Jump to content
Sign in to follow this  
AnTriXLiNe™

[Tech-News] De ce urasc unii oameni iPhone ?

Recommended Posts

Evident unii, nu toti. Si evident sunt foarte numerosi si cei care adora aceasta marca. Oricum, cei mai putini sunt cei indiferenti. Aceasta intrebare mi-a fost prilejuita de explozia de zvonuri si barfe de pe net cu privire la cum vor arata noile iPhone-uri ce urmeaza a fi lansate acum in Septembrie. Pare ca aparitia luna aceasta a lui Samsung Galaxy Note 9 a declansat mai degraba o asteptare febrila a urmatoarei mutari a celor de la Apple.
O puzderie de hinturi, zvonuri si leak-uri despre ce si cum va face, sau ar trebui sa faca Apple, au invadat web-ul. Pareri mai mult sau mai putin avizate, dar toate pline de pasiune navalnica. Bineinteles, ca in cazul oricarei actiuni a erupt o „reactiune” pe masura. Hateri din toata lumea au ripostat patimas, fara insa a fi intrebati, intr-o paleta larga variind de la ironie la insulta. Nu m-am putut abtine sa nu ma intreb: de ce?

Poate pentru ca Apple se pozitioneaza ca un brand elitist si destul de scump? Atunci, plini de manie proletara, posesorii de terminale entry-level se  simt exclusi si-o baga p-aia cu: „telefonul meu de x lei (unde x mai mic sau egal cu, sa zicem, 7-800 de lei) face aceleasi chestii, si la fel de bine”. Apoi ar mai putea fi sistemul inchis pe care il promoveaza Apple, fie ca este vorba despre mobile, computere sau software-sisteme de operare sau aplicatii. Aici se simte lipsa de versatilitate. In ceea ce priveste partea de mobile, adversarii Apple au oarece dreptate. Deschis vs inchis ii va face mai mereu pe oameni sa opteze pt prima varianta. Un coleg de redactie, om avizat in ceea ce priveste tehnologia, utilizator invederat de Apple si cu cateva sute de euro investite in aplicatii din App Store, a trecut recent pe Android. Este multumit si spune ca este putin probabil sa se mai intoarca la iPhone. Dar am si suficiente exemple invers: oameni care dupa ce au folosit o perioada suficient de lunga de timp un iPhone, au decis ca urmatorul telefon cumparat… va fi de la Apple. Asta ma face sa ma intreb: cati dintre cei care injura iPhone-ul au folosit vreodata unul pentru o perioada lunga de timp?

 

Sursa: ZonaIT

By Guest,

Motorola cu clapetă <3

By AnTriXLiNe™,

N95 fita. Sau pe "sanie"..boierie :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

După părerea mea, iPhone e doar un overpriced shit. Gen abia recent au băgat fast charge, însă ai nevoie de un încărcător pe care îl cumperi separat ca să poți folosi funcția asta...pe bune? Ok, sistemul de operare e super bine optimizat, dat cam atât, e limitat. În afară de cameră și optimizare, cu ce e mai special față de un android? Cu nimic, părerea mea. Îți iei un Xiaomi Pocophone F1 la 300€ și îl rupe la cam tot. Apple face produse bune, însă nu justifică prețul uriaș.

By Artamess,

"Apple face produse bune, însă nu justifică prețul uriaș." Concluzie de nota 10+


 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Marian pentru apple, e ceva "inovator" ca ai fast-charge dar...hei, trebuie sa cumperi de la ei si adaptorul...si mai trebuie sa cumperi si noile lor casti..doar 59.99 de dolari :))) (ipotetic vorbind)

Un fel de EA Games, csf, n-ai csf.

(Am avut si eu iphone6, ala simplu', ca eram mai ieftin...300 de lire..cu toate ca era la mana a 2-a.

Mai puneam 3-400 si imi faceam o unitate sau un laptop decent...dar deh.)

Si sa speculat si au confirmat deja, ca ei ingreuneaza tlf vechi, ca sa le cumperi pe cele mai noi. Joaca o pe asta :)))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si androidul nu ingreuneaza telefoanele mai vechi? Am un j3 2016 de vreo 2 ani deja, telefonul dupa 4 lune de uz normal, fara jocuri sau chestii de genul, doar facebook, instagram, snapchat.
Dupa 4 luni am dat upgrade la android 5.1.1, de la 5.1.0, mare diferenta.. Ciudat ca dupa update mergea mult mai nasol, de si la inceput mergea super bine. Astazi a venit unchiul meu la mine, si el are iph 6, modelul basic, si cu toate astea, il are de 2 ani, are copii mici de il freaca toata ziua, cu toate astea, telefonul merge super bine.

