Jump to content
Sign in to follow this  
Kamerunezeu

Alexis Sanchez la Milano...

Recommended Posts

Internazionale Milano a făcut din atacantul lui Arsenal, chilianul Alexis Sanchez, cea mai importantă țintă a perioadei de transferuri.

Stefano Pioli, proaspăt numit în această lună ca antrenor al nerazzurrilor, dorește întăriri, iar patronii chinezi sunt gata să bage mâna adânc în buzunare pentru a repune clubul pe linia de plutire.

Se pare că bugetul alocat pentru transferuri s-ar ridica la 150 milioane de euro iar Alexis ar putea să însemne o parte importantă din ei.

Interesul nerazzurrilor nu este singurul, în contextul în care Alexis și Arsenal negociază prelungirea contractului. Zvonuri din presa engleză vorbesc pe lângă Inter și de Juventus și Manchester City.

Managerul lui Arsenal, Arsene Wenger, este încrezător că atacantul chilian va rămâne în rândurile ”tunarilor” dar nici nu neagă că, în cazul unui interes cu adevărat ridicat al vreunui club, se poate așeza oricând la masa negocierilor.

Jucătorul de 27 de ani nu este străin de campionatul italian. El a mai evoluat pentru Udinese între 2008 și 2011 (95 de meciuri, 20 de goluri), înainte a de merge la FC Barcelona.778116-2016-11-11t194317z-68636598-d1beu

sursa:gsp.ro


Elite_Royal_v4.pngEmblema.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stiti in ziua de azi nu prea mai conteaza europa champions league sau alte chestii daca ii da un salariu mare se duce fara nicio problema! Dar mno acum depinde de negocierile intre cluburi si intre club si jucator!


BA9gdX2.png

UgTAgNS.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...