Jump to content
Sign in to follow this  
Ion ❤ 7k

Tragedie în ring.

Recommended Posts

Christian Daghio, un boxer și kickboxer care a făcut istorie în Italia, a murit la o săptămână după ce a fost făcut KO în ring, în ultima rundă a unui meci disputat în Bangkok, pentru titlul WBC Asia, categoria grea.

În vârstă de 49 de ani, Daghio și-a pierdut cunoștința în runda a 12-a a meciului jucat cu Khondon Saithonggym, 36 de ani, disputat la 26 octombrie.

Imaginile de atunci au stârnit oprobriul opiniei publice, iar pe contul de Twitter al unuia dintre apropiații pugilistului a fost postat un mesaj în care persoana respectivă își exprima nemulțumirea față de faptul că organizatorii meciului au anunțat câștigătorul și îi ofereau centura în timp ce Daghio încă se afla la podea și primea îngrijiri medicale. VIDEO AICI.

Christian Daghio a murit după ce a fost făcut KO

Daghio a fost transportat de urgență la un spital din Bangkok, însă medicii nu au putut să-l salveze, după ce a stat două zile în comă. Originar din Carpi, Christian Daghio a fost primul pugilist italian care a primit permisiunea să lupte în Thailanda. Sportivul a câștigat 7 titluri de campion mondial la box thailandez. Daghio, care era căsătorit și avea o fetiță, se întorsese în ring după o pauză de un an.

"A murit așa cum ar fi vrut să moară: luptând. Nu regret pentru că așa era el. El a spus că vrea să lupte până la 80 de ani, ringul a fost viața lui și a murit ca un campion", a spus fratele lui Christian.

Christian Daghio a obţinut 31 de victorii, dintre care 27 înainte de limită. Ca practicant al boxului thailandez a susţinut 186 de partide și a câștigat 142 dintre ele.

 

dz0xMDYwJmhhc2g9MTRhNDg1MGMzNjg4YTUzZDNmZDdkYTMwY2NkMmMyYzc=.thumb.jpg

By Denis,

da un edit si fa sa arate mai de doamne ajuta

By Ion ❤ 7k,

am incercat dar nu merge


snrlSYg.png.9e63713ac2ec2a521f62b1189f7f8363.png❤️     ion10.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...