Jump to content
Sign in to follow this  
ArMaGheDoN

Atentat terorist

Recommended Posts

Atentat terorist in Franta. Masacru chiar de ziua Frantei. Un sofer de camion a intrat in multimea care se uita la un foc de artificii. UPDATE, Atentat terorist in Franta - presedintele republicii a declarat ca starea de urgenta in Franta a fost prelungita cu 3 luni. VIDEO IN ARTICOL. Autorul atentatului din Nisa avea 31 de ani si era cetatean france. Teroristu la ucis 84 de persoane, dintre care 10 copii si a ranit alte 202 persoane dintre care 54 sunt intre viata si moarte. Ultimele stiri din Nisa, Franta.

UPDATE 22:11 – Primul-ministru al Frantei a declarat ca teroristul avea legaturi cu islamismul radical. „Este un terorist avand fara indoiala legaturi cu islamismul radical intr-un fel sau altul… Da, este un act terorist si vom vedea cine sunt complicii”, a afirmat Valls la canalul de televiziune France 2.

UPDATE 22:00 – Barack Obama a ordonat coborarea steagurilor in berna in memoria victimelor din Nisa.

UPDATE 20:54 – Parintii copiilor si adolescentilor disparuti in Nisa sunt disperati, au postat pe retelele de socializare fotografii cu copiii lor in speranta ca vor fi gasiti. Exista in continuare o serie de victime neindentificate. Lista copiilor disparuti in atentatul din Nisa.

UPDATE 20:07 – Mii de turisti au inceput sa paraseasca Franta chiar in timpul sejururilor, Nisa a ramas deja un oras pustiu desi in aceasta perioada strazile sunt pline de turisti. Situatia este critica si in alte orase din Franta, in Paris au fost inregistrate zeci de solicitari de schimbari de bilet de avion ale turistilor care vor sa parareasca Franta cat mai rapid dupa atentantul terorist din Nisa.

Filmul Atentatului din Nisa

UPDATE 20:06 – Dailymail a realizat un film al evenimentului din Nisa. In imagini puteti vedea cum oamenii urmareau linistiti focul de artificii si cum deodata panica s-a instaurat in momentul in care camionul alb a inceput sa calce oamenii si copiii prezenti pe faleza. Atentie imaginile va pot afecta emotional.

Tot aici

http://huff.ro/news/atentat-terorist-franta-nice-cel-putin-de--80325


Salut sunt un copil care a locuit in romania timp de 15 ani si acum s-a mutat in MEXIC.

Aici aveti Skype : eminem.fortze

Aici tumblr: https://www.tumblr.com/blog/jerrydesignropro

Sper Sa Ne intelegem de minune :D

Ador Sa Fac Design

tumblr_o9ilrjhqEX1vyh85wo1_500.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...