Jump to content
impodobestebradul

[Auto] Gusturile membrilor.

Recommended Posts

Salut! Hai sa vedem parerile fiecaruia: benzina vs diesel, manuala vs automata, aveti o masina preferata si de ce aceasta? Incep eu: pasionat inrait, iubesc masinile sport, aleg intotdeauna o masina pe benzina datorita turatiilor inalte, sunetului motorului si raspunsului mai rapid al acceleratiei. Prefer o cutie automata, aceasta fiind mai rapida, mai comfortabila si totusi exista si la ea varianta de a schimba vitezele manual deci nu lipseste implicarea soferului. Masina preferata: Nissan GTR. Putere si tractiune incredibila. Design exterior WOW, design interior concentrat pe sofer. Costuri de achizitie si intretinere rezonabile pt clasa din care face parte. Putine masini pot sta aproape de ea pe strada. Acum sa vedem si parerile voastre!

post-1589-0-19660900-1457780203_thumb.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites

GTR nu are sansa fata de Audi RS6 Avant, cica 'aproape nici o masina nu poate sa stea aproape de ea' :) . Eu prefer mecanica, deoarece e mai rapida ca autumata daca stii sa schimbi vitezele, prefer tractiune 4x4 sau din fata, deoarece la un start 1 vs 1 ambele pot castiga o masina cu tractiune din spate, tractiune din spate sta vreo 10 ore pana o ea din loc. Pace, bajeti nu cumparati masini cu tractiune din spate, desigur doar daca vrei sa mergeti cu curu pe oparte :)


97zlyaQ.png
c4M1YAQ.png
 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Andrei o si conduc. In Constanta nu prea se apropie de ea Sershant, iar RS6 nici pe departe, e break mare, greu. De la Audi singura cu care se bate e R8-ul 2016 V10Plus, in rest RS6, RS7 sunt grele si nu tin pasul nici in linie dreapta si nici pe circuit. Tractiune fata daca e putere mare pleaca greu, 4x4 e de departe cea mai buna varianta pt plecari. Totusi tractiunea spate e cea mai spectaculoasa, nu eficienta, dar ca si senzatie nici fata nici integrala nu se apropie. Pacat ca iarna tre sa stai cumintel :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...