Jump to content
Kawse iNQ <3

[Global News] Xiaomi company

Recommended Posts

XIAOMI

Xiaomi Pocophone F1 (cunoscut în India ca Poco F1) este un gadget destul de interesant, cu specificații de top și prețul incredibil de scăzut. Primul flash sale în subcontinent a fost live acum câteva ore, și se pare că a fost cea mai mare și cea mai rapidă vânzare a lui Flipkart.
Acest lucru se datorează faptului că vânzările în valoare de peste 2 miliarde de rupii au fost înregistrate în mai puțin de cinci minute. Compania nu a anunțat exact câte unități au fost cumpărate, dar putem deduce acest lucru din prețul telefonului.

Cea mai mică estimare, cu condiția ca fiecare comandă să fie pentru cel mai scump model, este de 68.965 de dispozitive vândute. Pe de altă parte, dacă fiecare cumpărător a decis să aleagă modelul de bază, ar însemna că în acele câteva minute s-au vândut 100.000 de unități. Evident, numărul real va fi undeva între aceste două marje.

Următorul flash sale în India va avea loc pe 5 septembrie. Pocophone F1 și-a făcut debutul internațional luni și este așteptat sa fie lansat în Europa și Hong Kong în cursul acestei săptămâni.


Re

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...