Jump to content
Sign in to follow this  
AnTriXLiNe™

[Gaming-News] DiabloIII: VS Nintendo Switch

Recommended Posts

Blizzard a confirmat în mod oficial că Diablo 3 va fi lansat și pe Nintendo Switch. Intitulat Diablo 3: Eternal Collection, titlul va cuprinde jocul original împreună cu expansion-ul Reaper of Souls, Adventure Mode (complet deblocat de la început), Challenge Rifts, Kanai’s Cube și clasa Crusader. În plus, va avea și pachetul Rise of the Necromancer, care e în principal format din clasa Necromancer. Jocul nu are o anumită dată de lansare, dar Blizzard a spus că încearcă să-l lanseze în toamna anului 2018, la un preț recomandat de 60 dolari în Statele Unite.
Versiunea de Switch a lui Diablo 3 este dezvoltată in-house și utilizează munca depusă pentru portările bine primite de pe PS4 și Xbox One ale jocului. Producătorul principal Pete Stilwell a descris portabilitatea pe care o oferă Nintendo Switch ca o nouă evoluție a experienței Diablo 3.

Prin utilizarea serviciului online al lui Nintendo Switch, salvarea fișierelor va fi încărcată automat în cloud, permițând realizarea de copii de rezervă și transferarea pe alte dispozitive.

Când a fost lansată versiunea de consolă a lui Diablo 3, Blizzard a implementat o caracteristică care permite jucătorilor să transfere personaje de la PS3 și Xbox 360 la PS4 și Xbox One, respectiv. Cu toate acestea, această funcție nu va fi disponibilă pentru versiunea Switch. Cross-platform, de asemenea, nu va fi acceptat. Modul online de multiplayer pentru versiunea Nintendo Switch va fi lansat și el odată cu jocul și, la fel ca încărcarea salvărilor în cloud, va folosi serviciul plătit online al lui Nintendo Switch.

În ceea ce privește performanța, Diablo 3 pe Switch va rula la 60 de cadre pe secundă „în mare”. În modul handheld, jocul este afișat la 720p și apoi trece la 960p când este andocat.

Diablo 3: Eternal Collection va folosi toate modurile de control disponibile pentru proprietarii consolei Switch, suportând totul, mai puțin funcția de touch.

 

Sursa: Zona IT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar si asa.

Diablo, e frumos si "interesant" cand joci cu cineva.

Sa joci solo, este destul de monoton si te plictisesti.Putea sa fie si mai interesant, daca avea modul de multiplayer, guild, pvp, etc.

Sunt sigur ca pe toate platformele, putea sa aiba succes, mai mult de cat are acuma.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...