Jump to content
Kamerunezeu

Knockout tehnic! FCSB distruge Viktoria Plzen, 4-1 în Cehia, şi se califică în playoff-ul Ligii Campionilor

Recommended Posts

Knockout tehnic! FCSB distruge Viktoria Plzen, 4-1 în Cehia, şi se califică în playoff-ul Ligii Campionilor. Echipa a reacţionat perfect în momentele grele, Alibec a fost magistral

Nu mai e nevoie de antrenor. Sau e, că aşa cere UEFA, însă antrenorul în cazul de faţă pune în practică ce desenează finanţatorul. Enache, Ovidiu Popescu, Morais, toţi titulari, dar pe alte posturi. O ameţeală menită, probabil, să inducă adversarul în eroare. Dar nu funcţionează aşa. După 20 de secunde Niţă salvează echipa de un gol al lui Kopic cu o intervenţie sănătoasă. Alte câteva minute, altă ocazie uriaşă pentru Viktoria. Pintilii, Morais şi Momcilovic sunt scoşi din joc de Krmencik, însă şutul atacantului e în Niţă. Cehii iau fotbalul în serios, parcă ei sunt echipa care are nevoie de gol după meciul tur. Enache şi Ovidiu Popescu n-au înţeles încă pe ce posturi joacă, se calcă pe ghete, iar primul nu poate să fie util ofensiv atunci când Alibec îi scoate o minge în faţa porţii. 

Cehii continuă ofensiva şi ne fac de râs. Krmencik, atacant de 1.90 metri şi aproape 100 de kilograme, sprintează mai tare decât Momcilovic, Bălaşa aleargă şi el fără şanse de a-l prinde, însă şutul fotbalistului de naţională trece un pic pe lângă colţul lung. Primele 20 de minute arată ca într-un meci dintre o campioană şi o nou promovată, e ca un antrenament cu public. Şi în tot acest nimic, norocul loveşte pentru români. Bălaşa, noul executant de lovituri libere al FCSB, prinde un super şut de la peste 25 de metri, direct în vinclu. La Plzen se face linişte, românii se bucură, cehii se uită unii la alţii fără să înţeleagă ceva din ceea ce se întâmplă. Atât de şocaţi sunt încât sunt aproape să mai ia un gol, tot de la Bălaşa, tot dintr-o lovitură liberă după care mingea trece milimetric pe lângă poartă. Trec minutele primei reprize şi FCSB îşi dă seama că nu joacă împotriva unei mari echipe. Alibec e din nou servant, pune o nouă minge excelent în faţa porţii, însă Dennis Man nu e capabil să pună piciorul deşi are şapte metri de gol în faţă.

Distracţia din repriza a doua şi Denis Alibec:

Dică îl scoate pe Man şi îl trimite pe teren pe Larie. Alte mutări, altă ameţeală. Însă cehii nu reuşesc să se adune din prima, aşa că mingea e plimbată în special graţie lui Alibec, cel care arată că vrea să şteargă impresia proastă lăsată recent. Însă, aşa cum FCSB a marcat din nimic, aşa o face şi Viktoria. Momcilovic doarme cu mingea la picior în careu, Krmencik i-o fură şi marchează spre stupefacţia românilor de pe teren. Însă deosebirea între situaţii este dată de abilitatea de a reacţiona în momentele dificile.

FCSB continuă să încerce, mingea ajunge la Tănase care ratează un voleu, iar respingerea îl găseşte pe Teixeira, cel care trimite o rachetă sub bară. Cehii sunt groggy, valoare nu au, iar acum nu mai au nici avânt. Alibec face din nou spectacol, dă o pasă de... Budescu printre doi adversari, iar Tănase finalizează singur cu portarul. 3-1, distracţie! Începe să arate a joga bonito, Alibec pare brazilian între rudimentarii fundaşi, Teixeira e degrevat de sarcini şi se distrează şi el. Atât de mult încât recuperează în bandă, intră în careu şi e trântit de un fundaş. Penalty, Alibec trage cu sute de kilometri la oră sub bară, 4-1 şi s-a terminat. Până la final e o formalitate totul, FCSB distruge Plzen şi e în play-off-ul Ligii Campionilor!


Elite_Royal_v4.pngEmblema.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...