Jump to content
Sign in to follow this  
Ion ❤ 7k

Prezentarea lui Antoine Griezmann la Barcelona va avea loc departe de ochii suporterilor!!!

Recommended Posts

Transferul lui Antoine Griezmann (28 de ani) este aproape gata! Barcelona a plătit clauza de reziliere a francezului, iar începând cu ziua de vineri, atacantul va putea semna cu clubul catalan, potrivit L'Equipe. Campionii Spaniei ar vrea să îl prezinte pe jucător până duminică, dar totul se va petrece cu porțile închise, departe de ochii suporterilor.

După săptămâni întregi în care s-a tot scris despre Antoine Griezmann, oficialii de la Barcelona vor să evite orice controversă care ar putea apărea la prezentarea francezului. Catalanii au folosit ca pretext faptul că pe Camp Nou a început procesul de schimbare a gazonului.

Antoine Griezmann nu este dorit de fani la Barcelona, după ce a refuzat-o anul trecut
Barcelona a ales varianta porților închise pentru a-l proteja pe Griezmann, care nu mai este pe placul suporterilor, după ce a refuzat să vină la clubul catalan anul trecut. Formația blaugrana și-a exprimat interesul și a făcut o ofertă pentru Griezmann și în 2018, dar francezul a preferat să rămână la Atletico Madrid.

În momentul respectiv, madrilenii încă aveau șanse în Champions League. Imediat după ce echipa lui Cristiano Ronaldo a eliminat formația de pe Wanda Metropolitano din competiție, Griezmann a declarat că regretă decizia și că ar fi trebuit să meargă la Barcelona. Nu doar fanii s-au simțit trădați, ci și membrii vestiarului Barcelonei. Este binecunoscut faptul că mulți dintre jucătorii campioanei nu îl doresc pe atacant la echipă.

Antoine Griezmann a acceptat un salariu mai mic decât primea la Atletico
Antoine Griezmann a acceptat o reducere a salariului de aproximativ 6 milioane de euro pe sezon, dar asta doar temporar. Griezmann va semna un contract pe 5 ani cu gruparea blaugrana, iar în primii doi ani va încasa 18 milioane de euro net, apoi 21 de milioane în al treilea an, respectiv 23 şi 25 de milioane de euro în ultimii doi ani de contract.

Francezul a adunat 257 de partide pentru clubul din Madrid, pentru care a înscris de 133 de ori și a oferit 50 de pase decisive. Grizemann are în palmares patru trofee: 

1x Campionatul Mondial cu Franţa
1x Europa League cu Atletico
1x Supercupa Spaniei cu Atletico
1x Supercupa Europei cu Atletico


snrlSYg.png.9e63713ac2ec2a521f62b1189f7f8363.png❤️     ion10.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...