Jump to content

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/01/2021 in all areas

  1. 4 points
    Kirito3

    INVITATIE FILELIST

    Salut, eu aveam de ceva timp 3 invitatii filelist, dar nu puteau fi folosite, acum vad ca pot sa le folosesc Daca avem doritori pe aici, comment si vor primi in privat ^^
  2. 3 points
    B R Ø N X ★

    "frag movieS" | bronx

    Daca tot am inceput sa-mi inregistrez gameplay-ul.... nu. nu este niciun watermark pe video
  3. 3 points
    ADRENALINE★

    Je suis ADRENALINE

    Nume Real: Emanuel Ardelean Vârsta: 24 Oras: Zalau Ocupație: Investitor De unde ai aflat de EliteRoyal: Mi-a spus un prieten De ce ai ales EliteRoyal: Ca pot sa joc cu hack Ce parere ai despre comunitate: Place Profil steam: https://steamcommunity.com/id/ph1neass/ Cu ce nume joci: ADRENALINEツ Interese: Bitcoin, CSGO O poza cu tine: Profil facebook: https://www.instagram.com/ph1neass/ Alte precizări?: Neata Jhonilor
  4. 3 points
    Salutare! Am uploadat al treilea meu montaj. Astept feedback. Vizionare placuta!
  5. 3 points
    Orange

    500x Conturi Spotify

    Hello. Am gasit si eu cateva conturi de spotify (500) din care cateva ar trebui sa aiba premium. Ca sa le primiti dati react la post si reply , iar eu vi le voi da in pm.
  6. 3 points
     denis

    INVITATIE FILELIST

    Scuze nu mai am nevoie .
  7. 2 points
    Zappy ❤

    cerere grad helper +

    Nu!
  8. 2 points
    Am 2 clipuri cu secvente decupate din inregistrarile mele in care joc cu seringa. Enjoy! Partea 1: Partea 2:
  9. 2 points
    B R Ø N X ★

    "frag movieS" | bronx

    dupa nenumarate crashuri si mii de nervi, o iesit ceva *nu va atingeti de camtasia*
  10. 2 points
    Darkelf20

    cerere admin Darkelf20

    Marian 20 de ani DArkelf20 STEAM_0:1:123786230! activ aproape in fiecare zi vreau admin :)))
  11. 2 points
    Aprobat. Cine are acces im sourceban sa ii puna grad @ Zappy ❤ @ Naomi
  12. 2 points
    HAZE.

    Salutare

    Nume Real:Ionut Vârsta:21 Oras:Bucuresti Ocupație:Munca . De unde ai aflat de EliteRoyal - il stiu cam din 2014 De ce ai ales EliteRoyal - stiu comunitatea de foarte multi ani Ce parere ai despre comunitate - Una foarte buna Pe ce server al comunitatii joci - css.eliteroyal.ro Profil steam - https://steamcommunity.com/id/blessedGOD Cu ce nume joci - haze. Interese - nici unul Ai vreo propunere - Nu. O descriere a ta - Sunt emotiv O poza cu tine (optional) - Profil facebook (optional) - Skype (optional) - Alte precizări? - Va salut Atenţie.
  13. 2 points
    Nume pe server:Adrian Propunere:Sa fie permis bhopul Beneficii: Alte mentiuni:-
  14. 2 points
    iGreen

    Salutare

    Welcome, te cunosc?
  15. 2 points
    CS Laur

    Intrebare!!!!!

    1. Trebuie un stick cu Windows BOTABIL. ( se poate face cu rufus, dar sa fi atent in ce format il pui, UEFI sau MBR, la pc mai vechi MBR de obicei) 2. Pui sticku in pc 3. pornesti pc-ul si apesi pe tasta DEL sau F2 sa intri in BIOS, F8 sa-ti alegi de pe ce sa booteze, alegi sticku si apoi in instalare gasesti sa formatezi sau sa o stergi si sa faci partitia pe care ai win 10 Daca stiam ce pc sau placa de baza ai iti spuneam pe ce sa apesi pentru bootare
  16. 2 points
    Dolixec.

    Schweppes cu ...

