Jump to content
Sign in to follow this  
Ion ❤ 7k

Matthijs de Ligt, tot mai aproape de Juventus!

Recommended Posts

În ”The Telegraaf” se spune că oficialii celor de la Juventus sunt siguri că-l vor rezolva pe Matthijs de Ligt (19 ani). ”Va semna în curând!”, apare într-un material din publicația olandeză. Mai mult, jurnaliștii de la Sky Italia confirmă tranzacția și spun că fundașul central, dorit și de Barcelona, Real Madrid dar și de PSG, va ajunge la campioana Italiei!

Viitorul profesional al lui Matthijs de Ligt (19 ani), fundașul central olandez care a atras atenția întregii lumi fotbalistice după evoluțiile entuziasmante în tricoul lui Ajax Amsterdam, reprezintă unul dintre cele mai discutate și analizate subiecte din această vară de transferuri. FC Barcelona părea la un moment dat favorită să pună mâna pe fotbalistul de 188 de cm și 89 de kg, numai că în ultimele zile Juventus a intrat în forță pe fir. În ecuație s-ar mai afla și PSG, numai că francezii par a nu putea ține pasul cu cele două mari cluburi de top ale Europei. 

Jurnaliștii olandezi de la ”The Telegraaf” au publicat sâmbătă, 22 iunie 2019, un material în care un oficial de-al italienilor, sub protecția anonimatului, a spus că ”De Ligt va semna cu Juventus pe următorii 5 ani!”. Aceeași sursă mai specifică și faptul că ”Bătrâna Doamnă” îi oferă jucătorului, pentru fiecare sezon, din cele cinci, un contract ce variază între 15 și 20 de milioane de euro.

Care este poziția Barcelonei față de transferul lui De Ligt
Informația capătă și mai multă putere, mai ales că vine o confirmare și din Italia. Cei de la ”Sky Italia” susțin, de asemenea, că De Ligt a ajuns deja la un acord cu Juventus. 

Până la oficializarea sau nu a tranzacției, sursele amintite mai susțin și faptul că torinezii snt dispuși să le ofere omologilor de la Ajax, în schimbul jucătorului, suma de 70 de milioane de euro!.

Pe de altă parte, rămâne în picioare și oferta pe care Frenkie de Jong, de la FC Barcelona, le-a făcut-o olandezilor, estimată la 75 de milioane de euro. Catalnii sunt convinși că ei vor avea câștig de cauză și nu mai vor să dea niciun ban în plus.

O altă certitudine este aceea că Juventus este obsedată de câștigarea UEFA Champions League, așa că nu vrea să renunțe deloc la acest tânăr fotbalist, de 19 ani. 

”Am fost șocat!”. De Ligt a dezvăluit ce mesaj i-a transmis Ronaldo, imediat după terminarea finalei Ligii Națiunilor
Matthijs de Ligt a făcut o dezvăluire incredibilă la finalul meciului cu Portugalia, din finala Ligii Națiunilor. Fundașul lui Ajax a explicat că starul Cristiano Ronaldo i-a cerut să se transfere la Juventus, atunci când a venit spre el, după fluierul de final.

Inițial, fundașul dorit de toate forțele Europei nu a vrut să le spună adevărul reporterilor, care l-au întrebat dacă s-a discutat despre un eventual transfer la ”Bătrâna Doamnă”. ”Ar putea fi adevărat. Ce am răspuns? Nu l-am înțeles la început, așa că nu am spus nimic”, a comentat stopperul, citat de voetbalprimeur.nl.

La insistențele jurnaliștilor, acesta a recunoscut că Ronaldo i-a cerut să vină la Juventus. ”Am fost șocat, de aceea am început să râd. Dar nu am spus nimic. După un meci pe care l-ai pierdut, te simți rău și vorbești numai despre asta”, a continuat De Ligt.


snrlSYg.png.9e63713ac2ec2a521f62b1189f7f8363.png❤️     ion10.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...