Asa ca nu spuneti ca iph e rau, din contra, iph mi se pare cel mai bun de pe piata, iph 6 care dupa 4 ani de la lansare, el inca merge super bine fara sa se blocheze sau sa sacadeze. Un samsung cumparat nou, dupa 4 luni deja iti sacadeaza, so. Da, pretul e mare, dar e pe masura performantei. Plus ca ai si camera super optimizata daca esti pasionat de poze sau video.
Un android daca vrei sa nu te obosesti ca incepe sa sacadeze, trebuie sa-l schimbi o data pe an, si asta o zic multe persoane.
Asa ca da, e bun androidul daca nu ai destui bani sa iti iei un iphone, dar daca ai posibilitatea de a iti lua un iphone, cumpara-l ca nu te dezamageste niciodata.

Referitor la faza cu fast charge, e acelasi cacat si pentru samsung, are un prieten s8 plus, si trebuie mereu sa umble cu incarcatorul dupa el ca nu gaseste incarcator la fel la nimeni care are un telefon putin mai ieftin.


76561198185500818.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

@Howly la apple e vorba de sistemul lor.

E optimizat, bla bla bla. Dar bani nu se justifica pentru ce poate telefonul lor sau ca nu ai liber la el...gen ca la android, unde ai teme, iconite, etc.

Iar referitor la android, da, telefoanele vechi, merg rau dupa ceva timp...te astepti la asta pentru un tlf slab, nu ai nevoie de asteptari.

Si la apple e la fel.si acuma daca deschid tlf incepe sa "inghete" 10 secunde...si dupa zici ca nu s a intamplat nimic..sau lag..unde ai vazut la apple lag la tlf..ei uite ca eu am patit.

Si da, e si bateria care 80% e buna, asa imi scrie in tlf si cica necesita alta baterie ca sa "scapi" de probleme.

Sunt multe de zis..dar daca vrei un tlf bun, performant, trebuie sa scoti minim 1k

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dupa mine Apple castiga aici in ciuda faptului ca au un pret extrem de mare la orice telefon. Eu am incetat sa mai am asteptari de la Samsung. Eu am Samsung Galaxy S8 de cateva luni (max 5) si deja incepe sa mearga mai greu decat la achizitionare. Doresc sa mentionez faptul ca: Nu ma uit la porn pe el ca sa il virusez,nu ma joc pe el,nu descarc crackuri si moduri dubioase. Folosesc decat aplicatiile gen Instagram,Snapchat,Facebook etc. Mentionez si faptul ca l-am cumparat nou nu Second sau asa. Pot spune si ca de la gama S poti avea asteptari. Da daca era ceva shit de J3 sincer nu ma miram ca mergea greu da nu la S8. Pana acum am avut 3 telefoane din gama S. S5,S7,S8. Dupa 3 ani de folosire S5 mergea ca dracu si imi doream nespus de mult sa il schimb. Am un prieten utilizator iphone. El a avut IPH 3,4,4S,5,6,6PLUS,7 si acum vrea sa schimbe pe X. 6plus l-a folosit 3-4 ani pana sa i-a 7 si cand l-a schimbat nu l-a schimbat pt ca mergea ca dracu (cum era la mine cu S5) si pentru ca are o situatie financiara mai ok si a vrut sa aiba model mai nou. (De fita spus pt unii). Da Samsung fac telefoane ok,s8 e foarte interesant dar nu garantez ca te tine pe cat dai banii. Eventual o jumate din timpu cat te tine un IPH. Cam 2 ani i guess. Costa mai mult e adevarat. S8 a fost 3000ron pe cand Iphone X era si este in continuare 5000-6000ron dar macar esti asigurat ca te tine. De aceea vreau sa trec si eu pe Iphone. Nu mai vreau sa imi schimb telefonu odata la 2 ani. 

Concluzia mea e ca. Samsung is foarte bune au o gramada de features foarte interesante si folositoare. Au pret mai bun,bat Appleul la foarte multe domenii dar din propria mea experienta Apple tine mai mult. Si asta cred ca e si singurul motiv pentru care cer dublu.

By Howly,

J3 is not so shitty :((((


 

 

 

 

John Wick

 

                                                                                                       

                                                                                                                                       

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Eu am J3 2k17, il am de 6 luni si merge bine adica it's ok ma pot folosi de el, doar ca nu face prețul vreau sa zic ca un j3-j4 costa mai mult de cat un iphone 6 - 6s .Si totusi chiar dacă am Samsung cred ca iphone-ul e mai performant + securizat fata de Samsung, nu zic si Samsung-ul e bun, însă mie mai tare imi place iphone


7s5lRXu.png

 

 @Twilight DESIGN!

O1Oohxp.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fiecare cu parerea lui.

Dar pe langa apple, samsung, mai sunt si alte marci.Nu te limiteaza nimeni la 2, 3 telefoane.

Si depinde si de fiecare si de telefon.Poate sa te tina 2, 3 luni sau 1 an, fara sa ai probleme cu un anumit telefon.conteaza si cum ai grija de el si ce anume descarci si instalezi pe device.

