Jump to content

Artamess

Lady
  • Content Count

    696
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    43

Reputation Activity

  1. Upvote (+1)
    Artamess got a reaction from ConstantinBoss in [Joc] #johnedevina#frustrarizilnice   
    De se sunteti magarusi si il provocati pe Yassir?
    #johnedevina
  2. Upvote (+1)
    Artamess got a reaction from ConstantinBoss in [Joc] #johnedevina#frustrarizilnice   
    OARE CAND O SA REUSESC SA NU UIT SA DAU CANCEL LA SUBSCRIPTION PE HUMBLE BUNDLE SI MA TREZESC CA IMI IA 12 EURO >_<
    #johnedevina
    edit: MI-A MURIT CAINELE. ?
    #johnedevina
  3. Upvote (+1)
    Artamess got a reaction from ConstantinBoss in [Joc] #johnedevina#frustrarizilnice   
    Orice frustrare aveti, indiferent de ce zi, indiferent de motiv, indiferent despre cine, totul se posteaza aici cu CAPSLOCK si neaparat la sfarsit #johnedevina.
     
    Exemplu (start joc):
    MA DISPERA VREMEA ASTA NASOALA DE NU POT SA IES DE LA SERVICI SA MANANC.
    DE CE NAIBA INCA ESTE "UNITED STATES" LA LOGOOO?
    DE CE E PLIN DE OAMENI TOXICI, INDIFERENT DE CE JOC ALEG
    DE CE IMI IA STATUL 45% DIN SALAR?! 
     
    #johnedevina 
     
  4. Upvote (+1)
    Artamess got a reaction from PA!N in [Cerere Designer] iAngryPain   
    Dap, vreau sa vad chestii noi si faine facute in altceva decat photoshop. Experiment the hell out of posibilities!

  5. Upvote (+1)
    Artamess reacted to Relux in [Creatii] iAp   
    Bine ai revenit si buna treaba.
  6. Thanks (+1)
    Artamess got a reaction from PA!N in [Creatii] iAp   
    Sounds good. Well done!
  7. Like (+1)
    Artamess reacted to PA!N in [Creatii] iAp   
    Nickname: iAngryPain
    Ce tip de creatie ( Avatar / Semnatura / Banner etc. ) Steam Artwork
    Timp de lucru: 1 ora 23 minute
    Alte precizari: Mno, niic

  8. Upvote (+1)
    Artamess reacted to PA!N in [Creatii] iAp   
    Dap, d-asta mi-o luat o ora si XD
    Adobe After Effects prin png sequence, nu am ps sa fac un gif de calitate asa ca folosesc gimp.
  9. Like (+1)
    Artamess reacted to Relux in Cerere Avatar Yassir   
    L-am facut asa cum am putut. Is destul de obosit. M-am gandit sa nu te superi. Sper ca e ok.

  10. Like (+1)
    Artamess reacted to Relux in [PORTOFOLIU FOTOGRAFII] Relux   
  11. Like (+1)
    Artamess reacted to AnTriXLiNe™ in [Staff] Design-Zone   
    Acest topic are drept scop informarea membrilor cu privinta la designerii de pe aceasta comunitate.


    @ G4BR!3Ḷ
    @SeeN


    @ Orange
    @ XWeo eliteroyal.ro

  12. Haha (+1)
  13. Haha (+1)
    Artamess reacted to G4BR!3Ḷ in Cerere Moderator Cipry.   
    [minim 100 cuvinte ]  - Ce face un moderator , zi-mi te rog si alege o categorie
    Daca imi aduci un raspuns bine pus la punct. ( Da eedit si completeaza cu 100 cuvinte)
    Pro
  14. Upvote (+1)
    Artamess reacted to AnTriXLiNe™ in [Gaming-News] Multiplayer – Este necesar chiar in fiecare joc sau este doar o alta unealta de marketing?   
    Ei bine, a sosit timpul pentru un nou editorial. Un subiect extrem de actual: chiar ne trebuie multiplayer in toate jocurile de pe piata?! Are o importanta majora daca un joc are sau nu… multiplayer? Intrebari la care am sa incerc sa raspund.

    Acesta nu este o opera in care sa explic incotro se indreapta jocurile, ci… am sa adresez un subiect mai obscur, dar destul de prezent in viata noastra de zi cu zi… gaming-ul online. Hai sa il disecam si sa discutam despre el cum se cuvine.