    Valorile țării. Ne ducem dracului ca nație!
  17. 2 points
    Salutare tuturor! Propun implementarea unui proiect, numit Eliteroyal Reporters. In cadrul acestui proiect reporterul va crea diverse interviuri cu membrii comunitatii, interviuri atat despre mediul virtual cat si despre viata lor personala. Consider ca acest proiect poate ridica putin activitatea de pe forum, ne putem cunoaste mai bine, si putem afla lucruri noi unii despre altii atat din viata virtuala cat si cea reala. Pe langa aceste interviuri cu membrii forumului putem face si sectiunea de Discutii cu publicul, unde reporterul face diverse sondaje sau da startul discutiilor despre anumite subiecte din orice domeniu. Pentru acest proiect este nevoie doar de gradul de Reporter si de o sectiune numita Eliteroyal Reporters sau pur si simplu Reporters. Sectiunea va avea nevoie de urmatoarele subforumuri: Interviuri sustinute Invitatii/Cereri interviuri Discutii cu publicul Ce parere aveti despre aceasta propunere? ! Daca doriti, ma pot ocupa eu daca se accepta, doarece am mai facut asta in trecut.
  18. 2 points
    CS Laur

    500x Conturi Spotify

    Legenda spune ca Luca inca mai probeaza conturile sa vada care este premium
  19. 2 points
    xBUGx

    INVITATIE FILELIST

    Doresc si eu
  20. 2 points
    Nu știu dacă le mai dai, dar alea 5000 trebe sa se termine la un moment dat =)) (cea mai buna scuza aha) îmi dai shi mie unul?
  21. 1 point
    Noroc la toti, facem asa un concurs sa marim putin activitatea pe forum motivand userii printr-un mic premiu. Doar primii 3 care vor avea ce mai mare activitate pe forum prin postari pe categoriile comununitatii, de exemplu: Gaming, IT Zone, Life, etc, vor primi urmatoarele premii: - Top 1 - 125 ron - Top 2 - 75 ron - Top 3 - 50 ron Topul se afla jos pe pagina principala: Poate participa oricine. Concursul incepe acum! @ Administrator @ ARENA Staff @ Co-Administrator @ Co-Fondator @ CSS Staff @ Designer @ Designer Superior @ Donator @ G.Moderator @ GO Staff @ Lady @ Moderator @ Premium @ Supervizor @ Veteran si userii noi intregistrati.
  22. 1 point
    Kirito3

    Recomandare Anime

    Cred ca doar da copy paste Corecteaza-ma daca gresesc te rog
  23. 1 point
    Kirito3

    [Anime-Tracker] Sites

    Salut, voi pe ce urmariti cate anime-uri / manga ati vazut/citit? Eu foloseam MyAnimeList (MAL) sau AniList. profilele mele nu au fost actualizate de foarte foarte foarte mult timp si nu reprezinta totalitatea anime-urilor sau manga-urilor vazute / citite poate acum sunt duble sau ceva de genul Aici sunt profilele mele : https://myanimelist.net/profile/Luci3Alin ( mi-a luat ceva sa-l fac asa ) https://anilist.co/user/Kirito3
  24. 1 point
    Beje'

    Primi cu colindu ? =)))))))))))))

    Vezi ca daca vrei sa mergi trebuie sa mergi la prieteni de familie, bunici, unchi, si alte neamuri. Acolo e cascavalu :))
  25. 1 point
    Orange

    Flex cu conturi de steam

    kirito vrei sa vezi contul meu de steam? ia uite puiule invata de aici https://steamcommunity.com/id/St4ck
  26. 1 point
    Kirito3

    Flex cu conturi de steam

    POZE: IAR AICI SE AFLA JOCURILE MELE ASTEA SUNT DOAR ^^ FAVORITELE ^^
  27. 1 point
    Beje'

    Cele mai nebune conturi de STEAM

    Cel mai mare flex de pe profilul tau de steam este poza cu Luis Stan :))
  28. 1 point
    cea mai tare faza a fost dupa ce NaVi a castigat majorul si IGL-ul ( Capitanul de echipa ) de la NaV1 ( Booml4 ) si-a cerut prietena de nevasta inainte sa ridice trofeul. Flex maxim. In fata la 500k oameni
  29. 1 point
    Kirito3

    [OnlyFans]

    Salut, vreau sa va ofer 77 de conturi de OnlyFans cu subscribers / bani pe ele. ^^ asa ca de craciun GLHF https://pastebin.com/2VGkZka6 ATENTIE: Nu raspund de conturi si de durata acestora. IMI DORESC CA TOTI SA FITI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI VOUA DE SARBATORI!!!!!
  30. 1 point
    Kirito3

    LEAGUE OF LEGENDS [2500 CONTURI]

    Saluuuut! Nu stiu cati dintre voi jucati lol dar daca o faceti, lasati-va... va distruge viata enervandu-va =)) jk. E un joc foarte enervant si competitiv dar mie inca imi place. Vreau sa va ofer 2500 de conturi pe regiunea BR1 Unele conturi au peste 1k de rp-uri, peste 100 skinuri toti campionii si level 30+ majoritatea au peste level 30 ^^ (P.S Nu au rank, deci sunt clean ) https://pastebin.com/T8TFKJmX GLHF ^^ ATENTIE: Nu raspund de conturi si de durata acestora. IMI DORESC CA TOTI SA FITI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI VOUA DE SARBATORI!!!!!
  31. 1 point
    Kirito3

