Jump to content
Sign in to follow this  
AnTriXLiNe™

[Gaming-News] Un nou joc: "Battle Royale" ?

Recommended Posts

 Un trailer nou al lui Battlefield V pare să anunțe modul Battle Royale

 

Trailer-ul, numit Devastarea de la Rotterdam, arată fix asta; într-o combinație de scene cinematice și secvențe de gameplay, vedem soldații care se luptă între ei (și evitând o mulțime de focuri de armă și explozii) pe străzile care se prăbușesc în orașul olandez, în timp ce o interpretare bântuitoare a „House of the Rising Sun” se aude pe fundal. Trailer-ul mai arată lupte între tancuri, atât cum este să controlezi unul în joc, cât și cum e să scapi la mustață de a fi bubuit de unul, și mai avem parte și de o secvență de luptă aeriană.

Dezvoltatorii lui Battlefield V au promis că jocul va cuprinde misiuni emoționale și, fără îndoială, supraviețuirea bătăliei brutale de la Rotterdam (care implică un blitz intens de către avioanele germane) va fi una dintre ele. Cu toate acestea, harta pare că s-ar preta de minune pentru modul de multiplayer al jocului.

Trailerul are și el o schimbare neașteptată spre sfârșit. După ce se termină partea inițială a videoclipului, apare o scenă în care inele de foc se strâng rapid în jurul soldaților (și al tancurilor). Este doar o scurtă șicană, dar ar putea fi prima privire asupra modului de joc Battle Royale, pe care EA l-a anunțat în timpul conferinței de la E3 2018.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't fucking wait sa apara! Atunci o sa cada unde isi are locul PUBG, in the damn trash.

Daca tot o sa fie facut de o companie mare, precum EA, ar trebui sa fie polished..nu tampenii de pre-alpha, beta si direct loot crates. Just do it EA!

By Guest,

nu o sa cada PUBG asa tare.. pentru ca dintre toate battle royalurile, pubg e singurul pe steam

By Artamess,

So? Fornite nu e pe steam, GTA 5 are si el launcher separat, Black Desert la fel, sa nu mai zic de jocurile de la EA care sunt toate pe Origin.

By Guest,

stiu ce zici dar eu zic de PUBG ca are un + pentru ca e pe steam .

By Artamess,

Nu o sa conteze. Doar pentru simplul fapt ca jucatorii de BR asteapta momentul cand apare cel mai bun. O sa vezi cum o sa migreze streamerii de PUBG pe jocul de la EA. Au zis deja, all it take..is a better, polished Game.

By Howly,

PUBG nu o sa cada, developerii au bagat vrajeala cu "fix pubg", si de si nu vreau sa ii cred mai mult, poate sunt sanse sa faca ceva din jocul ala. Plus ca EA.. Microctranzactii peste microntrazactii vor fi in jocul asta, mai ales ca au creat hype acum. Si Batlle Royale ul va fi un flop, doar storyline-ul sper sa fie bun, ca multiplayerul o sa dezamageasca, garantat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest

stiu asta de ceva timp, si o sa apara in octombrie din ce zic unii, ramane de vazut cat de bun o sa fie 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fiind un fan vechi al francizei Battlefield nu prea am o mare incantare legata de modul asta "Battle Royale". Eu unul sunt obisnuit cu clasicul Battlefield. Sunt curios cum va fi.


*Steam Level Collector*

76561198319006379.png

GhQPE4T.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lasă că și Call of Duty Black Ops 4 se lansează fără campanie singleplayer, cu un mod online ce conține tdm și cele clasice seriei + un mod Blackout (battle royale)...și mai cer și 60€ pe el (versiunea standard), mare fail va fi, am jucat beta-ul și zici că-i Quake Champions :)) În anul ăsta asistăm la sfârșitul seriei CoD. Nici Battlefield nu mă încântă. Dacă vreți un shooter frumos, care mai e și free, încercați Ironsight. Nu poți să pretinzi preț de joc triplu A pentru un tdm și un battle royale, care e ușor de făcut după câte am văzut. Cât despre battle royale, așteptați să se lanseze Ring of Elysium global (dacă se mai lansează), care e free și o să șteargă pe jos cu PUBG după părerea mea. Btw, battle royale-ul din CoD și Battlefield nu o să aibă multe în comun cu PUBG/Fortnite, pentru că astea îs moduri secundare în jocurile respective, adică fac parte din marketing mai mult.


 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Marian  si quake o sa fie gratuit, asa vazusem pe niste site-uri.

Chestia e ca multe jocuri fac acest pas, ca sa atraga mai multe lume...pentru la incepul, e hype-ul ala...dupa cu timpul, se lasa linistea.

Si fortnite o sa "moara"cu timpul si o sa apara alta copie, dupa alta copie a jocurilor si tot asa.

Fiecare trage acuma cat se poate si le scot cu 59.99 si cu timpul le vezi la summersale cu 10/20 de euro.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jocurile Battle Royale o sa moara in maxim 2 ani, mai mult sper sa nu tina.
Eu unul am jucat H1Z1, Fortnite, Ring of Elysium si PUBG. Si de toate am fost dezamagit, mai ales de PUBG, bine ca l-am luat la 13 euro, si nu la pret intreg sa-mi fie ciuda si mai tare.
In jocurile Battle Royale nu vad nici un fel de competitie reala, nu e cine stie ce skill, poate ca mno, sa ai tactici&shit, dar 95% din jucatori sunt genul de stau la panda si iese la final 1v1 si il omoara pe ala si gata, win. Mai degraba va dati bani pe CS, Overwatch, si jocuri de genu, sau mai degraba apucati-va de LoL sau Dota, sunt jocuri mai ok decat cele battle royale.


76561198185500818.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

@Howly Da' bravo.

Dar vezi tu, cs go deja a avut si el locul luo acolo candva si acuma nu cred ca o sa se mai ridice, unde era odata.

Dar stii cum este, fiecare cu gusturile lui.

By Howly,

Gandeste-te ca de cand mi-am luat PUBG am inceput sa joc CS:GO mult mai mult decat inainte sa dau 13 euro ampulea. Prefer codatii din CS decat un handicapat care ma vede si imi da un glont si is mort dupa ce m-am batut cu vreo 2

By AnTriXLiNe™,

Pai, na. Fiecare joc cu alta treaba. PUBG, nu e chiar WOW sau ceva sa iti traga mare atentie..nah. Ce iti place, o sa joci mereu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...