    In primul rand unde isi are el originile: gamingul, fie el competitiv sau cooperativ, isi are radacinile in salile arcade, jocuri precum Tenis for Two, Pong sau Astro Racer se numarau printre pionerii acestei revolutii.  Totusi, a durat ceva pana cand multiplayer-ul a ajuns in casele oamenilor, primul sistem care a oferit aceasta posibilitate fiind o traznaie de computer numit Plato. Empire era in ’73 primul joc care oferea multiplayer pentru pana la 8 jucatori si mai mult decat asta, era o strategie turn based, fiind in acelasi timp si unul dintre primele jocuri de acest gen. Probabil ca multi dintre voi erau in faza de proiect, ca si mine de altfel, dar jocul a deschis multe usi, dovedind ca multiplayer-ul este o necesitate, si un nou mijloc de a vinde jocurile. Au urmat titluri precum Star sau Ocean, si probabil ca sunt cativa printre voi care au prins dementa MUD-urilor. Sigur, grafic vorbind, erau zero, fiind practic niste MMO-uri scrise, dar erau al dracului de incitante. Trebuia sa iti folosesti imaginatia pentru a juca un MUD. Ne aflam in acea perioada in care imaginatia jucatorului era cel mai de nadejde aliat. De aici  pana la ceea ce avem astazi a fost un salt… mic! Companii mici s-au transformat in giganti, altele au disparut pur si simplu, iar cel mai prolific dezvoltator de RTS-uri a ajuns sa produca cel mai cunoscut MMO-RPG din toate timpurile…motiv pentru care avem si Starcraft 2 in trei parti dispersate pe Dumnezeu mai stie cat timp.

    Asadar, gamingul online e… bun? Adica avem atata nevoie de el? Aparent… da. Aduc in atentia juratilor, in cazul meu stimatul public, proba numarul unu: Cazul PSN-ului.

    Toti intr-un glas se plangeau ca nu pot sa se joace online, urland practic in sevraj fara doza lor zilnica de multiplayer. Intreb acum retoric… daca pica cu ani in urma World of Warcraft, asa din intamplare, in jur de trei luni, ce drama online se putea intampla? Dupa ce a cazut PSN-ul l-au prins pe Osama… daca pica WOW-ul cred ca astia gaseau ecuatia pentru energie infinita. Ipotetic vorbind. Stiu ca probabil multi dintre voi au fost afectati de lipsa multiplayer-ului pe consola voastra mult iubita, dar am vazut un lucru ciudat… foarte ciudat… altruism. Altruism intre gameri. Fani Xbox simpatizand cu posesorii de PS3, fanboy inraiti incercand sa domoleasca apele, oameni simpli care incercau sa explice ca lucrurile nu sunt atat de rele si ca Sony o sa repare cat mai repede problema… Lucru care a reusit sa ma mire, asta pentru ca razboiul intre posesorii XBOX cu cei de PS este unul care se disputa oricand, oriunde, oricum, printre victimele colatarale numarandu-se si subsemnatul, care fara sa vrea, a incercat sa domoleasca niste useri de pe canalul nostru de youtube intr-o conversatie de genul: “Consola mea e mai lunga ca a ta” si m-am trezit cu o avalansa de mailuri in care eram numit hater si fanboy… Internetul: “Acel loc superb in care doar parerea ta conteaza!”

    Restul, il gasiti aici: https://zonait.tv/multiplayer-este-necesar-chiar-in-fiecare-joc-sau-este-doar-o-alta-unealta-de-marketing/

    Sursa: ZonaIT.tv
  15. Like (+1)
    Artamess reacted to Relux in Coffee [again]   
  16. Like (+1)
    Artamess reacted to Relux in Deprimare   
  17. Like (+1)
    Artamess reacted to Relux in Cerere logo Ayman Vlogs   
    Nu stiu exact cum ti-l doresti , dar eu ti-am facut 2 variante. Sper sa iti placa.
    1.
    2.
  18. Like (+1)
    Artamess reacted to Relux in Flower Power   
  19. Like (+1)
    Artamess reacted to Relux in Digital Oil.   
  20. Upvote (+1)
    Artamess reacted to Relux in Stropi de toamna   
  21. Like (+1)
    Artamess reacted to AnTriXLiNe™ in [Gaming-News] Cyberpunk 2077 în acțiune!   
    Seara trecută am văzut ceva neașteptat și foarte frumos. CD Projekt a publicat pe Twitch un live-stream în cadrul căruia a prezentat publicului larg demonstrația de la E3 a lui Cyberpunk 2077.
    Demonstrația este acum disponibilă și pe Youtube, așa că puteți admira și voi această mostră masivă de gameplay. CD Projekt a prezentat nu mai puțin de 48 de minute din joc, oferind o privire de ansamblu amplă din experiența pe care o va oferi jocul.
    Studioul a ținut să amintească de faptul că ceea ce vedeți încă nu reprezintă varianta finală a jocului. Încă mai este mult de muncă, așa că până când va fi disponibil câteva lucruri s-ar putea schimba. Dar măcar aveți cât de cât o idee despre cum va arăta jocul, cum sunt structurate misiunile, cum funcționează navigarea prin oraș, care sunt opțiunile pe care le are jucătorul la dispoziție și în general cum arată mai mult ca un Deus Ex cu mobilitate sporită, decât ca GTA, cum tot spunea lumea la ultimul trailer. Puteți vedea spre final și cum arată Night City pe timp de noapte. De asemenea, se pare că jocul va suporta Nvidia Ray Tracing și Hairworks.
    Menționez că această demonstrație nu este tocmai intenționată pentru minori, fiind un joc dedicat unui public matur. Cyberpunk 2077 încă nu are o dată de lansare, dar probabil va sosi cel târziu prin 2020.
     
