Jump to content
Sign in to follow this  
Danielos Tudozeus

Las o mica atentionare Jucatorilor din Republica Moldova

Recommended Posts

Eu spun sa cititi acest din acest link care a fost publicat pe 24 Februarie 2022 in primul rand: https://www.dcnews.ro/republica-moldova-urmatoarea-tinta-a-lui-putin-anatol-taranu-au-toate-motivele-sa-se-teama_859451.html

Dupa cum se vede , 23px-Flag_of_Moldova.svg.png Moldovenii au avut in trecut un conflict cu 23px-Flag_of_Russia.svg.png Rusii (https://ro.wikipedia.org/wiki/Războiul_din_Transnistria) in 1992 , unde 23px-Flag_of_Moldova.svg.png Moldova a ajuns prima tara (din fosta 23px-Flag_of_the_Soviet_Union.svg.png Uniune Sovietica) care are o Regiune Separatista Ruseasca (23px-Flag_of_Transnistria_%28state%29.svg.png Transnistria) , dupa care a urmat 23px-Flag_of_Georgia.svg.png Georgia in 2008 cu Regiunile Separatiste (23px-Flag_of_South_Ossetia.svg.png Osetia de Sud si 23px-Flag_of_the_Republic_of_Abkhazia.svg.png Abhazia) , iar apoi 23px-Flag_of_Ukraine.svg.png Ucraina in 2014 cu Regiunile Separatiste (23px-Flag_of_Donetsk_People%27s_Republic.svg.png Donetk si 23px-Flag_of_the_Luhansk_People%27s_Republic.svg.png Luhansk) + 23px-Flag_of_Crimea.svg.png Crimeea Anexata de 23px-Flag_of_Russia.svg.png Rusi.

Dupa cum se vede , acum este Razboi intre 23px-Flag_of_Russia.svg.png Rusi si 23px-Flag_of_Ukraine.svg.png Ucrainieni , nu stim ce poate urma , in cazul in care 23px-Flag_of_Russia.svg.png Rusii vor decide sa preia partea din Est si Sud a 23px-Flag_of_Ukraine.svg.png Ucrainei , 23px-Flag_of_Moldova.svg.png Moldovenii vor fi in principal intr-un potential pericol , pentru ca acea zona a 23px-Flag_of_Ukraine.svg.png Ucrainei este vecina cu Regiunea Separatista din 23px-Flag_of_Transnistria_%28state%29.svg.png Transnistria , iar 23px-Flag_of_Russia.svg.png Rusii vor putea traversa fara probleme pana in 23px-Flag_of_Transnistria_%28state%29.svg.png Transnistria daca preiau acele zone din 23px-Flag_of_Ukraine.svg.png Ucraina! Sincer speram sa nu fie asa , dar vreau sa atentionez 23px-Flag_of_Moldova.svg.png Moldovenii sa fiti pe faza , caci viitorul vostru este intr-un mare semn de intrebare. Ramane de vazut sa vedem ce se va intampla cu 23px-Flag_of_Ukraine.svg.png Ucraina acum si dupa ne putem gandi la ceea ce ar putea urma cu 23px-Flag_of_Moldova.svg.png Moldova! Legat de 23px-Flag_of_Georgia.svg.png Georgia , oricand ar putea fi atacata caci e vecina cu 23px-Flag_of_Russia.svg.png Rusia din pacate

 

BE CAREFULL!

 

Scuze ca injur , dar , sa-i trag multa m**e lui Putin, bosorog de 70 de ani care n-are ce face cu vietile oamenilor 😞

PUTIN = STALIN 2.0 / HITLER 2.0 (va decideti voi)

#prayforukraine


GNqvPdx.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moldova în acest război este o tara neutra a zis președintele R M. Dacă vom sta în banca noastră vom fi vii:)) Iar dacă Moldova va trimite ajutoare pentru Ucraina suta la suta vom fi bombardați și noi. 


snrlSYg.png.9e63713ac2ec2a521f62b1189f7f8363.png❤️     ion10.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

On 3/1/2022 at 7:51 PM, Ion ❤ 7k said:

Moldova în acest război este o tara neutra a zis președintele R M. Dacă vom sta în banca noastră vom fi vii:)) Iar dacă Moldova va trimite ajutoare pentru Ucraina suta la suta vom fi bombardați și noi. 

am vazut , be carefull


GNqvPdx.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...