Jump to content
Sign in to follow this  
ArMaGheDoN

Ce se intampla in TURCIA este DEVASTATOR

Recommended Posts

Washingtonul a rechemat vineri la ordine, în mod excepţional, pe aliatul său turc pe tema libertăţilor publice şi a condamnat represiunea de către poliţia din Istanbul a unei manifestaţii antiguvernamentale, notează AFP.

"Sîntem preocupaţi din cauza numărului de persoane care au fost rănite atunci cînd poliţia i-a împrăştiat pe manifestanţi la Istanbul", a criticat purtătoarea de cuvînt a Departamentului de Stat, Jennifer Psaki.

"Cea mai bună modalitate de a garanta stabilitatea, securitatea şi prosperitatea Turciei o reprezintă respectarea libertăţilor de exprimare, de asociere şi de întrunire, aşa după cum, în mod vizibil, aceste persoane le exercitau", a continuat reprezentanta diplomaţiei americane, a cărei ţară este un aliat apropiat al Ankarei, în special în dosarul sirian.

"Aceste libertăţi sînt vitale pentru orice democraţie sănătoasă", a mai avertizat Jennifer Psaki.

Vineri, în centrul Istanbulului, au avut loc ciocniri violente între forţele de ordine şi manifestanţi, soldate cu zeci de răniţi, în urma unui miting împotriva unui controversat proiect de construire a unui mall care s-a transformat rapid într-o demonstraţie împotriva Partidului Justiţiei şi Dezvoltării (AKP), condus de premierul Recep Tayyip Erdogan.

Daca a fost util articolul si daca va placut dati un.


Salut sunt un copil care a locuit in romania timp de 15 ani si acum s-a mutat in MEXIC.

Aici aveti Skype : eminem.fortze

Aici tumblr: https://www.tumblr.com/blog/jerrydesignropro

Sper Sa Ne intelegem de minune :D

Ador Sa Fac Design

tumblr_o9ilrjhqEX1vyh85wo1_500.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...