    Sursa: ZonaIT
  22. Upvote (+1)
    Artamess reacted to Marian in [Tech-News] De ce urasc unii oameni iPhone ?   
    După părerea mea, iPhone e doar un overpriced shit. Gen abia recent au băgat fast charge, însă ai nevoie de un încărcător pe care îl cumperi separat ca să poți folosi funcția asta...pe bune? Ok, sistemul de operare e super bine optimizat, dat cam atât, e limitat. În afară de cameră și optimizare, cu ce e mai special față de un android? Cu nimic, părerea mea. Îți iei un Xiaomi Pocophone F1 la 300€ și îl rupe la cam tot. Apple face produse bune, însă nu justifică prețul uriaș.
  23. Like (+1)
    Artamess reacted to Iulian_ in Wallpaper - Eliteroyal   
  24. Upvote (+1)
    Artamess reacted to AnTriXLiNe™ in [Tech-News] SteamPlay - Linux   
    O problemă constantă pe care o are SteamOS, sau cam oricare variantă de Linux, este că deși funcționează o grămadă de jocuri pe el, nu funcționează fiecare joc pe el. Adesea cel pe care îl vreți parcă, parcă tot crapă în mod neașteptat.

    Valve pare că va repara asta într-un viitor apro…înd… Valve Time-iat, cu ceva numit Steam Play. Urme ale acestei noi funcții a fost descoperită în Steam, cu descrierea:
     
    ”Steam Play va instala automat unelte de compatibilitate care vă permit să jucați jocuri din biblioteca voastră care au fost construite pentru alte sisteme de operare.”
     
    Având în vedere ce tot a încercat să facă Valve în ultimii ani cu SteamOS, pare destul de probabil că unul din acele sisteme de operare va fi Linux, iar jocurile care pot rula pe el vor fi de Windows. Nu e de parcă n-ar exista deja Wine, Valve n-ar trebui să reinventeze roata, doar să o… facă mai rotundă.
    Steam Play ar funcționa ar urma să vină cu o listă de jocuri pe care le suportă, care au fost testate și funcționează cu siguranță, dar utilizatorii pot să încerce orice titlu din biblioteca lor pentru a vedea dacă poate mai sunt câteva care funcționează fără probleme majore.
    Și când va fi disponibil Steam Play? Nu este clar. Valve nici măcar nu a dezvăluit în mod oficial această funcție. În cel mai bun caz, Gamescom. În cel mai rău caz, în prima zi de joi de după apocalipsă.
     
    Sursa: Zona IT
  25. Upvote (+1)
    Artamess reacted to AnTriXLiNe™ in [Gaming-News] Un nou joc: "Battle Royale" ?   
    Un trailer nou al lui Battlefield V pare să anunțe modul Battle Royale
     
    Trailer-ul, numit Devastarea de la Rotterdam, arată fix asta; într-o combinație de scene cinematice și secvențe de gameplay, vedem soldații care se luptă între ei (și evitând o mulțime de focuri de armă și explozii) pe străzile care se prăbușesc în orașul olandez, în timp ce o interpretare bântuitoare a „House of the Rising Sun” se aude pe fundal. Trailer-ul mai arată lupte între tancuri, atât cum este să controlezi unul în joc, cât și cum e să scapi la mustață de a fi bubuit de unul, și mai avem parte și de o secvență de luptă aeriană.
    Dezvoltatorii lui Battlefield V au promis că jocul va cuprinde misiuni emoționale și, fără îndoială, supraviețuirea bătăliei brutale de la Rotterdam (care implică un blitz intens de către avioanele germane) va fi una dintre ele. Cu toate acestea, harta pare că s-ar preta de minune pentru modul de multiplayer al jocului.
    Trailerul are și el o schimbare neașteptată spre sfârșit. După ce se termină partea inițială a videoclipului, apare o scenă în care inele de foc se strâng rapid în jurul soldaților (și al tancurilor). Este doar o scurtă șicană, dar ar putea fi prima privire asupra modului de joc Battle Royale, pe care EA l-a anunțat în timpul conferinței de la E3 2018.
     
     
     
×
×
  • Create New...