Jump to content
Sign in to follow this  
Denis

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, vine astazi in Romania.

Recommended Posts

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, vine astazi in Romania. Va fi primit de presedintele nostru la Palatul Cotroceni, in cadrul unei ceremonii oficiale. Pe agenda celor doi presedinti se numara teme pe cat de importante, pe atat de sensibile. Ei vor discuta despre colaborarea intre cele doua state, despre investitiile franceze la noi, dar si despre viitorul Uniunii Europene.

Presedintele Republicii Franceze vine in vizita in Romania, in primul sau turneu european. Timp de 3 zile, Macron se va intalni cu majoritatea liderilor din Europa Centrala si de Est. Intalnirea dintre cei doi presedinti a fost stabilita in urma cu doua luni, la reuniunea Consiliului European. Propunerea a venit din partea lui Klaus Iohannis, care a anuntat dupa o discutie de aproape o ora cu Emmanuel Macron pe care seful statului nostru a catalogat-o ca fiind “foarte buna”.

Cei doi lideri europeni vor semna in Cartea de Onoare de la Palatul Cotroceni, se vor retrage pentru convorbiri tete-a-tete, apoi Emmanuel Macron si Klaus Iohannis vor sustine o conferinta de presa comuna. De aici liderul de la Elysee va pleca la Vila Lac, unde se va intalni cu premierul Mihai Tudose.


qZKAhey.png

m16-1.png

#lovesex            

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...