Jump to content
Sign in to follow this  
Denis

"Ţeapa" anului în fotbalul mondial, luată de Juventus? "Cutremur" la Torino, după transferul lui Ronaldo

Recommended Posts

   Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid și a semnat cu Juventus pentru 105 milioane de euro. Acesta reprezintă transferul anului în fotbalul mondial. Totuși, mutarea nu e văzută cu ochi buni de toată lumea. Predrag Mijatovic, fostul mare atacant al Realului, îi avertizează pe fanii bianconerilor. Fosta glorie a fotbalului iugoslav a stârnit un adevărat "cutremur" la Torino, după ultima declaraţie.

   ”Nu cred că va mai juca la nivelul atins în ultimii ani până la finalul contractului. Chiar dacă este foarte bine pregătit și a avut grijă toată cariera, vârsta nu iartă. Nu cred că va duce acest nivel până la finalul contractului”, a spus Mijatovic, conform todomercatoweb.es. 

   Ajuns la 33 de ani, Cristiano Ronaldo a semnat un contract întins pe patru sezoane, iar salariul va fi unul consistent: 30 de milioane de euro pe stagiune. Mai jos, puteți vedea cifrele spectaculoase cu care se va alimenta contul lusitanului. 

   120 de milioane de euro în 4 ani

   30 de milioane de euro într-un an 

   2,5 milioane de euro pe lună

   625.000 de euro pe săptămână

   89.285 de euro pe zi

   3.720 de euro pe oră

   62,39 euro pe minut

   1,03 euro pe secundă

   Jorge Mendes, impresarul lui Ronaldo, se va alege și el cu o sumă importantă, despre care presa din "Cizmă" scrie că s-ar ridica la cel puțin 20 de milioane de euro. Bineînțeles, comisionul lui Mendes va fi plătit tot de Juventus Torino.

   Predrag Mijatovic este o ”veche cunoștință” a lui Juventus. În 1998, atacantul a marcat singurul gol al finalei UEFA Champions League, câștigată de Real Madrid în fața italienilor după o pauză de 32 de ani.


qZKAhey.png

m16-1.png

#lovesex            

Share this post


Link to post
Share on other sites

:)) Noah csf fuge si el de taxele din Spania :DD. Om vedea ce va face si la Juventus.


                                                                                     luke.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Inca o "TEAPA"

Potrivit Sport Mediaset, Ronaldo le-ar fi cerut şefilor lui Juve să-l aducă la Torino pe Marcelo, unul dintre cei mai buni prieteni ai portughezului în vestiarul de pe Santiago Bernabeu.


snrlSYg.png.9e63713ac2ec2a521f62b1189f7f8363.png❤️     ion10.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...