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 hours ago, 怠惰な KIki ❤️ said:

Eu am J3 2k17, il am de 6 luni si merge bine adica it's ok ma pot folosi de el, doar ca nu face prețul vreau sa zic ca un j3-j4 costa mai mult de cat un iphone 6 - 6s .Si totusi chiar dacă am Samsung cred ca iphone-ul e mai performant + securizat fata de Samsung, nu zic si Samsung-ul e bun, însă mie mai tare imi place iphone

J3 mai scump decât un iPhone 6/6S? U high? :)) Chestia cu "e mai securizat" e o tâmpenie, pentru oamenii de afaceri da, e mai ok, dar pentru un om de rând nu contează absolut deloc gradul de securizare. Înainte de a vă da cu părerea, informați-vă. Oricum, mie personal mi se pare o risipă să dai jde milioane pe un telefon ca să stai pe Facebook și Instagram. Pentru poze? A, ok, dar sunt și telefoane mult mai bune, și aici mă refer la raportul preț/calitate/performanță, Xiaomi de exemplu.


 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 hours ago, Marian said:

J3 mai scump decât un iPhone 6/6S? U high? :)) Chestia cu "e mai securizat" e o tâmpenie, pentru oamenii de afaceri da, e mai ok, dar pentru un om de rând nu contează absolut deloc gradul de securizare. Înainte de a vă da cu părerea, informați-vă. Oricum, mie personal mi se pare o risipă să dai jde milioane pe un telefon ca să stai pe Facebook și Instagram. Pentru poze? A, ok, dar sunt și telefoane mult mai bune, și aici mă refer la raportul preț/calitate/performanță, Xiaomi de exemplu.

Chiar dacă ești un om normal de ce adica daca cineva iti fura telefonul sau ti-l gaseste sa se poata folosi de el, da la noi in Moldova e mai scump j3 ca 6 totusi calitatea la iphone e mai ridicată si mai complexă fata de restul mărcilor...


7s5lRXu.png

 

 @Twilight DESIGN!

O1Oohxp.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

@怠惰な KIki ❤️ pai, e mai usor sa il vinda, pe cand un iphone, daca e blocat, poti sa il arunci sau sa il vinzi pentru piese..sau sa asculti muzica la el, altceva nu ai ce face cu ele.

De asta sunt mai scumpe decat iphone, ai ramas fara j3, poti sa plangi, ca il vinde la jumate din pret si tot iesi in castig, decat cu un iphone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 hours ago, 怠惰な KIki ❤️ said:

Chiar dacă ești un om normal de ce adica daca cineva iti fura telefonul sau ti-l gaseste sa se poata folosi de el, da la noi in Moldova e mai scump j3 ca 6 totusi calitatea la iphone e mai ridicată si mai complexă fata de restul mărcilor...

Nu am mai auzit ca la noi in Republica Moldova J3 sa fie mai scump ca IPHONE 6 - 6S , Am si eu J3 2k17 si e cu mult mai ieftin, ai luat o mare teapa de la cel ce ti-a vandut telefonul cu un pret mai mare ce iphone 6.

❤️ 

By G4BR!3Ḷ,

Srry da eu vb de iphone 6 mana a 2-ua

By G4BR!3Ḷ,

Stare ideală si cred ca si tu ti-ai luat teapa ca ti-ai luat j3 si eu mi-am luat mai bine luam un 5s pentru că nu își face banii

By Kawse iNQ <3,

Nu as zice asa despre J3, il am de un an, si merge bine


Re

Share this post


Link to post
Share on other sites

20 minutes ago, AnTriXLiNe™ said:

@怠惰な KIki ❤️ pai, e mai usor sa il vinda, pe cand un iphone, daca e blocat, poti sa il arunci sau sa il vinzi pentru piese..sau sa asculti muzica la el, altceva nu ai ce face cu ele.

De asta sunt mai scumpe decat iphone, ai ramas fara j3, poti sa plangi, ca il vinde la jumate din pret si tot iesi in castig, decat cu un iphone.

Eu cred ca daca n-ai experienta in iphone mai bine nici sa nu iti cumpăr de pe mana a doua?


7s5lRXu.png

 

 @Twilight DESIGN!

O1Oohxp.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samsung ii mai rezistent, acuma daca trebuie sa dai un rr pe an, ce sa-i faci..

Decat iphone care se crapa la fiecare cazatura, plus castile, incarcator si altele neaparat trebuie sa fie de la ei..


qZKAhey.png

m16-1.png

#lovesex            

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chestia e asa.

Fiecare poate sa aleaga ce telefon vrea, cand vrea si sa faca ce vrea cu el.

Ca e iphone, ca e samsung, ca e bunica, fiecare are si dezavantaje si avantaje.

Nu are unu ceva, are celalalt.e vorba si de concurenta, bani.

Pana la urma, iphone lucreaza si cu samsung, pe partea de piese si cate alte compani, fac trade de piese si tot asa.Pentru ei e win, win.

Conteaza cum ai grija de el si ce faci cu un device.

Ca e la mana a 2-a si e mai slab, e normal sa nu faca fata cu timpul.asa e si la pc-uri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...