Jump to content
Sign in to follow this  
•R.

Kung Fu Panda 3

Recommended Posts

 

În Tărâmul Spiritelor Chinezeşti, Marele Maestru Oogway (Randall Duk Kim) se luptă împotriva lui Kai (J. K. Simmons) şi i se fură chi-ul, însă nu înainte de-al avertiza pe Kai că Po (Jack Black), Războinicul Dragon, îl va opri din seria de răutăţi pe care le comite. Kai nu ia în seamă avertismentul şi se întoarce în lumea muritorilor. Între timp, Maestrul Shifu (Dustin Hoffman) îşi anunţă retragerea şi predă rolul de instructor către Po. Acesta descoperă că a preda kung fu nu este deloc un lucru uşor.

Mai ales atunci când cei Cinci Furioşi ajung să se rănească. Po este dezamăgit de postura de instructor, însă este sfătuit de Maestrul Shifu să fie el însuşi pentru a reuşi. Po se duce acasă la tatăl său adoptiv, Mr. Ping (James Hong), unde un alt panda pe nume Li Shan (Bryan Cranston) îi doboară recordul de mâncat. Cei doi descoperă curând faptul că Li este nimeni altul decât tatăl biologic al lui Po şi ajung să se înţeleagă foarte bine, spre nemulţumirea lui Ping care e gelos pe Li.

După ce îl prezintă pe Li lui Shifu şi prietenilor săi, Valea Păcii este brusc atacată de către foştii Maeştri Kung Fu care s-au transformat în nişte statuete de jad aflate sub comanda lui Kai. Echipa află apoi că Kai a fostun bun prieten de-al Marelui Maestru Oogway care a apucat-o pe calea greşită. Kai nu poate fi învins decât de un maestru al adevăratului chi, iar asta descoperă ei mai târziu este un apanaj al coloniilor panda.


XRED_project.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...