    [OnlyFans]

    https://pastebin.com/tkTeTP8n Asta merge?
  32. 1 point
    Orange

    [OnlyFans]

    mie tot nu imi merge @ Kirito3
  33. 1 point
    Kirito3

    [OnlyFans]

    Am rezolvat acum, cred.. =)) bafta ^^
  34. 1 point
    Beje'

    LEAGUE OF LEGENDS [2500 CONTURI]

    Multumim hackerului nostru preferat @ Kirito3 Eu m-am lasat de lol acum vreo 2 ani. Si cred ca am facut un hudge improve :)) Bafta fiecaruia dintre voi cu acele conturi.
  35. 1 point
    Beje'

    Noua nebunie... Phasmofobia

    suna interesant. Daca gasesti o metoda sa il luam gratis e si mai bine :))
  36. 1 point
    Kirito3

    LEAGUE OF LEGENDS [2500 CONTURI]

    Urmeaza =)) ^^
  37. 1 point
    Bine c ai facut topicul asta sa va spun Craciun fericit!
  38. 1 point
    Well, imi pare rau =)) am zis sa impartasesc cate ceva cu acest forum dragut. Vreau sa spunn ca esti big-blana din diferite motive 9 ani de activitate chiar inseamna ceva. LA MULTI ANI de pe acum, la cat mai mult timp online doresc comunitatii ^^
  39. 1 point
    Ia sa dau un UP ca kirito a umplut tot recent topics
  40. 1 point
    bravo, deja avem 3 websituri in total
  41. 1 point
    Pentru cei care vor sa faca un lucru bun: https://www.caritate.md/ Daca cunoasteti websituri de caritate moldovenesti sau romanesti puteti sa le puneti aici printr-un reply. Nu uita un lucru, orice donatie o faci Dumnezeu o vede si iti intoarce de 10 ori mai mult si nu trebuie sa zici la nimeni ca ai donat, trebuie doar sa imparti situl/siturile mai departe ca mai multa lumea sa aiba sansa de a ajuta alta lume. "the smallest act of kindness is worth more than the grandest intention"
  42. 1 point
    Cateodata trebuie sa spui ca ai donat, nu pentru a te lauda ca ai facut-o ci pentru a instiga la randul tau mai departe pe x si y sa o faca :3, un gest foarte frumos. Puteti dona si aici: https://www.salvaticopiii.ro/custom-donation-pages/doneaza-pentru-copiii-vulnerabili?donationType=Single sau aici: https://www.sos-satelecopiilor.ro/doneaza-online/ Toti meritam o sansa la viata.
  43. 1 point
    Kirito3

    [RESURSE] PREMIUM FOR FREE

    Deci, nu stiu daca cineva dintre voi cauta asa ceva dar aici aveti cam tot ce va trebuie ( colectie de resurse de pe 29 de site-uri diferite) https://pastebin.com/XvnPmWcG
  44. 1 point
    Kirito3

    [CRACIUN]

    Saluuuut, cu perioada sarbatorilor vreau sa fac cat mai multe fapte bune asa caaaaa: aveti aici 12 conturi de disney + PREMIUM. ATENTIE: Nu raspund de conturi si de durata acestora. IMI DORESC CA TOTI SA FITI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI VOUA DE SARBATORI!!!!!
  45. 1 point
  46. 1 point
    Mie nu mi merge contul :), (mi-a zis un prieten )
  47. 1 point
    SlowKey

    Prezentare SlowKey

    Nume Real: Andrei Vârsta:15 Oras:r-Caracal Ocupație: liceu De unde ai aflat de EliteRoyal - de la jaxi De ce ai ales EliteRoyal - ca e fain serverul Ce parere ai despre comunitate - sunt oameni faini,nu sunt toxici,te ajuta cand ai nevoie Pe ce server al comunitatii joci - go.eliteroyal.ro Profil steam - https://steamcommunity.com/profiles/76561199222056456/ Cu ce nume joci - SlowKey Interese - idk Ai vreo propunere - nup O descriere a ta - sunt un baiat care ii place sa isi fac noi prietenii O poza cu tine (optional) - Profil facebook (optional) - Skype (optional) - Alte precizări? - nu am
  48. 1 point
    Pestisoru

    Prezentare SlowKey

    Bine ai venit rău ai nimerit
  49. 1 point
    Beje'

    La multi ani !

    La multi ani @ Systimov La multi ani @ Octavianr1
  50. 1 point
    Concursul s-a terminat. Castigatorii sunt urmatorii : 1. @ ADEODATUS 2. Bug care nu are cont pe forum 3. denis. 4. @ Naomi tu ai castigat 5 tatuaje in CSGO :))) Felicitari castigatoriilor
×
×
  • Create New...