Jump to content
Sign in to follow this  
MikeyMouse

Transferul lui Alexis se face: United s-a înţeles cu jucătorul

Recommended Posts

Transferul lui Alexis Sanchez, de la Arsenal, este iminent. Sportsmail anunţă că fotbalistul a fost lăsat în afara lotului de Wenger, pentru confruntarea de azi, de la Bournemouth. În zilele următoare, chilianul va semna cu viitoarea echipă, United şi City ducând o luptă la baionetă pentru semnătura sa.

Trupa lui Guardiola părea să fi ieşit din cursa pentru Alexis, însă accidentarea lui Gabriel Jesus ar putea să fi schimbat datele problemei. Ceea ce e clar e că Mourinho îl vrea neapărat pe jucătorul lui Arsenal, fiind dispus să plătească o sumă de aproximativ 23 de milioane de euro pentru starul "tunarilor".

Oficialii "tunarilor" şi-au făcut calculele şi au ajuns la concluzia că un transfer acum e cel mai indicat, urmând să îşi amortizeze astfel o parte din investiţie. Negocierile sunt avansate, notează presa din Anglia, lucru indicat clar de decizia luată azi de Wenger: deşi era în lotul pentru meciul cu Bournemouth, Alexis a fost lăsat pe dinafară, pentru a nu risca o accidentare. În următoarele zile se va şti exact viitoarea destinaţie, anticipându-se că până la jumătatea săptămânii Sanchez se va transfera.

În vara lui 2017, "tunarii" au refuzat o ofertă de 67 de milioane de euro de la City, convinşi că îl pot determina pe jucător să semneze un nou angajament; însă acum sunt gata să se despartă de atacantul care nu îşi va prelungi contractul. La acea vreme, Wenger susţinea că preţul mare cerut pentru chilian s-a datorat faptului că negocierile au început abia în ultima zi a perioadei de transferuri şi nu mai era timp pentru a-i găsi un înlocuitor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...