Jump to content
Sign in to follow this  
Howly

Sir Alex Ferguson a explicat de ce Cristiano Ronaldo e mai bun decât Messi.

Recommended Posts

 

 Sir Alex Ferguson nu și-a ascuns niciodată admirația pentru Cristiano Ronaldo :X  și nici faptul că îl preferă pe portughez în fața lui Lionel Messi, când vine vorba despre care dintre cei doi e mai bun. Fostul manager al lui Manchester United a explicat de ce crede că lusitanul e mai bun decât rivalul său de la Barcelona.

 

Ferguson l-a antrenat pe Ronaldo la United între 2002 și 2009 și a recunoscut miercuri că e interesantă pentru el această dezbatere, care dintre Cristiano și Messi e mai bun: “Nu vreau să fiu interpretat greșit, Messi e un jucător fantastic. Poate să joace și-n pantofi. Dar există o diferență. Messi e jucător pentru Barcelona. De cealaltă parte, Cristiano poate juca pentru Stockport County (n.r.: echipă din liga a șasea engleză) și tot marchează un hat-trick. Are totul. Poate șuta cu ambele picioare, are joc de cap și este curajos ca un leu!”

 

Ferguson a mai povestit că dintre toți jucătorii pe care i-a antrenat, Ronaldo e cel mai muncitor: “În perioada mea la United, am avut norocul să am mulți oameni care munceau multe ore suplimentare. Gary Neville a devenit unul dintre cei mai mari grație eticii muncii pe care o avea, la fel David Beckham. Dar Cristiano, chiar și când era epuizat, mai muncea în plus. Și-a dorit mereu să fie cel mai bun din lume."

33bl8ux.png

SURSA: www.digisport.ro


76561198185500818.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Guest

Adevărat ! ,știu de cristiano ronaldo de când juca la Man United și am știut de atunci ca o sa ajungă un jucător foarte bun ,poate ca multe lume la criticat ca e tânără și are doar vedetisme în cap dar nu e așa după cum ai spus și tu să daruit intr-un totul pentru fotbal si așa prin multă muncă și efort a ajuns cel mai bun jucător .Repet cum ai spus și tu Messi e un jucător foarte bun dar doar cu echipa Barcelona lângă el ,dar ar fi la alta echipa nu ar face așa treaba ,la acea echipa are colegi lui vechi pe care îi cunoaste foarte bine și mereu ii dau pasele de gol ,spre deosebire de ronaldo care joacă bine cu orice echipă. Am zis de atunci si o sa zic mereu ,Cristiano Ronaldo este cel mai bun jucător de fotbal din ultimi ani și va mai fi multi ani de acum încolo pentru că e tânăr .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...