta nu o poate refuza pe micuța Popura Taneshima când aceasta îl recrutează pentru a lucra la Wagnaria, un restaurant de familie din Hokkaido. Takanashi are o plăcere aparte de a o tachina pe colega sa mai mare Popura, asta stârnind și mai tare complexul acesteia despre cât de mică pare.
El află repede că trebuie să aibă grijă odată ce-i întâlnește și pe ceilalți colegi ai săi, Yachiyo Todoroki, șefa de departament a restaurantului, care poartă o katana, Satou Jun, intimidantul bucătar șef, Hiroomi Souma, bine informatul și sadicul ajutor de bucătar, Kyouko Shirafuji, managera cea leneșă și Mahiru Inami, chelnerița androfobă.

Cu sprijinul unei distribuții excentrice, Working!! este o comedie unică care se învârte în jurul unui restaurant și urmărește amuzantele întâmplări din spatele restaurantului Wagnaria în timp ce personalitățile neobișnuite ale lui Takanashi și ale colegilor săi de muncă se combină pentru a crea nenumărate peripeții, glume și amuzament.

 

 
 

giphy.gif

giphy.gif

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Numele anime-ului : Noragami

Data lansarii :-

Genul : SupraNatural , SuperPower , Actiune etc.

Descriere: In acest anime este vorba despre  Yato care este un zeu al distrugeri si instrumentul lui divin Yukino care impreuna distrug si purifica toti monstri.

PS:Eu il recomad deoarece este un anime are iti ofera actiune,dragoste,tristete si este un exemplu pentru cei are se poarta ca baiatul din acest anime!!


giphy.gif

giphy.gif

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Numele anime-ului : Blood+

Data lansarii : -

Genul : Action, Mystery, Drama, Horror, Vampire, Supernatural, Military

Descriere:  De-a lungul trecerii timpului și schimbări în fundal, un anumit război continuă să lase amprenta asupra istoriei, extinderea influenței sale în lumea modernă. Există două grupe majore implicate în războiul asigurarea. Primul grup este format din monștri cunoscut sub numele de Chiropterans care pot schimba aparițiile lor în care a ființelor umane. Acestea sunt de fapt nemuritori care se hrănesc cu sângele celor vii. Al doilea grup este o organizație cunoscută sub numele de "Scut roșu", format pentru a urmări în jos aceste monștri și le extermina. Otonashi Saya este o fată de liceu care trăiește o viață liniștită, cu familia ei. Singura problemă este, ea nu are amintiri din viața ei dincolo de anul trecut. Cu toate acestea, viața ei fericită va fi distrus de un eveniment care o va duce la soarta ei destinat.

P.S : Genial anime, recomand cu toata inima :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 minutes ago, ObIto said:

Foarte dragut ca il recomanzi cu toata inima :D dar trebuie sa-ti faci tu un topic cu recomandari anime :)

:))))) Ai supărat fata :)) O să-ți dau un anime să-l vizionezi.Poate-l recomanzi pe aici :)


*Steam Level Collector*

76561198319006379.png

GhQPE4T.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 minutes ago, ObIto said:

Foarte dragut ca il recomanzi cu toata inima :D dar trebuie sa-ti faci tu un topic cu recomandari anime :)

Hm , sorry. =)) N-am fost atenta , huh :)))

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Numele anime-ului : Kokoro ga Sakebitagatterunda.

Data lansarii : 2015

Genul : Drama, Romatic, Scoala

Descriere: Povestea se învârte în jurul unei tinere domnișoare pe nume Jun Naruse, ce este cunoscută ca fiind o fată foarte vorbăreață, spunând mereu ceea ce îi place. Într-o zi, aceasta își vede tatăl ieșind dintr-un hotel pentru adulți cu o altă femeie și îi spune mamei ei despre acest lucru, întâmplarea ducând la divorțul părinților. Tatăl ei o acuză pe micuța Jun pentru divorț, întristând-o foarte mult, iar în timp ce plânge, un ou fermecat apare în calea tinerei domnișoare și îi sigilează cuvintele în scopul de a nu mai răni și alte persoane. După această experiență îngrozitoare, Jun ajunge să trăiască în umbră, cât mai departe de lumina reflectoarelor. Totuși, într-o zi, este nominalizată pentru a fi un membru din „comitetul de dezvoltare”. Mai mult decât atât, i se oferă și oportunitatea de a juca rolul principal în viitorul musical…

 

 
 

giphy.gif

giphy.gif

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...